Ried – Sturm Graz 0:1 (kon.) | Rheindorf Altach – Admira Wacker Mödling 1:2 (kon.) | Mattersburg – Wolfsberger 1:1 (kon.)
koniec
SV Ried
0:1 (0:0)
SK Sturm Graz
cz Sobota 27.02.2016, 16:00 • Keine Sorgen Arena, Ried (kapacita: 7.680 diváků) • Rakúska Bundesliga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Kristijan Dobras, přichází Marvin Potzmann.
    90+4. Červená karta po 2. žluté
     
    90+4
    Nico Antonitsch (RIE) šlapákem sestřelil Grubera odkopávajícího balon a po druhé žluté kartě pro něj dnešní utkání končí!
     
    90+3
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Trauner, přichází Sikorski.
     
    90+2
    Filipović trefil prudkou ranou pouze zeď. Balon sice ještě domácí získali a následným centrem našel Prada v pokutovém území Fröschla, který dokázal poslat míč za záda Essera, stalo se tak ale z ofsajdového postavení a tak je radost domácích diváků i hráčů předčasná a zbytečná!
     
    90+1
    Domácí se ještě tlačí do útoku a po ruce Avlonitise kousek před pokutovým územím budou zahrávat standardní situaci.
     
    90
    Thomas Gebauer (RIE) obdržel žlutou kartu za následné protesty vůči hlavnímu sudímu bezprostředně po inkasované brance.
     
    88
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Konečně jsme se dočkali první branky utkání, ale domácí diváci z ní jistě radost nemají! Kdo jiný než Gruber si naběhl na parádní kolmici po levé straně hřiště, následně poslal přesný balon do vápna na zcela volného ROMANA KIENASTA,, který zkušeně poslal míč do domácí branky kolem gólmana Gebauera!
     
    83
    Ale mohlo tomu být jinak! Gruber si naběhl do šestnáctky domácích z levé strany na daleký centr z hloubi pole, ale díky své rychlosti ještě míč dostihl na hrací ploše a z první poslal přihrávku vzduchem před branku na Kienasta, který však na balon jen těsně nedosáhl!
     
    73
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Sascha Horvath, přichází Andreas Gruber.
     
    71
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Dieter Elsneg, přichází Mathias Honsak.
    67. Kienast se ocitl v obrovské šanci, branku se mu však nepodařilo vstřelit.
     
    67
    Obrovská hrubka domácí obrany, kterou ale nedokázali hostující fotbalisté, konkrétně Roman Kienast potrestat! Útočník Grazu se dostal k míči v pokutovém území domácího týmu po kolmé přihrávce ze středu hřiště, jenže střelou z pravé strany proti osamocenému Gebauerovi neuspěl, ten jeho ránu z ostrého úhlu dokázal vytěsnit na rohový kop!
     
    65
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Marko Stankovic, přichází Donis Avdijaj.
     
    62
    A žlutí se i na druhé straně. Po ubráněné standardní situaci domácích Antonitsch trochu nešťastně poslal k zemi odkopávajícího Avlonitise.
     
    61
    Kayhan je dalším hráčem, který dnes uvidí žlutý kartonek z rukou hlavního sudího Heisse poté, co sestřelil rozběhnutého Filipovice na levém kraji hřiště.
     
    60
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Bergmann, přichází Kreuzer.
    59. Kienastovu střelu dokázal zblokovat jeden z obránců mimo tři tyče.
     
    59
    Roman Kienast se dostal do zatím největší šance hostů ve druhé půli! Fotbalisté v bílých dresech po důsledném napadání domácí rozehrávky poblíž pokutového území vybojovali míč, který se po několika přihrávkách dostal právě na pravačku Kienasta, jehož ránu však dokázal na poslední chvíli zblokovat jeden z domácích fotbalistů!
     
    53
    Zajímavá standardní situace se rýsuje pro hostující tým. Kayhan si vzal balon a pokusil se s ním probít až do šestnáctky Riedu, Pradovi nezbylo nic jiného než ho stáhnout za dres a krom žluté karty bude svědkem i nepříjemného přímého kopu.
    45+1. Žlutá karta - Kamavuaka
     
    45+1
    Kamavuaka (STG) na půlící čáře netrefil odskakující míč, místo toho však ostře zasáhl domácího Polverina a zaslouženě vidí žlutou kartu.
     
    1
    Tak to byla obrovská šance, kterou měli hned na úvod utkání hostující fotbalisté! Kienast centroval z pravé strany do vápna domácího týmu, kde se z první jal zakončovat Horvath, ke své smůle ale trefil pouze svého spoluhráče do obličeje!

    Daniel Kubelka

    Góly: 88. Kienast

    Karty:   53. Prada (RIE), 62. Antonitsch (RIE), 90. Gebauer (RIE) – 45+1. Kamavuaka (STG), 61. Kayhan (STG), 90+1. Avlonitis (STG)   90+4. Antonitsch (RIE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 6:13. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 18:13.
    SV Ried: Gebauer (C) – Antonitsch, Reifeltshammer, Filipović – Bergmann (60. Kreuzer), Trauner (90+3. Sikorski), Polverino, Prada – Hart, Elsneg (71. Honsak) – Fröschl.
    Náhradníci: Durakovic – Janeczek, Streker, Sikorski, Honsak, Brandner, Kreuzer.

    SK Sturm Graz: Esser (C) – Kayhan, Avlonitis, Spendlhofer, Lykogiannis – Kamavuaka, Offenbacher – Dobras (90+5. Potzmann), Stankovic (65. Avdijaj), Horvath (73. Gruber) – Kienast.
    Náhradníci: Gratzei – Potzmann, Gruber, Lovric, Edomwonyi, Klaric, Avdijaj.

    Rozhodca: Heiss – Staudinger, Braunschmidt