Boston – Minnesota 3:4 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 3:4 (kon.) | Philadelphia – LA Kings 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – NJ Devils 8:3 (kon.) | Columbus – Ottawa 2:5 (kon.) | Toronto – Buffalo 4:0 (kon.)
Tampa Bay – Arizona 7:3 (kon.) | Chicago – Anaheim 0:1 (kon.) | Dallas – St. Louis 3:4 (po pr.)
Calgary – Montreal 1:2 (0:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Vancouver – Carolina 4:1 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
St. Louis Blues
cz Streda 29.10.2014, 01:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Vladimir TARASENKO - 3:4
     
    61:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Shattenkirk přihřál křižně na VLADIMIRA TARASENKA, a ten se svou okamžitou střelou propálil vše. Asistence: Kevin Shattenkirk, Alex Pietrangelo.
    Vladimir TARASENKO - 3:3
     
    51:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostům se znovu daří vyrovnat utkání! Opět je to dvojice Lehtera a Tarasenko. Lehtera totiž svým dlouhým pasem našel na modré čáře stojícího VLADIMIRA TARASENKA, jenž přebruslil bránícího Garbutta a následně poslal touš přesně k tyči domácí klece. Asistence: Jori Lehtera.
    Trevor DALEY - 3:2
     
    43:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají svou přesilovou hru! A tak jsem to zřejmě zakřikl. Elliott chtěl totiž vyhodit touš po mantinelu, ale na modré jej zachytil Goligoski, který ihned přihrál svému kolegovi TREVORU DALEYMU, jenž vystřelil z levého kruhu přesně na vzdálenější tyč, a poslal tak Stars do vedení. Asistence: Alex Goligoski.
    Jori LEHTERA - 2:2
     
    26:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to snad ani není možné, protože Blues opět okamžitě srovnávají a opět to byly Tarasenko a Lehtera, jen si tentokrát vyměnili své role, protože Tarasenko přihrál na pravou stranu do jízdy JORIMU LEHTEROVI, jenž dokázal překonat Lehtonena bekhendovou střelou na vzdálenější tyč. Asistence: Vladimir Tarasenko, Alexander Steen.
    Tyler SEGUIN - 2:1
     
    25:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    První útočná formace Dallasu ještě zůstala na ledě a dostala se až do útočného pásma, kde Daley poslal puk po mantinelu až na Spezzu, který jej ihned prodloužil na TYLERA SEGUINA a nejproduktivnější muž NHL se trefuje i v tomto utkání. Pro Seguina je to navíc jeho branka číslo 100. Asistence: Jason Spezza, Trevor Daley.
    Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    13:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže Blues mají připravenou okamžitou odpověď, protože Lehterovi nesedla jeho střela, a tak raději posunul puk za sebe na VLADIMIRA TARASENKA, kterého blesková střela skončila přesně v pravém růžku domácí brány. Asistence: Jori Lehtera, Kevin Shattenkirk.
    Jamie OLEKSIAK - 1:0
     
    13:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dostávají velice nečekaně do vedení! Ja. Benn zachytil touš na útočné modré, kde jej předal Seguinovu, který přihrál na modrou JAMIEMU OLEKSIAKOVI, jehož střelu sice trochu tečoval ihned první blokující hráč, ale puk i tak následně skončil za zády Elliota, kterého navíc bránil vlastní obránce. Pro Oleksiaka je to jeho premiérová branka v NHL.Asistence: Tyler Seguin, Jamie Benn.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 14. Oleksiak (Seguin, Ja. Benn), 26. Seguin (Spezza, Daley), 44. Daley (Goligoski) – 14. Tarasenko (Lehtera, Shattenkirk), 27. Lehtera (Tarasenko, Steen), 52. Tarasenko (Lehtera), 62. Tarasenko (Shattenkirk, Pietrangelo)


    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Goligoski, Daley, Jo. Benn, Dillon, Connauton, Oleksiak – Ja. Benn, Spezza, Seguin – Eaves, Fiddler, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – E. Cole, Horcoff, Sceviour.
    Trenér: Lindy Ruff.

    St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Bouwmeester, Pietrangelo, I. Cole, Shattenkirk, Jackman, Gunnarsson – Oshie, Backes, Schwartz – Lindstrom, Berglund, Jaškin – Steen, Lehtera, Tarasenko – Ott, Lapierre, Reaves.
    Trenér: Ken Hitchock.

    Rozhodca: Hanson, St. Laurent – Heyer, Wheler

    Diváci: 16 232