Metallurg Magnitogorsk – Jugra Chanty-Mansijsk 6:2 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 2:1 (kon.) | Ufa – Jekaterinburg 4:5 (kon.)
HC Slovan – Novosibirsk 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Riga 5:0 (kon.) | D. Moskva – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.)
Nižnekamsk – Omsk 1:4 (kon.) | Viťaz – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Záhreb – Novokuzneck 4:3 (3:2 po s.n.)
koniec
HC Slovan Bratislava
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Utorok 01.09.2015, 17:00 • Slovnaft Aréna, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:13
    Novosibirsk dal gól!
    Paradoxne je to opačne, do prečíslenia dva na jeden sa dostali Ridderwall, ktorý umne z ľave strany poslal puk na tú pravú a MAXIM ŠALUNOV, ktorý poslal puk do siete skôr, ako sa stihol Garnett presunúť na druhú stranu bránky. Asistencia: Calle Ridderwall.
     
    37:56
    Slovan Bratislava dal gól!
    Takže Salák nám zahral divadielko v domienke, že puk neprešiel bránkovú čiaru, no kamera na kocke jasne ukázala, že puk celým objemom skončil v jeho sieti. Z pravej strany vystrelil Nedorost, Salákovi puk pred bránkoviskom do siete ešte usmernil LUKÁŠ KAŠPAR, ktorý rozhodne nestál v bránkovisku. Asistencia: Vaclav Nedorost.
     
    31:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovnaft Aréna sa otriasa v základoch, prečíslenie domácich tri na dva, Jeglič sa z medzikružia neulakomil na strelu, podal puk vpravo na kruh a ANDREJ ŠŤASTNÝ príklepom prestrelil Saláka v bránke hostí. Asistencia: Žiga Jeglič.
     
    26:01
    Novosibirsk dal gól!
    Slovan nezvládol nasledujúcu akciu hostí, hostia sa dostali do prečíslenia, z ľavej strany puk z hokejky Šumakova smeroval popred bránkovisko na pravú, Okulov prestrelil bránku Garnetta a puk odrazený od ochranného skla SERGEJ ŠUMAKOV poslal puk do siete. Asistencia: Konstantin Okulov.
     
    25:11
    Novosibirsk dal gól!
    Vhadzovanie pred Salákom po pravej ruke, brejková akcia hostí a z vnútornej strany ľavého kruhu vystrelil MAXIM ŠALUNOV, ktorý pomedzi kľačiaceho Garnetta prepasíroval puk za jeho chrbát. Asistencie: Damir Žafiarov a Sergej Gimajev.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 32. Šťastný (Jeglič), 38. Kašpar (Nedorost) – 26. Šalunov (Žafiarov, Gimajev), 27. Šumakov (Okulov), 56. Šalunov (Ridderwall)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Sersen (A), Starosta, Švarný, Mihalik, Valach, Kozák – Kašpar, Nedorost, Surový (C) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skokan, Protasenja, Bartovič (A) – Skalický, Viedenský, Lušňák
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Ibragimov, Vereščagin, Roth, Alexejev, Gimajev (A), Naumov, Meňšikov, Ignatovič – Kopejkin (C), Ullström, Moňa – Šumakov, Okulov, Ridderwall – Vorošilo, Fefelov, Sannikov – Šalunov, Gubin (A), Žafiarov

    Rozhodca: Dejev, Zacharenkov – Naumov, Sadovnikov

    Diváci: 7.547