Twente – Groningen 2:0 (kon.) | Cambuur – Zwolle 1:0 (kon.) | Eindhoven – Den Haag 2:0 (kon.)
Arnhem – Willem II 0:1 (kon.)
koniec
SC Cambuur Leeuwarden
1:0 (0:0)
PEC Zwolle
cz Sobota 27.02.2016, 19:45 • Cambuurstadion, Leeuwarden • Holandská Eredivisie • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Zwolle se ještě pokouší v samotném závěru srovnat, a střídající van Veen zastavil postupný útok nedovoleným zákrokem, za který dostává žlutou kartu!
     
    90
    Hlavní rozhodčí ještě uděluje v samotném závěru žlutou kartu hostujícímu Schenkeveldovi, který na pravé straně poslal k zemi van Veena!
     
    79
    Hostující Tarik Evre chtěl zastavil protiútoku svého soupeře, a tak šel na levé straně do skluzu. Hostující hráč poslal k zemi Overgoora, a dostává žlutou kartu!
     
    69
    Hlavní rozhodčí uděluje další žlutou kartu! Hostující Marinus nestíhal v souboji s Overgoorem, a tak domácího hráče poslal k zemi!
    61. Červená karta po 2. žluté
     
    61
    Pozor, pozor! Hlavní rozhodčí uděluje druhou žlutou kartu v tomto zápase, nicméně druhou dostává Ouasim Bouy, který je tak vyloučený, a oslabuje svůj celek!
     
    28
    Hostující Bouy navíc za svůj zákrok dostává zcela zaslouženě žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Góly: 84. J. Byrne

    Karty:   90+4. van Veen (CMU) – 28. Bouy (ZWO), 69. Marinus (ZWO), 79. Evre (ZWO), 90. Schenkeveld (ZWO)   61. Bouy (ZWO)


    SC Cambuur Leeuwarden: Nienhuis – Peersman, Lachman, van der Laan, Andriuškevičius – E. Bakker, Overgoor, van de Streek – J. Byrne – F. Narsingh (90+2. Mac-Intosch), Barto (89. van Veen).
    Náhradníci: Zeinstra – Hiariej, van Veen, M. Rosheuvel, Houtkoop, Hoefdraad, Mac-Intosch.

    PEC Zwolle: van der Hart – Marcellis, Lam, Bouy, Schenkeveld – Marinus, Dekker (89. Rasevic) – Ehizibue, Nijland, Mennig (64. Evre) – Veldwijk.
    Náhradníci: B. de Jong – Tanda, Rasevic, Bruintjes, Thomas, Evre.

    Rozhodca: Siemen Mulder – Simons, Bluemink