Ried – Sturm Graz 0:1 (kon.) | Rheindorf Altach – Admira Wacker Mödling 1:2 (kon.) | Mattersburg – Wolfsberger 1:1 (kon.)
koniec
SV Ried
0:1 (0:0)
SK Sturm Graz
cz Sobota 27.02.2016, 16:00 • Keine Sorgen Arena, Ried (kapacita: 7.680 diváků) • Rakúska Bundesliga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již úplně vše, přeji Vám krásný zbytek sobotního odpoledne. Nashledanou. (17:56:12)
     
    Je dobojováno. V nepříliš pohledném utkání nakonec hosté vítězí na hřišti Riedu nejtěsnějším možným rozdílem 1:0, když se o jedinou branku utkání postaral v 88. minutě Roman Kienast.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Kristijan Dobras, přichází Marvin Potzmann.
    90+4. Červená karta po 2. žluté
     
    90+4
    Nico Antonitsch (RIE) šlapákem sestřelil Grubera odkopávajícího balon a po druhé žluté kartě pro něj dnešní utkání končí!
     
    90+3
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Trauner, přichází Sikorski.
     
    90+2
    Filipović trefil prudkou ranou pouze zeď. Balon sice ještě domácí získali a následným centrem našel Prada v pokutovém území Fröschla, který dokázal poslat míč za záda Essera, stalo se tak ale z ofsajdového postavení a tak je radost domácích diváků i hráčů předčasná a zbytečná!
     
    90+1
    Domácí se ještě tlačí do útoku a po ruce Avlonitise kousek před pokutovým územím budou zahrávat standardní situaci.
     
    90
    Thomas Gebauer (RIE) obdržel žlutou kartu za následné protesty vůči hlavnímu sudímu bezprostředně po inkasované brance.
     
    88
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Konečně jsme se dočkali první branky utkání, ale domácí diváci z ní jistě radost nemají! Kdo jiný než Gruber si naběhl na parádní kolmici po levé straně hřiště, následně poslal přesný balon do vápna na zcela volného ROMANA KIENASTA,, který zkušeně poslal míč do domácí branky kolem gólmana Gebauera!
     
    87
    Tak trochu jsem se s tou vzdáleností místa sekl a rozehrávka standardní situace byla dobrých třicet metrů od branky Riedu. Offenbacher chtěl ohrozit domácí klec přímou střelou na branku, jenže balon v dráze jeho letu trefil hlavou jeden z bránících hráčů domácího týmu a ten nakonec obloučkem zapadl do Gebauerových rukavic.
     
    86
    Gruber je po příchodu na hřiště hodně vidět a díky své nezměrné bojovnosti nyní vybojoval přímý kop pro svůj celek jen pár metrů před pokutovým územím soupeře.
     
    84
    Domácím se v útočné fázi ve druhé půli vůbec nedaří, Esser marně čeká na okamžik, kdy si sáhne na balon a zasáhne do vývoje tohoto utkání.
     
    83
    Ale mohlo tomu být jinak! Gruber si naběhl do šestnáctky domácích z levé strany na daleký centr z hloubi pole, ale díky své rychlosti ještě míč dostihl na hrací ploše a z první poslal přihrávku vzduchem před branku na Kienasta, který však na balon jen těsně nedosáhl!
     
    82
    Začala nám poslední desetiminutovka utkání 24. kola rakouské Bundesligy mezi Riedem a Štýrským Hradcem a na branku stále marně čekáme.
     
    81
    Kienast nádhernou přihrávkou ze středu hřiště našel poněkud volnějšího Dobrase na pravé straně, jeho zakončení ale postrádalo větší razanci i přesnost a končí pouze v rukavicích brankáře Gebauera.
     
    80
    Na hřišti se v posledních minutách poměrně přiostřilo a počet nedovolených zákroků geometrickou řadou stoupá.
     
    79
    Lykogiannis si to namířil s míčem mezi dvojici domácích hráčů, Pradu a Traunera, a po kontaktu s prvně jmenovaným před šestnáctkou upadl. O nedovolený zákrok se však dle sudího Heisse nejednalo a tak se balonu ujali fotbalisté domácího Riedu.
     
    78
    Útočí i hosté, ale ani nyní nemusí Gebauer zasahovat. Dobras měl možnost střílet zpoza pokutového území, jenže nepodařilo se mu propálit dobře rozestavěnou domácí obranu.
     
    77
    Hart vybojoval odražený míč ve středu hřiště a mohl se pokusit o něco kloudného směrem vůči brance soupeře, ale jeho centr mířící na hranici pokutového území byl bídný a hned první bránící hráč soupeře jej hlavou v pohodě odvrací.
     
    75
    Centr z pravé strany hosté odvrátili jen před svoji šestnáctku, kde se do míče opřel jeden z domácích fotbalistů, kterému však rána příliš nesedla a navíc míč po jeho pokusu ještě dokázal zblokovat Avlonitis mimo svou branku.
     
    74
    Nový muž na hřišti v dresu Grazu Andreas Gruber se hned po příchodu na trávník uvedl faulem ve středu hřiště a hlavní sudí Heiss mu naznačuje, že "takhle tedy ne".
     
    74
    Hosté mají v posledních minutách více ze hry a snaží se propracovat k šestnáctce domácího týmu postupným útokem. Obrana Riedu ale drží své pozice a až na výjimky nepouští hosty k zakončení.
     
    73
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Sascha Horvath, přichází Andreas Gruber.
     
    71
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Dieter Elsneg, přichází Mathias Honsak.
     
    70
    Kamavuaka se snažil protlačit s míčem k domácí brance po levé straně hřiště, Hart si s ním však dokázal poradit na jedničku podtrženou a ještě vybojoval míč pro svůj tým. Ten uvede zpět do hry po odkopu od své branky gólman Gebauer.
     
    68
    Následný roh domácí nekompromisně odvrací odkopem za autovou čáru.
    67. Kienast se ocitl v obrovské šanci, branku se mu však nepodařilo vstřelit.
     
    67
    Obrovská hrubka domácí obrany, kterou ale nedokázali hostující fotbalisté, konkrétně Roman Kienast potrestat! Útočník Grazu se dostal k míči v pokutovém území domácího týmu po kolmé přihrávce ze středu hřiště, jenže střelou z pravé strany proti osamocenému Gebauerovi neuspěl, ten jeho ránu z ostrého úhlu dokázal vytěsnit na rohový kop!
     
    66
    Na krátkou chvíli útočili i domácí fotbalisté, jenže Filipovic zaváhal ve středu hřiště a k míči se tak znovu dostali hosté.
     
    65
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Marko Stankovic, přichází Donis Avdijaj.
     
    64
    Hraje se ve středu hřiště. Hosté kombinují s míčem, jenže dostat se na polovinu soupeře se jim zatím nedaří.
     
    62
    A žlutí se i na druhé straně. Po ubráněné standardní situaci domácích Antonitsch trochu nešťastně poslal k zemi odkopávajícího Avlonitise.
     
    61
    Kayhan je dalším hráčem, který dnes uvidí žlutý kartonek z rukou hlavního sudího Heisse poté, co sestřelil rozběhnutého Filipovice na levém kraji hřiště.
     
    60
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Bergmann, přichází Kreuzer.
     
    60
    Po rohovém kopu zakončoval Kamavuaka, jeho hlavička ale neměla gólové parametry a míč skončil mimo branku.
    59. Kienastovu střelu dokázal zblokovat jeden z obránců mimo tři tyče.
     
    59
    Roman Kienast se dostal do zatím největší šance hostů ve druhé půli! Fotbalisté v bílých dresech po důsledném napadání domácí rozehrávky poblíž pokutového území vybojovali míč, který se po několika přihrávkách dostal právě na pravačku Kienasta, jehož ránu však dokázal na poslední chvíli zblokovat jeden z domácích fotbalistů!
     
    57
    A také, že nebylo. S centrem do pokutového území si navíc obrana Grazu bez větších potíží poradila a nebezpečí pro branku Essera je tak zažehnáno.
     
    56
    Kopat se nyní bude proti hostující brance. Dobras fauloval u levé postranní čáry Pradu, na přímé ohrožení branky to však rozhodně nebude.
     
    55
    Horvath mířil kolem zdi na pravou tyč domácí branky, míč se však otřel o Bergmanna a zamířil vedle Gebauerovy svatyně.
     
    55
    Domácí nevyužili svůj postupný útok a navíc se sami museli bránit nepříjemnému rychlému protiútoku svého soupeře Když už se zdálo, že celou situaci ustojí domácí bez ztráty kytičky, přišel faul Reifeltshammera a hosté budou opět zahrávat volný kop ze zajímavé pozice před vápnem Riedu.
     
    54
    Lykogiannisovi však rozehrávka příliš nesedla a při pokusu o střelu ze dvaceti metrů poslal míč pouze nad domácí branku.
     
    53
    Zajímavá standardní situace se rýsuje pro hostující tým. Kayhan si vzal balon a pokusil se s ním probít až do šestnáctky Riedu, Pradovi nezbylo nic jiného než ho stáhnout za dres a krom žluté karty bude svědkem i nepříjemného přímého kopu.
     
    52
    Elsneg číhal na přiťuknutí Harta za hostující obranu, byl však za pozicemi obránců Grazu o něco dříve než balon a tak se musí pískat offside.
     
    51
    Nedaří se, nedaří. Hart dostal míč do běhu po pravé straně hřiště, přihrávka na něj však byla příliš prudká a míč se stočil mimo hrací plochu.
     
    50
    Ani hostům se ale v přechodu do útočné fáze příliš nevede a po další nepovedené akci se k balonu znovu dostane brankář Gebauer.
     
    49
    Fröschl předal míč na Pradu na levém kraji hřiště, jeho následný centr ale dokázala obrana hostí odvrátit, balon míří mimo hřiště za autovou čáru.
     
    49
    Stankovič nezachytil dlouhou přihrávku Kamavuaky a k míči se tak dostal brankář domácího celku.
     
    48
    Po faulu, tentokrát na druhé straně, se ke standardní situaci dostali hosté. Přetažený centr na zadní tyč v podání Offenbachera si našel volný Kamavuaka, hlavičkoval ovšem v hlubokém záklonu a možná i proto poslal míč mimo domácí klec.
     
    47
    Fröschl na půlce nedovoleně zastavil Kamavuaka a alespoň mu oplatil jeden z mnoha nedovolených zákroků v prvním poločase.
     
    46
    Započal druhý poločas utkání mezi Riedem a Sturmem Graz, rozehrávka nyní patří hostům. Jak se na první pohled zdá, sestavy obou týmů zůstávají beze změn.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    V prvním poločase jsme moc šancí neviděli a stav utkání je tak zatím bezbrankový.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:02.
     
    Hlavní sudí Heiss právě ukončil první poločas utkání rakouské Bundesligy mezi domácím Riedem a hostujícím týmem SK Sturm Graz a kdyby tak učinil o několik minut dříve, asi by se vůbec nic nestalo. Dění na hrací ploše toho totiž během úvodních pětačtyřiceti minut mnoho zajímavého nenabídlo. V Riedu se dnes odehrává především taktická bitva, k vidění je mnoho nepřesností a tak není divu, že diváci v první půli branku neviděli.
     
    45+1
    První poločas skončil.
    45+1. Žlutá karta - Kamavuaka
     
    45+1
    Kamavuaka (STG) na půlící čáře netrefil odskakující míč, místo toho však ostře zasáhl domácího Polverina a zaslouženě vidí žlutou kartu.
     
    44
    Domácí se po rohovém kopu neprosadili, zůstali však ještě s balonem na kopačkách poblíž pokutovému území soupeře. V něm na centr číhal útočník Fröschl, který sice po kontaktu s protihráčem upadl, penalta se však nepíská a naopak útočná akce Riedu končí kvůli ofsajdovému postavení právě zmíněného hráče.
     
    43
    Centr Bergmanna sice byl o něco delší, než být měl, jenže Lykogiannis obranný zákrok příliš nezvládl a míč následně neudržel na hrací ploše. Rohový kop pro Ried.
     
    43
    Kamavuaka poslal k zemi Bergmanna kousek za půlící čarou. Standardka pro domácí celek.
     
    42
    Domácí fotbalisté kombinují na útočné polovině, podaří se jim ohrozit Essera ještě před koncem první půle?
     
    41
    Pomalu se blíží konec první půle, jenže zdá se, že přestávka bude vysvobozením pro oba týmy. Fotbal se hraje úrovně podprůměrné a diváci se na stadionku v Riedu mohou po právu dožadovat vrácení vstupného.
     
    40
    Prada mohl zaútočit do poněkud rozevřenější hostující obrany, jenže jeho přihrávka do strany na rozběhnutého Elsnega postrádala přesnost a tak balon skončil pouze za autovou čarou.
     
    37
    Hart se napřáhl ke střele z dobrých třiceti metrů, nebyl to ale pokus, jenž by Essera měl nějak ohrozit, skončil totiž poměrně daleko od jeho branky.
     
    36
    Antonitsch posílal míč před branku od rohového praporku, jenže jeho centr byl až příliš dlouhý, balon proletěl pokutovým územím Grazu a skončil za autovou čarou.
     
    35
    Domácí vybojovali další standardní situaci, jenže opět to bylo na míle daleko od hostující branky. Centr Filipovice mířící na hranici šestnáctky dokázali hosté odvrátit. Hra ale nadále pokračovala a po krátkém okupování hostující šestnáctky nakonec domácí vybojovali další roh.
     
    32
    Konečně se začíná na hrací ploše něco dít a znovu byl u toho domácí forvard Fröschl. jenže i nyní končí jeho rána z dobré pozice sražena mimo branku hostů.
     
    32
    Centr na přední tyč hostující obrana dokázala pohlídat, následný střelecký pokus Fröschla z vápna končí zblokován.
     
    31
    Fröschl se pokoušel vymyslet s míčem něco užitečného u levé postranní čáry a zásluhou nedovoleného zákroku Dobrase vybojoval alespoň standardní situaci pro svůj celek.
     
    30
    Důležitý zákrok si nyní připsal na své konto domácí brankář Gebauer, kterého vyrušil z jeho klidu Kienast, který střelou po zemi mířil na zadní tyč, gólman Riedu však byl na zemi včas a míč lapil do svých rukavic.
     
    29
    Ani z tohoto mráčku ale nezapršelo, domácí se nedokázali prosadit a stav tak i nadále zůstává bezbrankový.
     
    28
    Domácí se opět tlačili do útoku. Elsneg dostal míč do běhu na levé straně pokutového území, následný centr do vápna ale končí sražen a míč putuje mimo hřiště. Rohový kop pro domácí tým.
     
    27
    Fröschl dostal míč do běhu nalevo od šestnáctky soupeře, jeho centr na bližší tyč sice dokázal pohlídat jeden z hostujících stoperů, jenže míč odehrál přesně na nohu Bergmanna číhajícího ve vápně, který však z první poslal míč pouze vedle pravé tyče !
     
    26
    Ani po rohovém kopu se ale hosté nedostali do vážnější příležitosti, po delším časovém úseku se tak na balon dostanou domácí hráči.
     
    25
    Po dalším faulu poměrně daleko od branky Riedu se exekuce přímého kopu znovu ujal Offenbacher a tentokrát zvolil střelu na branku soupeře. Míč před Gebauerem ale ještě přizvedl jeden z domácích hráčů, následovat bude rohový kop pro hosty.
     
    24
    Bílí rozehráli standardku nakrátko, Offenbacher poté sice přeci jen poslal míč do vápna, ale tam ho dokázala domácí obrana pokrýt a poslat do bezpečí.
     
    24
    Hosté vybojovali standardní situaci, je to však poměrně daleko od branky a tak přijde pravděpodobně daleký centr do vápna.
     
    23
    Polovina prvního poločasu je za námi a příliš mnoho zajímavého jsme toho tedy na stadionu v Riedu neviděli. Na hrací ploše se odehrává bitva především taktická.
     
    22
    Roh domácího týmu ale Essera příliš nevystrašil, hosté se v pohodě ubránili a už míří na zteč soupeřovy branky.
     
    21
    Hosté při následném pokusu o postupný útok ztratili míč ve středu hřiště a museli se rychle vracet. Své soupeře zastavili až před vlastní šestnáctkou a jen díky obětavému zákroku Lykogiannise je z toho pouze rohový kop.
     
    21
    Hostům se navíc rozehrávka po zemi hrubě nepovedla a hrát tak mohou domácí hráči.
     
    20
    Stankovič byl na pravé straně hřiště faulován Fröschlem, standardka to však nebude příliš nebezpečná, míč se nachází na středu hřiště.
     
    19
    Domácí to nyní zkusili vzduchem a dlouhou přihrávkou se snažili dostat za obranu hostujícího Grazu, balon ze vzduchu však s přehledem sebrala defenziva hostí.
     
    18
    Offenbacher se dostal k odraženému míči před šestnáctkou Riedu a měl balon dobře posazený na střelu, místo toho ale ještě hledal před brankou volného Stankoviće, před kterým stačili domácí hráči míč odehrát.
     
    17
    Uběhly další tři minutky hry a na hrací ploše se stále nic podstatného neděje. Oba týmy se poměrně rovnoměrně střídají v držení míče, rozehrávky na obou stranách se utápí v hromadě nepřesností.
     
    14
    Hosté se snaží o postupný útok, proti dobře fungující domácí defenzivě se jim ale špatně útočí. Kamavuokovi navíc při přebíráni lehké přihrávky utekl míč a hosté tak musí začít znovu až od vlastní branky.
     
    13
    Nene, žádné útočné hody se v Riedu zatím nekonají. Fröschl si zabíhal za hostující obranu na centr ze středu hřiště, k balonu měl však nejblíže gólman Esser, který jej také stáhl ze vzduchu.
     
    11
    Z levé strany se pokoušel podobně zahrát jeden z jeho spoluhráčů, jenže míč nakonec díky dobré obranné práci domácích končí mimo hřiště a Gebauer navíc bude odkopávat od své branky.
     
    10
    Kienast bojuje proti přesile protihráčů na pravém kraji, odcentrovat balon do domácí šestnáctky se mu ale prozatím nepodařilo.
     
    9
    Úvod utkání se nese v hodně opatrném duchu a dění se odehrává především mezi oběma šestnáctkami. Na větší šanci tak nadále čekáme.
     
    8
    Další snaha domácích o vysunutí do pokutového území končí odpískaným ofsajdem. Hrát tak mohou hostující fotbalisté.
     
    7
    Domácí hráči v posledních minutách přebrali iniciativu a s míčem u kopaček se drží před šestnáctkou soupeře. Chybí tomu však z jejich strany něco málo přesnosti při finálních přihrávkách.
     
    6
    První útočné choutky Riedu ale končí velice záhy. Bergmann chtěl dostat míč do vápna Grazu centrem z pravé strany hřiště, hostující obránci ale dokázali balon odklidit do bezpečí.
     
    5
    Po ztrátě Kamavuaky na útočné polovině odkopává domácí brankář Gebauer a zelení tak vůbec poprvé mohou v dnešním utkání přejít do útočné fáze.
     
    4
    Hráči Štýrského Hradce ovládají střed pole a svého soupeře ještě nepustili k míči a sami se navíc opět pomalu přibližují k pokutovému území Riedu.
     
    3
    Hosté jsou od začátku zápasu aktivnějším týmem a drží se na míči. Domácí sice jejich rozehrávku hluboko napadají, k zisku balonu to však prozatím nevedlo.
     
    1
    Tak to byla obrovská šance, kterou měli hned na úvod utkání hostující fotbalisté! Kienast centroval z pravé strany do vápna domácího týmu, kde se z první jal zakončovat Horvath, ke své smůle ale trefil pouze svého spoluhráče do obličeje!
     
    1
    Utkání zahájeno, rozehrávky na začátku první půle se ujali domácí fotbalisté v zelených dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů právě přicházejí na trávník Keine Sorgen Areny. Domácí nastoupí k dnešnímu utkání v zelených dresech, hostující hráči v bílých trikotech.
    Hosté při předzápasové rozcvičce.

     
    Úvodní sestavy:

    SV Josko Ried: Gebauer – Antonitsch, Reifeltshammer, Filipović – Bergmann, Trauner, Polverino, Prada – Hart, Elsneg – Fröschl.
    Náhradníci: Durakovic – Janeczek, Streker, Sikorski, Honsak, Brandner, Kreuzer.

    SK Sturm Graz: Esser – Kayhan, Avlonitis, Spendlhofer, Lykogiannis – Kamavuaka, Offenbacher – Schick, Stankovic, Horvath – Kienast.
    Náhradníci: Gratzei – Potzmann, Gruber, Lovric, Edomwonyi, Dobras, Avdijaj.

    Rozhodčí: Heiss – Staudinger, Braunschmidt.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se v letošním ročníku rakouské Bundesligy spolu již dvakrát utkaly, přičemž bilance je vyrovnaná, jedna výhra a jedna porážky pro oba dnešní soupeře, kdy se ze zisku tří bodů radoval pokaždé domácí celek.

    Sturm Graz – Ried 3:2
    Ried – Sturm Graz 1:0
     
    SV Josko Ried – 7. místo, 27 bodů

    Domácí celek, jenže byl založen již před více než sto lety, se v současné době drží na sedmém místě rakouské nejvyšší soutěže. Jak jsme však již uvedli v předchozím příspěvku, ve vyrovnaném pořadí to příliš mnoho neznamená. Na svého dnešního soupeře ztrácí domácí fotbalisté pouhé čtyři body, stejný náskok pak mají hráči Riedu na poslední Wolfsberger.

    Svěřencům trenéra Paula Gludovatze vstup do jarní části soutěže vyšel. Ve třech utkáních zapsali domácí pět bodů za dvě venkovní remízy, za zmínku však především stojí dva týdny staré domácí vítězství na lídrem ze Salzburgu.

    Poslední zápasy

    Admira – Ried 0:0
    Ried – Salzburg 1:0
    Mattersburg – Ried 3:3

    Nejlepší střelec

    Dieter Elsneg – 21 zápasů / 5 branek
     
    SK Sturm Graz – 4. místo, 31 bodů

    Aktuálně čtvrtý celek ze Štýrského Hradce se v průběžném pořadí rakouské Bundesligy drží na čtvrté příčce se ziskem 31 bodů. Zespoda se však na svěřence trenéra Franca Fody tlačí ostatní týmy a ve vyrovnané tabulce nemá po polovině soutěže nikdo nic jisté, vždyť na poslední místo mají hosté pouze osmibodový náskok. Forma Grazu navíc v posledních zápasech nestojí za nic. Po zimní přestávce nastoupili trojnásobní vítězové rakouské nejvyšší soutěže ke třem utkáním, výhry se v nich však nedočkali.

    Poslední zápasy

    Sturm Graz – Rapid Vídeň 0:2
    Wolfsberger – Sturm Graz 0:0
    Altach – Sturm Graz 2:2

    Nejlepší střelec

    Roman Kienast – 20 zápasů / 7 branek
     
    Příjemné sobotní odpoledne, vítám Vás při sledování online přenosu z utkání 24. kola rakouské bundesligy, v jehož rámci budeme sledovat souboj týmů SV Josko Ried a SK Sturm Graz.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Daniel Kubelka

    Góly: 88. Kienast

    Karty:   53. Prada (RIE), 62. Antonitsch (RIE), 90. Gebauer (RIE) – 45+1. Kamavuaka (STG), 61. Kayhan (STG), 90+1. Avlonitis (STG)   90+4. Antonitsch (RIE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 6:13. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 18:13.
    SV Ried: Gebauer (C) – Antonitsch, Reifeltshammer, Filipović – Bergmann (60. Kreuzer), Trauner (90+3. Sikorski), Polverino, Prada – Hart, Elsneg (71. Honsak) – Fröschl.
    Náhradníci: Durakovic – Janeczek, Streker, Sikorski, Honsak, Brandner, Kreuzer.

    SK Sturm Graz: Esser (C) – Kayhan, Avlonitis, Spendlhofer, Lykogiannis – Kamavuaka, Offenbacher – Dobras (90+5. Potzmann), Stankovic (65. Avdijaj), Horvath (73. Gruber) – Kienast.
    Náhradníci: Gratzei – Potzmann, Gruber, Lovric, Edomwonyi, Klaric, Avdijaj.

    Rozhodca: Heiss – Staudinger, Braunschmidt