Vladivostok – Ufa 6:2 (kon.) | Novokuzneck – Omsk 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Barys 4:0 (kon.)
Jekaterinburg – Nižnekamsk 2:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Čeljabinsk 2:1 (po pr.) | Kazaň – Togliatti 1:2 (kon.)
CSKA Moskva – Záhreb 5:2 (kon.) | Novgorod – HC Slovan 3:1 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 4:3 (kon.)
Viťaz – Soči 1:5 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
3:1 (0:0, 3:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Piatok 13.02.2015, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Michal SERSEN - 3:1
     
    51:09
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasým sa predsa len podarilo prelomiť takmer dva zápasy trvajúcu gólový pôst. Tičarova prihrávka sa z hranice bránkovej čiary dostala až na modrú k MICHALOVI SERSENOVI, ktorý nemal príliš možností, čo urobiť s pukom, preto sa doň oprel a presným príklepom dokázal prestreliť Michala Birjukova vo svätyni Torpeda Novgorod! Asistencia: Rok Tičar.
    Denis KAZJONOV - 3:0
     
    37:25
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Slovan však v oslabení hrať nebude. Poskytnutú výhodu dokázalo Torpedo Nižnij Novgorod využiť a domáci vedú už rozdielom triedy! Gennady Stojlarov si počkal na správny moment, pomedzi nohy jedného zo Slovanistov posunul puk DENISOVI KAZJONOVOVI, ktorý sa s tým nepáral, oprel sa do strely z prvej a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste! Asistencia: Gennady Stojlarov.
    Nikita FILATOV - 2:0
     
    25:42
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Nuž, belasí v krátkom časovom slede po druhý krát kapitulovali a zase to s nimi nevyzerá vôbec dobre! Vladimir Gazulin prenikol s pukom až za bránu, odkiaľ ho posunul na Krasnoslobodceva, ktorý bol síce ešte pokrytý, no z druhej vlny sa k čiernemu čudu dostal v ideálnej streleckej pozícii NIKITA FILATOV, ktorý sa opýtal Backlunda kam to chce a nechytateľne zavesil! Asistencia: Vladimir Galuzin.
    Veli-Matti SAVINAINEN - 1:0
     
    22:42
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Nuž, opäť sme mali v praxi krásne ukázané staré známe pravidlo nedáš-dostaneš. Belasí svoje šance nevyužili a Torpedo udrelo po bleskurýchlej akcii. Nikita Dvurečenskij utiekol defenzíve Slovana, backhandom predložil k pravej tyčke Backlunda krásnou prihrávkou puk VELI-MATTIMU SAVINAINENOVI, ktorý v tutovej príležitosti nezaváhal a poľahky otvoril skóre! Asistencia: Nikita Dvurečenskij.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 23. Veli-Matti Savinainen (Nikita Dvurečenskij), 26. Nikita Filatov (Vladimir Galuzin), 38. Denis Kazjonov (Gennady Stojlarov) – 52. Michal Sersen (Rok Tičar)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Kasutin) – Hietanen, Pepeljaev, Bernatskij, Vasiljev, Blažhievskij, Grigorev, Aljajev – Stojlarov, De. Kazjonov, Dm. Kazjonov, Salminen, Immonen, Wolski, Filatov, Gazulin, Krasnoslobodcev, Knjazev, Potapov, Savinainen, Dvurečenskij.
    HC Slovan Bratislava: Backlund (Godla) – Baranka, Sersen, Štajnoch, Barker, Kozák, Mihálik, Brejčák – Nagy, Murley, Hudáček, Kudrna, Tičar, Netík, Bartovič, Rehák, Lunter, White.

    Rozhodca: Drejev, Naumov – Majtak, Pronskich