Boston – Minnesota 3:4 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 3:4 (kon.) | Philadelphia – LA Kings 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – NJ Devils 8:3 (kon.) | Columbus – Ottawa 2:5 (kon.) | Toronto – Buffalo 4:0 (kon.)
Tampa Bay – Arizona 7:3 (kon.) | Chicago – Anaheim 0:1 (kon.) | Dallas – St. Louis 3:4 (po pr.)
Calgary – Montreal 1:2 (0:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Vancouver – Carolina 4:1 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
St. Louis Blues
cz Streda 29.10.2014, 01:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Vladimir TARASENKO - 3:4
     
    61:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Shattenkirk přihřál křižně na VLADIMIRA TARASENKA, a ten se svou okamžitou střelou propálil vše. Asistence: Kevin Shattenkirk, Alex Pietrangelo.
     
    60:14
    Blues budou hrát přesilovou hru! Tyler Seguin (DAL) totiž zasáhl Pietrangela vysokou holí, a dostává tak dvě minuty.
     
    59:20
    Dvojice Ja. Benn-Seguin mohla rozhodnout utkání, protože se domácí dostali do výborné šance, ale střelu Seguina Elliott zlikvidoval a následující dorážku Ja. Benna dokázali zastavit hostující hokejisté.
     
    55:17
    Steen našel svým pasem z rohu kluziště Lehtereho, jehož okamžitá střela orazítkovala břevno domácí brány!
    Vladimir TARASENKO - 3:3
     
    51:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostům se znovu daří vyrovnat utkání! Opět je to dvojice Lehtera a Tarasenko. Lehtera totiž svým dlouhým pasem našel na modré čáře stojícího VLADIMIRA TARASENKA, jenž přebruslil bránícího Garbutta a následně poslal touš přesně k tyči domácí klece. Asistence: Jori Lehtera.
     
    50:59
    Lindy Ruff (DAL) si raději bere svůj oddechový čas.
     
    48:45
    Tarasenko našel mezi kruhy volného Steena, jehož však dokázal skvěle vychytat Lehtonen.
     
    45:32
    E. Cole se nyní nádherně proháčkoval až do samostatného úniku, ale domácího útočníka dokázal vychytat Elliott.
    Trevor DALEY - 3:2
     
    43:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají svou přesilovou hru! A tak jsem to zřejmě zakřikl. Elliott chtěl totiž vyhodit touš po mantinelu, ale na modré jej zachytil Goligoski, který ihned přihrál svému kolegovi TREVORU DALEYMU, jenž vystřelil z levého kruhu přesně na vzdálenější tyč, a poslal tak Stars do vedení. Asistence: Alex Goligoski.
     
    42:03
    Dallas bude hrát další přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří český útočník Dmitrij Jaškin (STL) na dvě minuty za podražení.
     
    37:46
    Po další Oleksiakově střele zasahuje Elliott svou lapačkou. Steve Ott (STL) však dostává dvě minuty za sekání, a tak budou Stars hrát přesilovou hru.
     
    33:36
    Seguin přihrál před bránu Blues Ja. Bennovi, jenž ještě obkroužil hostující klec, aby už zasunul puk do prázdné brány, ale do jeho zakončení dokázal zasáhnout I. Cole, a zabránil tak téměř jisté brance.
     
    31:27
    Daley zavezl puk do útočného pásma, kde zpoza hostující klece hledal najíždějícího Seguina, jehož však dokázal vychytat Elliott.
     
    29:08
    St. Louis však bude hrát 53 vteřin proti třem! Dvě minuty za hru vysokou holí totiž zcela zbytečně dostává Brenden Dillon (DAL).
     
    28:01
    Kevin Connauton (DAL) tedy dostává dvě minuty za držení. Přesilovka Blues začne až po komerční přestávce.
    Jori LEHTERA - 2:2
     
    26:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to snad ani není možné, protože Blues opět okamžitě srovnávají a opět to byly Tarasenko a Lehtera, jen si tentokrát vyměnili své role, protože Tarasenko přihrál na pravou stranu do jízdy JORIMU LEHTEROVI, jenž dokázal překonat Lehtonena bekhendovou střelou na vzdálenější tyč. Asistence: Vladimir Tarasenko, Alexander Steen.
    Tyler SEGUIN - 2:1
     
    25:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    První útočná formace Dallasu ještě zůstala na ledě a dostala se až do útočného pásma, kde Daley poslal puk po mantinelu až na Spezzu, který jej ihned prodloužil na TYLERA SEGUINA a nejproduktivnější muž NHL se trefuje i v tomto utkání. Pro Seguina je to navíc jeho branka číslo 100. Asistence: Jason Spezza, Trevor Daley.
     
    24:41
    Blues následně poslali puk na zakázané uvolnění a Ken Hitchock (STL) si následně raději bere oddechový čas.
     
    19:15
    Tarasenko ještě vybojoval pro svůj tým přesilovou hru, protože jej přidržel Jordie Benn (DAL), který si tak odsedí dvě minuty.
     
    16:15
    Dallas bude hrát svou druhou přesilovou hru, která však začne až po komerční přestávce. Maxim Lapierre (STL) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    15:26
    Domácí ujížděli ve dvou na jednoho, ale Spezza to se Seguinem překombinovali, a tak z této akce Stars nic není.
    Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    13:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže Blues mají připravenou okamžitou odpověď, protože Lehterovi nesedla jeho střela, a tak raději posunul puk za sebe na VLADIMIRA TARASENKA, kterého blesková střela skončila přesně v pravém růžku domácí brány. Asistence: Jori Lehtera, Kevin Shattenkirk.
    Jamie OLEKSIAK - 1:0
     
    13:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dostávají velice nečekaně do vedení! Ja. Benn zachytil touš na útočné modré, kde jej předal Seguinovu, který přihrál na modrou JAMIEMU OLEKSIAKOVI, jehož střelu sice trochu tečoval ihned první blokující hráč, ale puk i tak následně skončil za zády Elliota, kterého navíc bránil vlastní obránce. Pro Oleksiaka je to jeho premiérová branka v NHL.Asistence: Tyler Seguin, Jamie Benn.
     
    10:38
    St. Louis však budou hrát svou první přesilovou hru v utkání, protože si na trestnou lavici usedá Antoine Roussel (DAL). Přesilovka Blues začne až po komerční přestávce.
     
    00:49
    Stars budou hrát velice rychle první přesilovou hru v utkání, protože Jori Lehtera (STL) hákoval Garbutta, a dostává tak dvě minuty.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 14. Oleksiak (Seguin, Ja. Benn), 26. Seguin (Spezza, Daley), 44. Daley (Goligoski) – 14. Tarasenko (Lehtera, Shattenkirk), 27. Lehtera (Tarasenko, Steen), 52. Tarasenko (Lehtera), 62. Tarasenko (Shattenkirk, Pietrangelo)


    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Goligoski, Daley, Jo. Benn, Dillon, Connauton, Oleksiak – Ja. Benn, Spezza, Seguin – Eaves, Fiddler, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – E. Cole, Horcoff, Sceviour.
    Trenér: Lindy Ruff.

    St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Bouwmeester, Pietrangelo, I. Cole, Shattenkirk, Jackman, Gunnarsson – Oshie, Backes, Schwartz – Lindstrom, Berglund, Jaškin – Steen, Lehtera, Tarasenko – Ott, Lapierre, Reaves.
    Trenér: Ken Hitchock.

    Rozhodca: Hanson, St. Laurent – Heyer, Wheler

    Diváci: 16 232