Twente – Groningen 2:0 (kon.) | Cambuur – Zwolle 1:0 (kon.) | Eindhoven – Den Haag 2:0 (kon.)
Arnhem – Willem II 0:1 (kon.)
koniec
SC Cambuur Leeuwarden
1:0 (0:0)
PEC Zwolle
cz Sobota 27.02.2016, 19:45 • Cambuurstadion, Leeuwarden • Holandská Eredivisie • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! SC Cambuur Leeuwarden nakonec dokázalo v domácím prostředí porazit PEC Zwolle po výsledku 1:0!

    První poločas dnešního souboje příliš atraktivní podívanou nenabídl. Domácí celek hrál se svým soupeře vyrovnanou partii, a ani jeden z týmů se do nějaké větší šance dostat nedokázal!

    Ve druhém poločase fotbal na Cambuurstadion opět neuchvátil. V 61. minutě dostal druhou žlutou kartu hostující Bouy. Domácí využili přesilovou hru až v 84. minutě, kdy se krásně trefil Jack Byrne! Zwolle už vyrovnat nedokázalo, a domácí celek se může radovat ze zisku tří bodů!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (21:39:44)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Zwolle se ještě pokouší v samotném závěru srovnat, a střídající van Veen zastavil postupný útok nedovoleným zákrokem, za který dostává žlutou kartu!
     
    90+2
    Střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hřiště odchází Furdjel Narsingh, přichází Calvin Mac-Intosch.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Hlavní rozhodčí ještě uděluje v samotném závěru žlutou kartu hostujícímu Schenkeveldovi, který na pravé straně poslal k zemi van Veena!
     
    89
    Střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hřiště odchází Martijn Barto, přichází Kevin van Veen.
    Střídání v týmu PEC Zwolle: ze hřiště odchází Rick Dekker, přichází Boris Rasevic.
     
    88
    Zwolle vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Nijland. Jeho povedený centr našel ve vápně hlavu Ehzibueho, jehož hlavička však mířila těsně vedle!
     
    86
    Zwolle se ještě pokouší velmi rychle srovnat, avšak Cambuur kontroluje hru na vlastní polovině!
    84. Jack BYRNE - 1:0
     
    84
    Cambuur právě vstřelil branku!
    A v samotném závěru se domácí celek dočkává úvodní branky v dnešním zápase, a celý Cambuurstadion je na nohou! Celou akci táhl po pravé straně Narsingh, který následně posunul míč do běhu pro JACKA BYRNEHO, jehož povedená rána zaplachtila do sítě!
     
    84
    Na útočné polovině si udělal prostor van de Streek, který si zpracoval míč před vápnem, a vystřelil. Nizozemskému středopolařovi však střela nesedla, a míč odkopl Lam!
     
    83
    Domácí stoper Lachman hledal povedenou průnikovou přihrávkou za obranou Barta. Domácí forvard se však k míči nedostal přes stopera Lama!
     
    81
    Domácí Bakker svedl na pravé straně souboji s Schenkveldem, ve kterém fauloval domácí hráč. Následně došlo ještě ke strkanici, kterou nakonec musel řešit hlavní rozhodčí.
    80. Gól Lachmana nepomohl platit kvůli ofsajdu
     
    80
    Následné standardní situace se ujal van de Streeek, který svým centrem sice našel Lachmana, avšak finský stoper se nacházel v ofsajdovém postavení!
     
    79
    Hostující Tarik Evre chtěl zastavil protiútoku svého soupeře, a tak šel na levé straně do skluzu. Hostující hráč poslal k zemi Overgoora, a dostává žlutou kartu!
     
    77
    Velká šance domácích! Akci Cambuuru táhl po pravé straně Peersman, který následně dostal míč na Barta, jehož pohotová rána z hranice vápna však mířila pouze do připraveného van der Harta!

    Jan Havlovic

    Góly: 84. J. Byrne

    Karty:   90+4. van Veen (CMU) – 28. Bouy (ZWO), 69. Marinus (ZWO), 79. Evre (ZWO), 90. Schenkeveld (ZWO)   61. Bouy (ZWO)


    SC Cambuur Leeuwarden: Nienhuis – Peersman, Lachman, van der Laan, Andriuškevičius – E. Bakker, Overgoor, van de Streek – J. Byrne – F. Narsingh (90+2. Mac-Intosch), Barto (89. van Veen).
    Náhradníci: Zeinstra – Hiariej, van Veen, M. Rosheuvel, Houtkoop, Hoefdraad, Mac-Intosch.

    PEC Zwolle: van der Hart – Marcellis, Lam, Bouy, Schenkeveld – Marinus, Dekker (89. Rasevic) – Ehizibue, Nijland, Mennig (64. Evre) – Veldwijk.
    Náhradníci: B. de Jong – Tanda, Rasevic, Bruintjes, Thomas, Evre.

    Rozhodca: Siemen Mulder – Simons, Bluemink