Tottenham – Manchester City 4:1 (kon.) | Leicester – Arsenal 2:5 (kon.) | Liverpool – Aston Villa 3:2 (kon.)
Stoke City – Bournemouth 2:1 (kon.) | West Ham – Norwich 2:2 (kon.) | Manchester United – Sunderland 3:0 (kon.)
Southampton – Swansea 3:1 (kon.) | Newcastle – Chelsea 2:2 (kon.)
koniec
Liverpool FC
3:2 (1:0)
Aston Villa FC
Sobota 26.09.2015, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Obrovský potlesk na Anfield Road. Odchádza dvojgolový Daniel Sturridge a na záverečné sekundy prichádza Joe Allen.
     
    86
    Daniel Sturridge zahodil šancu na hattrick. Nádherne mu loptu priťukol Danny Ings, čím sa Angličan ocitol zoči-voči Bradovi Guzanovi. Ten strelu domáceho útočníka vyráža na rohový kop.
     
    73
    Priamy kop veľmi pekne zahral Philippe Coutinho. Strela brazílskeho futbalistu išla ponad múr a len senzačný zákrok Brada Guzana zabránil takmer istému gólu. Liverpool bude zahrávať rohový kop.
    70. Rudy GESTEDE - 3:2
     
    70
    Aston Villa dala gól! Tak to je neuveriteľné. Po centri Jordana Amaviho predskočil RUDY GESTEDE v hlavičkovom súboji Mamadoua Sakha a nechytateľne posiela loptu do brány. Opäť tu tak máme drámu, čo je pre nezaujatého diváka len dobre.
     
    69
    Druhé striedanie hostí. Odišiel dnes nevýrazný Jack Grealish a namiesto neho prichádza na ihrisko Adama Traoré.
    67. Daniel STURRIDGE - 3:1
     
    67
    Liverpool dal gól! Aston Villa živila nádej na body len necelú minútu. Nádherná akcia v podaní dvojice Sturridge – Coutinho sa končí tretím gólom v sieti Brada Guzana. Brazílčan efektnou pätičkou priťukol loptu na DANIELA STURRIDGA, ten neohrozene postupoval do šestnástky a z hranice bieleho bodu sa nemýlil.
    66. Rudy GESTEDE - 2:1
     
    66
    Aston Villa dala gól! Liverpool si komplikuje svoju cestu za víťazstvom. Po pravej strane sa pretlačil cez Lucasa k centru Alan Hutton, presne našiel úplne voľného RUDYHO GESTEDEA, ktorý už jednoducho musel dať.
     
    62
    Veľká chyba v rozohrávke hostí. Na hranici šestnástky sa dostal úplne zadarmo k lopte Coutinho, no našťastie pre hostí jeho pokus výborne zblokoval Micah Richards. Mohlo byť vymaľované.
     
    60
    Po hodine hry tu máme prvé striedanie v podaní hostí. Odišiel Carlos Sánchez a na jeho miesto prišiel Jordan Veretout.
    59. Daniel STURRIDGE - 2:0
     
    59
    Liverpool dal gól! DANIEL STURRIDGE je späť. James Milner nádherne poslal svojou ľavačkou oblúčik za obranu Aston Villy, na jeho pas si anglicky reprezentant perfektne nabehol a z voleja prepálil Brada Guzana.
     
    52
    Ďalšia obrovská šanca Liverpoolu. Po skvelej prihrávke Coutinha sa ocitol v šanci James Milner, no jeho strelu Brad Guzan výborne vyrazil. Následne bežal za dorážkou Nathaniel Clyne, no v poslednej chvíli zblokoval jeho strelu jeden z obrancov hostí.
     
    49
    Veľká šanca Liverpoolu. Po chybe Jacka Grealisha sa dostal k lopte Clyne a okamžite poslal loptu do ohňa, kde si nabehol Philippe Coutinho. Pohotové zakončenie brazílskeho futbalistu bolo ale zblokované na rohový kop.
     
    41
    Poriadny závar pred bránou Liverpoolu. Po centri Huttona, ktorý Mignolet s námahou vyrazil, sa dostal po skrumáži do zakončenia Ashley Westwood. Loptu mu pekne priťukol Scott Sinclair, no jeho pokus bol zblokovaný Martinom Škrtelom na rohový kop.
     
    22
    Obrovská chyba Emreho Cana takmer znamenala vyrovnanie. Po centri Alana Huttona nemecký obranca sklepol loptu priamo na nohu Rudyho Gestedea, ktorý z prvej pálil z hranice pokutového územia. Hosťujúci útočník ale trestuhodne minul bránu.
     
    7
    The Villans mohli vyrovnať. Po centri z ľavej strany predskočil Mamadoua Sakha v hlavičkovom súboji Rudy Gestede, no našťastie pre domáci tím tesne minul bránu.
    2. James MILNER - 1:0
     
    2
    Liverpool dal gól! Úvod ako z veľkej knihy v podaní The Reds. Na hranici šestnástky sa dostal po prihrávke Coutinha k lopte JAMES MILNER, prehodil si ju na ľavačku a presnou strelou k ľavej žrdi otvára skóre už po 65 sekundách hry.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 2. Milner, 59. Sturridge, 67. Sturridge – 66. Gestede, 70. Gestede


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:13.
    Liverpool FC: Mignolet – Can, Škrtel, M. Sakho – Clyne, Lucas Leiva, Milner (C), A. Moreno – Ings, Sturridge (90+3. Allen), Coutinho.
    Náhradníci: Bogdán – K. Touré, Joe. Gomez, Lallana, Allen, Origi, Ibe.

    Aston Villa FC: Guzan – Hutton, Richards (C), Lescott, Amavi – C. Sánchez (60. Veretout), A. Westwood, Gueye – Grealish (69. Traoré), Gestede, Sinclair.
    Náhradníci: Bunn – Clark, Bacuna, Veretout, J. Ayew, Traoré, Gil.

    Rozhodca: Jonathan Moss