Metallurg Magnitogorsk – Jugra Chanty-Mansijsk 6:2 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 2:1 (kon.) | Ufa – Jekaterinburg 4:5 (kon.)
HC Slovan – Novosibirsk 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Riga 5:0 (kon.) | D. Moskva – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.)
Nižnekamsk – Omsk 1:4 (kon.) | Viťaz – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Záhreb – Novokuzneck 4:3 (3:2 po s.n.)
koniec
HC Slovan Bratislava
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Utorok 01.09.2015, 17:00 • Slovnaft Aréna, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    HC Slovan po vstupe do svojej štvrtej sezóny v KHL odohral už tri zápasy a všetky pred domácim publikom. V úvodných dvoch vystúpeniach belasí ťahali za kratší koniec, podľahli námorníkom z Vladivostoku a v reparáte aj Miklíkovmu Amuru Chabarovsk. No v nedeľu, pred paradoxne najnižšou návštevou, však belasí od úvodu režírovali hru a odniesol si to Novokuzneck, Slovan mu po výbornom výkone uštedril „kanára“ .

    Novosibirsk – mesto s 1.498.900 obyvateľmi je po Moskve a Petrohrade tretím najväčším mestom v Ruskej federácii, leží v západosibírskej nížine v ázijskej časti Ruska. Hokejový klub Sibir bol založený v roku 1962. Novosibirsk zatiaľ moc vody v hokejovom svete nenamútil, vo svojej histórii nezaznamenal žiadny výraznejší úspech. V roku 2008 sa stal členom plejády KHL, v prvých dvoch ročníkoch sa nedostal do záverečného play-off a obsadil postupne 19. a 20. miesto. V treťom ročníku KHL sa Sibir prebojoval do play-off, no hneď v prvom kole dostal náklad od neskoršieho víťaza Gagarinovho pohára, Salavat Julajev Ufa, 4:0 na zápasy. Novosibirsk tak v celkovom účtovaní obsadil 12. miesto. Vo štvrtom ročníku klub obsadil bez účastí v play-off súťaže celkovo opäť 20. miesto. V piatej sezóne sa Sibír prebojoval do play – off, v prvom kole bol však nad jeho sily Avangard Omsk, ktorý zvíťazil v sérii 4:3 na zápasy. V šiestej sezóne sa Sibir prebojoval do play-off, vyradil v prvom kole AK Bars Kazaň po sérii 4:2 na zápasy, v tom ďalšom nestačil na celkového víťaza, séria s Magnitogorskom skončila napokon pomerom 0:4. Sibir tak obsadil v konečnom účtovaní 8. priečku. V ostatnom svojom siedmom účinkovaní v KHL sa Sibir prebojoval do konferenčného finále. Najskôr v konferenčnom štvrťfinále zdolal Traktor Čeljabinsk, keď sériu ukončil pomerom 4:2 na zápasy. V semifinále konferencie si to odniesol Magnitogorsk, Sibir dominoval a sériu ukončil po výsledku 4:1 na zápasy. Vo finále konferencie však už nestačil na hráčov AK Bars Kazaň a po sérii 1:4 na zápasy ukončil svoje účinkovanie celkovým krásnym 4. miestom, čo je doposiaľ najväčší úspech klubu v jeho histórii.

    Bielo-modro-červený dres Sibiru obliekajú hlavne hráči z Ruskej federácie, doplnení tromi hráčmi z Českej republiky – Alexander Salák, Vladimír Roth a Tomáš Vincour, a dvomi zo Švédska. Hlavným trénerom mužstva je Andrej Vladimirovič Skabelka.

    V aktuálnej sezóne Sibir podľahol v Moskve miestnemu Dinamu až po predĺžení, aby si vzápätí napravil chuť na ľade Viťazu Podolsk, kde dominoval po výsledku 5:1. V treťom účinkovaní Sibir podľahol v Záhrebe Medveščaku po výsledku 2:4.

    Vzájomné zápasy súperov z troch ročníkov sú vcelku vyrovnané. V prvej sezóne Slovan na domácom ľade zvíťazil po výsledku 6.2, v odvete na Sibíri zvíťazil tesne 2:1. V druhej sezóne belasých v KHL HC Slovan podľahol na ľade súpera pomerom 1:3, odveta v Bratislave však skončila víťazstvom belasých po samostatných nájazdoch. V ostatnej sezóne bol úspešnejší Sibir, ktorý v Slovnaft Aréne zvíťazil tesne 3:2, na domácom ľade diváci gól nevideli a Sibir triumfovalpo samostatných nájazdoch.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu štvrtého zápasu belasých v novej edícii KHL. Slovnaft Aréna v utorok podvečer privíta chlapcov zo Sibíri, belasí budú hostiť družinu Sibir Novosibirsk a onlajny.eu vám krátkymi písanými vstupmi sprostredkujú aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava:

    Garnett (Brust) – Barker, Sersen (A), Starosta, Švarný, Mihalik, Valach, Kozák – Kašpar, Nedorost, Surový (C) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skokan, Protasenja, Bartovič (A) – Skalický, Viedenský, Lušňák

    HK Sibir Novosibirsk:

    Salák (Bespalov) – Ibragimov, Vereščagin, Roth, Alexejev, Gimajev (A), Naumov, Meňšikov, Ignatovič – Kopejkin (C), Ullström, Moňa – Šumakov, Okulov, Ridderwall – Vorošilo, Fefelov, Sannikov – Šalunov, Gubin (A), Žafiarov

    Rozhodca:

    Dejev, Zacharenkov – Naumov, Sadovnikov.
     
    Príjemné popoludnie z Bratislavy všetkým priaznivcom hokeja a HC Slovan Bratislava. Na ľadovej ploche prebieha rozkorčuľovanie oboch tímov a je v plnom prúde. Domáci nastúpia na zápas v tmavomodrých dresoch, hostia v bielo-bledomodro – tmavomodrej kombinácii farieb.
    Rozkorčuľovanie oboch tímov
     
    Zostava domácich navlas rovnaká ako v predchádzajúcom dueli, pre zranenie bude chýbať opäť Ladislav Nagy. V bránke uvidíme Michaela Garnetta, klietku hostí bude hájiť rovanko výborný český gólman Alexander Salák. Zo striedačeik budú pripravení zasiahnúť do hry Barry Brust a Nikita Bespalov.
    Róbert s bradou HC Slovan tipuje dnes 3:3, Ľudovít vo farbách súpera 2:2, obaja však víťazstvo belasých po predĺžení
     
    V Bratislave tropická horúčava, v Slovnaft Aréne príjemných 19° a 67% vlhkosť vzduchu. Miestny hlásateľ predstavuje hráčov oboch tímov a o desať minút už budú kompletné tímy aj na ľadovej ploche.
     
    Na ľadovej ploche sme privítali tím hostí, na rade je tím domácich, vypočujeme si hymny Ruskej federácie a Slovenskej republiky a všetko bude prichystané k úvodnému buly zápasu.
    Dozneli hymny, začíname
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:47
    Sibir sa po vyhranom buly vrútil s pukom do pásma domácich, Slovan ho však k zakončeniu nepustil a vyviezol puk von z pásma.
     
    01:31
    Valach od modrej z jej stredu nahodil puk na bránku hostí, Salák ho vyrazil späť do hry, k dorážke sa nikto z domácich nedostal.
     
    02:16
    Slovan zakombinoval, od pravého kruhu z vnútornej strany sa snažil zakončiť Skalický, Salák ho však vychytal.
     
    02:44
    Slovan hrýzol v okolí bránky Saláka, streleckú príležitosť si však nevypracoval a hostia dostali puk von zo svojho pásma.
     
    03:55
    Publikum sa dožadovalo zakázaného uvoľnenia, čiarový ukázal na Starostu, že sa v strednom pásme dotkol puku, Slovan od úvodu aktívnejším tímom.
     
    04:43
    Z otočky z vnútornej strany ľavého kruhu pálil Skokan, Salák cez lapačku puk usmernil do rohu klziska a defenzíva hostí puk dostala pod kontrolu.
     
    05:36
    Nedorost prešiel s pukom na hokejke cez útočnú modrú, chcel vystreliť, Ibragimov jeho puk však zblokoval k mantinelu na pravú stranu.
     
    06:03
    Okulov dostal puk na hokejku do brejku už v strednom pásme, korčuľoval na Garnetta, tiesnený Kašparom však efektne zakončiť nedokázal, Garnett ho poľahky vychytal, puk poslal za svoju bránku.
     
    06:38
    Sersen vystrelil príklepom od modrej spoza kruhov, Michal však len opečiatkoval ochranné sklo za Salákom.
     
    08:55
    Viac ako dve minúty sme hrali s pukom na hokejkách domácich a v ich réžii, Sibir sa zatiaľ len bráni akciám belasých, ktoré sú však bez strely na bránku.
     
    09:24
    Hostia si vypracovali akciu a puk smeroval z ľavej strany popred bránkovisko na voľného Vorošila, ktorý ho však netrafil a Garnett bol nateraz bez práce.
     
    10:31
    Moňa zahral úmyselný ofsajd, aribitri hru posielajú pred Saláka.
     
    10:52
    Spoza kruhu z ľavej strany od mantinelu vystrelil zápästím Alexejev, Garnett mal ideálny výhľad a puk zatočil do svojej lapačky.
     
    11:18
    Barker po prechode útočnou modrou krásne vystrelil príklepom, aj Salák bol v strehu, puk letiaci nad ľadom chytil do lapačky a pohotovo rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
     
    12:09
    Z ľavej strany pri bránkovisku sa snažil zakončiť Fefelov, Garnett cez hokejku poslal puk za bránku, Fefelov s ním prešiel poza bránu a chcel nachytať Garnetta na hruškách z druhej strany, nepodarilo sa mu to.
     
    12:34
    Pekná akcia hostí na jeden dotyk, puk medzi kruhmi prevzal na hokejku Žafiarov, avšak tiesnený Jegličom puk poslal po ľade mimo bránku Garnetta.
     
    13:15
    Moňa vystrelil z medziružia, puk podvihol privysoko a poslal ho na ochranné sklo za bránkou Garnetta, Sibir teraz prevzal aktivitu na ľadovej ploche a bráni sa domáci Slovan.
     
    13:36
    Skokan poslal spoza modrej reklamnú strelu na Saláka, Alexander s týmto Dávidovým pukom problémy mať nemohol.
     
    14:09
    Garnett na striedačke, signalizované vylúčenie hráča hostí.
     
    14:22
    Alexejev dostal dve minúty za hákovanie, prvá presilová hra v zápase a pre Slovan.
     
    14:40
    Puk skončil na striedačke hostí od hokejky hráča domácich, vhadzujeme v strednom pásme a jeden dobrý ukazovateľ, Slovan vyhráva do týchto chvíľ dôležité vhadzovania.
     
    15:00
    Sibir opäť dokázal puk vyhodiť von zo svojho pásma, Slovan zatiaľ hostí neposadil na kolotoč.
     
    15:59
    Barker vystrelil príklepom od modrej, Gimajev sklonil hlavu a len to tak zazvonilo na ochrannom skle.
    Slovan úvodnú presilovú hru v gól nepretavil
     
    16:22
    Hostia v plnom počte, Slovan hral druhú časť presilovky dobre, strelu na Saláka však poslať nedokázal.
     
    16:57
    Moňa sa snažil zakončiť v bezprostrednej blízkosti pred bránkoviskom, Garnett bol šikovnejší a puk prikryl pod svoju rukavicu.
     
    18:34
    Úmyselný ofsajd aj na strane domácih, arbitri hru posielajú pred Garnetta, vhadzujeme po pravej ruke Michaela.
     
    19:00
    Začala sa posledná minúta prvej tretiny, aktivita na hracej ploche vyrovnaná, gólmani na oboch stranách teraz bez práce.
     
    19:42
    Švarný sa pridlho chystal k streľbe, od ľavého kruhu napokon chcel puk nahodtiť na Saláka, poslal ho však len na ochranné sklo.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine sme videli úvodnú aktivitu na strane domácich. Potom prevzal aktivitu na hokejky Sibir a v posledných piatich minútach prvého dejstva bola hra vyrovnaná. Pomer striel medzi žrde 12:8, domáci nevyužili ponuku v podobe presilovej hry.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:35
    Kašpar poslal puk na bránku hostí od mantinelu z pravej strany spoza kruhu, Salák vytesnil priestor pri ľavej žrdi a puk poslal za svoju bránku.
     
    21:15
    Tutovku mal na palici Tičar, ktorý prešiel s pukom z pravého kruhu ako víchor na ľavý, Salák bol na ľade, Tičar však nedokázal puk usmerniť do odkrytej bránky hostí!
     
    23:07
    Vereščagin vystrelil príklepom od modrej, aj jeho puk dnes opečiatkoval len ochranné sklo za bránkou Garnetta.
     
    24:22
    Puk lieta z pásma do pásma, defenzíva oboch tímov útočníkov súpera k streľbe nepúšťa.
     
    24:43
    Puk skončil v lapačke Garnetta, Vorošilo po súboji na ľade, vylučovať nebudeme, Surový si len niečo vysvetľoval s hlavným rozhodcom duelu.
     
    24:55
    Kašpar dostal puk na ľavú stranu do voľného priestoru, pekne vystrelil zápästím z ľavého kruhu, vyprášil len betóny svojmu krajanovi v bránke Sibiri.
     
    25:11
    Novosibirsk dal gól!
    Vhadzovanie pred Salákom po pravej ruke, brejková akcia hostí a z vnútornej strany ľavého kruhu vystrelil MAXIM ŠALUNOV, ktorý pomedzi kľačiaceho Garnetta prepasíroval puk za jeho chrbát. Asistencie: Damir Žafiarov a Sergej Gimajev.
     
    26:01
    Novosibirsk dal gól!
    Slovan nezvládol nasledujúcu akciu hostí, hostia sa dostali do prečíslenia, z ľavej strany puk z hokejky Šumakova smeroval popred bránkovisko na pravú, Okulov prestrelil bránku Garnetta a puk odrazený od ochranného skla SERGEJ ŠUMAKOV poslal puk do siete. Asistencia: Konstantin Okulov.
     
    27:38
    Slovan musí teraz ukázať prítomným silu tímového ducha a stále je dosť času a príležitostí s výsledkom čo to urobiť.
     
    28:36
    Sibir pri chuti, teraz však chyboval pri prechode do pásma belasých na modrej čiare, akcia hostí prerušená pre ofsajd.
     
    29:06
    Surový poslal z pravej strany puk pred bránku, Skokana k zakončeniu nevyzval a puk len preletel Salákovým bránkoviskom.
     
    30:37
    Slovan nahodil puk do pásma hostí, no odišiel striedať a Sibir bude zakladať svoju útočnú akciu.
     
    31:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovnaft Aréna sa otriasa v základoch, prečíslenie domácich tri na dva, Jeglič sa z medzikružia neulakomil na strelu, podal puk vpravo na kruh a ANDREJ ŠŤASTNÝ príklepom prestrelil Saláka v bránke hostí. Asistencia: Žiga Jeglič.
    Slovan sa kontaktným gólom Šťastného vrátil do hry
     
    33:16
    Pekná kacia hostí prihrávkami na jeden dotyk, z medzikružia sa k zakončeniu dostal Kopejkin, jeho puk po ľade Garnett v rozkľaku betónom usmernil do rohu klziska.
     
    33:58
    Ridderwall dostal puk pred bránkovisko, tiesnený dokázal po ľade vystreliť, Garnett bol pozorný a puk cez hokejku schoval pod svoje rukavice.
     
    34:40
    Surový dostal puk do pásma, vystrelil spoza Alexejeva spoza kruhov, Salák puk vyrazil pred seba a Tomáš Surový v dorážke minul jeho bránku.
     
    35:28
    Bartovič vystrelil z ľavého kruhu zápästím, teraz však minul bránku Sibiri, Slovan s pukom na hokejkách v pásme hostí.
     
    36:27
    Bartovič nabil z ľavej strany na pravý kruh Kašparovi, Salák vytiahol krásny zákrok a v rozkľaku puk vyrazil, Kašpar puk chcel poslať k bránkovisku na hokejku Bartoviča, minul však svoj cieľ!
     
    37:43
    Slovan zaútočil a nahadzovaný puk pred bránku Surový poslal mimo klietku Saláka, navyše mu hlavný odpískal postavenie v bránkovisku, hru prerušil a vykázal do stredného pásma.
     
    37:56
    Slovan dosiahol gól, hostia protestujú a máme tu poradu arbitrov, Salák vykorčuľoval bez výstroja na striedačku...
     
    37:56
    Slovan Bratislava dal gól!
    Takže Salák nám zahral divadielko v domienke, že puk neprešiel bránkovú čiaru, no kamera na kocke jasne ukázala, že puk celým objemom skončil v jeho sieti. Z pravej strany vystrelil Nedorost, Salákovi puk pred bránkoviskom do siete ešte usmernil LUKÁŠ KAŠPAR, ktorý rozhodne nestál v bránkovisku. Asistencia: Vaclav Nedorost.
    S gólom Kašpara začali aj protesty hostí
    Salák svojimi protestmi rozladil akurát sám seba
    Pridlho si Salák dával späť zhodený výstroj, mal to za dve minúty
     
    38:10
    Salák dostal trest za zdržiavanie hry, Jeglič dostal dve minúty za držanie. Hráme štyria proti štyrom.
     
    38:35
    Sersen zakončoval bekhendom z ľavej strany, Salák puk vyrazil pred seba, Tičar sa k dorážke už nedostal.
     
    39:11
    Pred Kašparom nahadzovaný puk na bránku z bránky vykorčuľujúci Salák pred bránkoviskom prikryl pod rukavicu.
     
    39:37
    Kašpar napriahol z vlastného obranného pásma, puk ešte tečoval hráč hostí, ten smeroval na bránku Saláka, ktorý ho vyrazil za svoju bránkovú čiaru.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina priniesla vzruchu na tribúnach aj na ľadovej ploche a so Slovanom to nevyzeralo dobre po dvoch zlepených góloch hostí. No ako som písal v príspevku, Slovan ukázal tímového ducha a vývoj zápasu vyrovnal. O všetkom tak rozhodne záverečná tretina a keďže hostia nevedia udržať nervy na uzde, môže to byť voda na mlyn belasých. Pomer striel medzi žrde v tejto časti hry 14:5.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:43.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:01
    V závere tretiny si to rozdali medzi sebou Mihalik a Ignatovič, obaja po dve minúty za hrubosť.
     
    40:10
    Obe mužstvá s plným počtom hráčov.
     
    41:24
    Opatrnosť na ľadovej ploche, jeden tím skúša druhý, puk lieta z pásma do pásma, bez strely na tú ktorú bránku.
     
    42:06
    Sersen prešiel s pukom z vlastného pásma popri mantineli za ľavý kruh hostí, príklepom vystrelil, Salák puk usmernil na ochranné sklo a strhla sa pred jeho bránkou šarvátka.
     
    42:09
    Surový a Meňšikov na trestnej, obaja po dve minúty za hrubosť, hráme štyria proti štyrom.
     
    43:14
    Starosta v dobrom obrannom zákroku na útočnej modrej nepustil do šance do brejku Ullströma, ktorý skončil na ľade a rýchlo odkorčuľoval na striedačku.
     
    44:00
    Okulov sa dostal do brejku a rútil sa sám na Garnetta, spred bránkoviska vystrelil, Garnett puk poslal za bránkovú čiaru.
     
    44:09
    Oba tímy s plným počtom hráčov na ľadovej ploche.
     
    45:09
    Kopejkin nakorčuľoval s pukom do pásma a spoza kruhov pálil, clonil mu ešte bek domácich, Garnett však puk vyrazil späť do hry a vpred sa vybral tím domácich.
     
    46:51
    Slovan dostal hostí pod tlak a ostreľoval bránku Saláka, jeden puk po ľade Salák poslal do rohu klziska, ostatné puky minuli jeho bránku.
     
    48:25
    Garnett zlikvidoval v pokľaku pred bránkoviskom puk po strele jedného z hráčov hostí, v hre pokračujeme po reklamnej prestávke.
     
    48:37
    Mihalik poslal do brejku Surového, Tomáš po prechode modrou puk dobre netrafil, keďže bol tiesnený, Salák ho však pre istotu pred dorážkou Surového prikryl pod svoju rukavicu.
     
    49:01
    Meňšikov krásne vystrelil spoza kruhov, Garnett ešte krajšie jeho puk schoval do svojej lapačky!
     
    49:47
    Šumakov sa chcel na ľavej strane presadiť cez Švarného, Ivan mu puk na modrej zobral a Šumakov zostal bez puku aj bez šance.
     
    50:40
    Ignatovič vystrelil švihom od modrej, Garnett šiel na ľad do pokľaku a puk bezpečne schoval vo svojom náručí.
     
    50:55
    Šalunov prešiel s pukom poza bránku na ľavý kruh, bekhendom zakončil a puk Garnett po krásnom semafóre ukryl do lapačky!
     
    51:08
    Jeglič s Tičarom sa snažili o brejkovú akciu, Rok vkorčuľoval skôr do pásma, ako Žiga s pukom, ofsajd.
     
    51:31
    Kopejkin dostal popred bránkovisko puk na ľavú stranu, v páde na ľad dokázal zakončiť, Garnett puk vyrazil späť do hry a vpred pôjdu belasí.
     
    51:47
    Slovan tiež krásne zakončil spoza kruhov a spoza obrancu, Salák v pokľaku puk schoval v náručí, škoda, že som nevidel autora tejto peknej strely.
     
    52:32
    Slovan poslal puk za bránku Saláka, oba tímy striedajú, hráme v rýchlom tempe a diváci si veru prídu na svoje, Bratislava opäť raz vidí kvalitný hokej hodný úrovne KHL!
     
    54:20
    Starosta dostal puk na hokejku za pravý kruh, vystrelil, Salák puk zblokoval do rohu klziska a máme tu faul hráča hostí.
     
    54:22
    Vereščagin odkorčuľoval na lavicu hanby na dve minúty za podrazenie, ktorý hráč domácich mu ten pobyt tam skráti?
     
    55:13
    Novosibirsk dal gól!
    Paradoxne je to opačne, do prečíslenia dva na jeden sa dostali Ridderwall, ktorý umne z ľave strany poslal puk na tú pravú a MAXIM ŠALUNOV, ktorý poslal puk do siete skôr, ako sa stihol Garnett presunúť na druhú stranu bránky. Asistencia: Calle Ridderwall.
     
    56:15
    Slovan s pukom v pásme Sibiri, zatiaľ si však streleckú pozíciu nevypracoval, presilovka sa blíži k záveru.
     
    56:22
    Hostia v plnom počte a navyše po chybe domácich skórovali.
     
    57:09
    Sibir sa snaží držať puk čo najdlhšie a najďalej od svojej bránky, Slovan prestriedá a pôjde pred Saláka.
     
    58:05
    Vorošilo vystrelil z pravej strany z ťažkého uhla, puk len preletel popred bránku Garnetta a Slovan ho vyviezol von z pásma.
     
    58:45
    Slovan nevie vyvinúť tlak a dostať sa s pukom do pásma hostí, Sibir excelentne narúša jeho rozohrávku a drží puk mimo svoje pásmo.
     
    59:12
    Garnett nestihol vykorčuľovať na striedačku, Slovan nemohol hrať ani power play, Sibir ho drží na dištanc od Saláka.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas v Bratislave sa skončil víťazstvom hostí a aj keď Slovan prestrieľal súpera pomerom striel smerujúcich medzi žrde 32:24, tri body zo Slovnaft Arény poputujú na Sibír. Najlepšími hráčmi v zápase vyhlásení: v tíme hostí Konstantin Alexejev, v tíme domácich Andrej Šťastný. Slovan aj Sibir mali pekné šance, gólmani ukázali niekoľko krásnych zákrokov, hokej sa musel divákom páčiť, no smutní odchádzali po záverečnej siréne. Nevadí, v nedeľu hostíme Medveščak Záhreb a ten sľubuje opäť krásne predstavenie v hokejovej aréne. Pekný večer všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (19:17:50)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 32. Šťastný (Jeglič), 38. Kašpar (Nedorost) – 26. Šalunov (Žafiarov, Gimajev), 27. Šumakov (Okulov), 56. Šalunov (Ridderwall)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Sersen (A), Starosta, Švarný, Mihalik, Valach, Kozák – Kašpar, Nedorost, Surový (C) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skokan, Protasenja, Bartovič (A) – Skalický, Viedenský, Lušňák
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Ibragimov, Vereščagin, Roth, Alexejev, Gimajev (A), Naumov, Meňšikov, Ignatovič – Kopejkin (C), Ullström, Moňa – Šumakov, Okulov, Ridderwall – Vorošilo, Fefelov, Sannikov – Šalunov, Gubin (A), Žafiarov

    Rozhodca: Dejev, Zacharenkov – Naumov, Sadovnikov

    Diváci: 7.547