Boston – Minnesota 3:4 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 3:4 (kon.) | Philadelphia – LA Kings 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – NJ Devils 8:3 (kon.) | Columbus – Ottawa 2:5 (kon.) | Toronto – Buffalo 4:0 (kon.)
Tampa Bay – Arizona 7:3 (kon.) | Chicago – Anaheim 0:1 (kon.) | Dallas – St. Louis 3:4 (po pr.)
Calgary – Montreal 1:2 (0:1 po s.n.) | Colorado – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Vancouver – Carolina 4:1 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
7:3 (2:0, 2:2, 3:1)
Arizona Coyotes
cz Streda 29.10.2014, 00:30 • Amalie Arena, Tampa Bay (kapacita 19204 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Matt CARLE - 7:3
     
    58:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí dokonce přesilovou hru v závěru využívají! MATT CARLE napřáhl od modré čáry po přiklepnutí od Johnsona a Dubnyk absolutně nic neviděl, puk mu proletěl pod rukou! Asistence: Tyler Johnson a Andrej Šustr.
     
    56:19
    Přesilová hra pro Lightning, za sekání je vyloučen B. J. Crombeen.
    B. J. CROMBEEN - 6:3
     
    52:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Máme tu další zkorigování stavu skóre zápasu. B. J. CROMBEEN se z levé strany trefuje přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Joe Vitale a Oliver Ekman-Larsson.
    Brian BOYLE - 6:2
     
    49:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    To nám to tam padá, Smith opět loví kotouč ze své branky! Murphy prohrál souboj v rohu, Brown rychle přihrál na BRIANA BOYLA, který se z levého kruhu trefil přesně a zapisuje si tak svou druhou branku v dnešním zápase. Asistence: J. T. Brown a Anton Stralman
    Nikita KUČEROV - 5:2
     
    48:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se na malou chvíli usadili v útočném pásmu a je z toho pátá branka ve Smithově brance! Johnson z levé strany nabil do mezikruží pro NIKITU KUČEROVA, který se trefil přesně a zapisuje si svůj první hattrick v zámořské NHL! Asistence: Tyler Johnson a Eric Brewer.
    Martin ERAT - 4:2
     
    38:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zřejmě jsem to zakřikl, hosté jsou zpátky ve hře! Hanzalovu střelu dokázal lehce zablokovat Stamkos, puk skončil za brankou, kde se ale šikovně obtočil MARTIN ERAT tak, že s pomocí bruslí Killorna a Bishopa zasunul kotouč do branky! Asistence: Martin Hanzal a Sam Gagner.
    Brian BOYLE - 4:1
     
    37:32
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět svůj tříbrankový náskok! Ekman-Larsson nepochopitelným způsobem přihrál přímo před branku na BRIANA BOYLA, který neměl problém prostřelit Smithe! Bez asistence.
    Shane DOAN - 3:1
     
    34:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přeci jen se hostům podařilo najít recept na Bishopa! Po vyhraném vhazování pálil Michael Stone, Bishop vyrazil puk pouze před sebe, kde stál na dorážku připravený SHANE DOAN, který snadno střílí svůj první gól v sezóně! Asistence: Michael Stone a Antoine Vermette.
     
    31:27
    Při následném brejku se do šance dral Namestnikov, byl ale hákován B. J. Crombeenem.
     
    28:16
    Steven Stamkos z pravé strany napálil tyč Smithovy branky!
     
    26:33
    Vidíme pěstní souboj mezi Connorem Murphym a Cedricem Paquettem, oba dva hříšníci si půjdou odpočinout na 5 minut na trestnou lavici.
    Nikita KUČEROV - 3:0
     
    23:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí sice nevstoupili do druh části hry tak dobře, i tak ale přidávají další branku! Po rychlé přihrávce se do útočného pásma dostal Johnson, z pravé strany vypálil a Smith vyrazil puk pouze před sebe, kde NIKITA KUČEROV neměl moc problémů s dorážkou! Asistence: Tyler Johnson a Ondřej Palát.
     
    14:07
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, kterou si zahrají domácí. Oliver Ekman-Larsson je vyloučen na 2 minuty za držení protihráče.
    Valtteri FILPPULA - 2:0
     
    12:18
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení! Elitní formace Lightning se usadila v útočném pásmu, Filppula se zpoza branky snažil najít Stamkose, jehož skrytou střelu ještě Smith dokázal vyrazit, na dorážku VALTTERIHO FILPPULY už byl ale krátký! Asistence: Alex Killorn a Steven Stamkos.
    Nikita KUČEROV - 1:0
     
    07:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí hráči se ale stejně prosazují! Johnson zatáhl kotouč po pravé straně, předal jej na modrou čáru Radku Gudasovi, jehož další pumelice si už cestu do sítě s přispěním lehké teče NIKITY KUČEROVA našla! Asistence: Radko Gudas a Tyler Johnson.
     
    07:13
    Radko Gudas od modré čáry tvrdou ranou nastřelil pravou tyč!

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 8. Kučerov (Gudas, Johnson), 13. Filppula (Killorn, Stamkos), 24. Kučerov (Johnson, Palát), 38. Boyle, 49. Kučerov (Johnson, Brewer), 50. Boyle (Brown, Stralman), 59. Carle (Johnson, Šustr) – 35. Doan (Stone, Vermette), 39. Erat (Hanzal, Gagner), 53. Crombeen (Vitale, Ekman-Larsson)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Nabokov) – Stralman, Carle, Garrison, Gudas, Brewer, Šustr – Killorn, Filppula, Stamkos (C) – Palát, Johnson, Kučerov – Drouin, Namestnikov, Paquette – Morrow, Boyle, Brown
    Trenér: Jon Cooper.

    Arizona Coyotes: Smith (od 50. Dubnyk) – Ekman-Larsson, Murphy, Yandle, Stone, Schlemko, Michálek – Korpikoski, Vermette, Boedker – Gagner, Hanzal, Doan (C) – Klinkhammer, Chipchura, Erat – McMillan, Vitale, Crombeen
    Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodca: Hebert, Martell – Barton, Racicot

    Diváci: 17511