Espanyol – Sevilla 1:2 (kon.) | Villarreal – Barcelona 0:1 (kon.) | Sociedad – Real Madrid 4:2 (kon.)
La Coruña – Rayo Vallecano 2:2 (kon.) | Elche – Granada 1:1 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:2 (2:2)
Real Madrid
Nedeľa 31.08.2014, 21:00 • Estadio Municipal de Anoeta (San Sebastián) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Určite pamätné stretnutie na Anoete je za nami. Baskov dnes čaká dlhá a búrlivá noc. Real Sociedad síce dvomi skorými zásahmi prehrával už 0:2, no ešte do polčasovej prestávke sa mu podarilo zrovnať krok i skóre. Napokon svoj nápor v druhej polke ešte vystupňoval a dvomi gólmi obstaral absolútny obrat! Hlavnými hrdinami San Sebastiánu bude dvojica Zurutuza a Prieto, ktorá dnes podala fenomenálny výkon. Carlo Ancelotti v závere nemal kam siahnuť a preto i právom prehral.

    Pre dnešok je to všetko. Ďakujem Vám za pozornosť a želám príjemný zvyšok predĺženého víkendu. (23:00:12)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Nachádzame sa už totiž v polovici trojminútového nadstaveného času, ktorý sa neúprosne blíži k svojmu koncu.
     
    90+1
    Kde sa doteraz zašíval James Rodríguez? Po absolútne neviditeľnom výkone ho je zrazu v závere cítiť. Kolumbijské zlaté dieťa najskôr na pravej strane uštrikovalo de la Bellu, aby ho následne vychytal pohotový Zubikarai. V zápätí sa ešte dostal k sklepnutej lopte od Khediru, posunul ju k Benzemovi a ten po výbornej otočke okolo Elustonda napálil iba pravú žrď Zubikaraiovej bránky! To už bude zrejme koniec hosťujúcim nádejám.
     
    90
    James Rodríguez ešte mohol vykresať iskierku nádeje, ale po obídení de la Bellu zamieril uba do stredu bránky.
     
    89
    Kamera si neustále vyberá Ikera Casillasa, ktorý sa dnes neprezentoval práve najistejším dojmom. Dostane najbližšie šancu Keylor Navas?
     
    88
    Zdá sa, že domáci už dokráčajú k trom bodom. Madridčania zatiaľ nedokážu pritlačiť a veľa času im už ani nezostáva.
    Khedirova šance.
     
    86
    Sami Khedira sa mohol postarať o kontaktný gól hostí, no ten zatiaľ neprichádza a možno už ani nepríde. Rohový kop z pravej strany rozohrával Toni Kroos, ktorý výborne odcentroval na svojho kolegu z majstrovského tímu Nemecka, no ten loptu do siete neupratal. Síce sa dobre odpútal od bránaiceho Elustonda, no jeho zakončeniu chýbalo asi pol metra. Zubikarai to všetko kontroloval.
     
    85
    Marcelo sa ešte snažil prudkým centrom nájsť Khediru, no ten na jeho loptu doskočiť nemohol. Real ale bude pokračovať v ofenzíve rohovým kopom.
     
    84
    Jagoba Arrasate už teda vsadil na defenzívne striedanie, čo je za daného stavu v danej situácii viac, než logickým ťahom.
     
    83
    Výborný Xabi Prieto už má toho plné kecky a San Sebastián sa tak v závere bude musieť zaobísť bez svojho kapitána. Na jeho miesto prichádza Mikel González.
     
    82
    Ofenzívny stredopoliar Isco teraz zozadu zostrelil strelca posledného gólu Carlosa Velu a pripisuje si tak tretiu žltú kartu v zápase.
     
    81
    Návrat by ako soľ potreboval i madridský Real, ktorý sa však nedokáže dostať ani ku kontaktnému gólu na 3:4.
     
    80
    Ako by sa mu len teraz hodil prebytočný Angel di María. Ten sa už ale spolu s celým Manchestrom United snaží o comeback Red Devils.
     
    79
    Trénovať kráľovský Real Madrid a v zlomových okamžikoch točiť svojich defenzívnych hráčov, to teda Ancelottimu určite nezávidím.
     
    78
    Carlo Ancelotti nemá na výber, než striedať ďalšieho defenzívneho hráča. Namiesto Carvajala prichádza pravý bek Álvaro Arbeloa.
    VELA(BERGARA) - 4:2
     
    76
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Dezorientovaný Iker Casillas reklamuje ruku CARLOSA VELU, ale skorej sa mal koncentrovať na Mexičanovu koncovku. Rohový kop z ľavej strany rozohrával aktívny Sergio Canales, ktorý centroval na bližšiu žrď, kde predlžoval loptu stredopoliar Markel Bergara až na zadnú žrď, kde si po kontroverznom spracovaní, ktoré však v rozpore s pravidlami nebolo, poradil Vela priam majstrovsky. Lopty napálil z piatich metrov priamo do šibenice hosťujúcej bránky, Sociedad otáča z 0:2 na 4:2!
     
    75
    Štvrťhodinu pred koncom veľký Carlo po prvýkrát strieda. Prakticky z nulových možností pre ofenzívu vyťahuje Khediru, ktorý nahradzuje Luku Modriča.
     
    74
    Lopta napokon smerovala k rohovej zástavke, odkiaľ nasledoval rohový kop hostí, ktorý zakončenie na bránku Zubikaraia nepriniesol.
     
    73
    Markel Bergara ale vyletel z múru ako čertík z krabičky a s nasadením vlastného zdravia sa postavil Baleovej pumelici.
     
    72
    Teraz ale môže byť zle nedobre pre Sociedad. Po Martínezovom šlapáku na Balea sa totiž bude kopať priamy kop ideálnej vzdialenosti!
     
    71
    Navyše po zisku lopty sa domáci púšťajú do postupnej rozohrávky, ktorá je zatiaľ nesmierne istá a kompaktná.
     
    70
    Domáci sa zatiaľ stačia brániť, aj keď nápor madridského Realu podľa očakávaní pomaly prichádza. Zatiaľ to ale nie je nič neriešiteľné.
     
    69
    Pre ofenzívu tam však nemá také možnosti, ako by sa na tento klub patrilo a možno aj preto dnes ešte nestriedal.
     
    68
    Rozdielový hráč, akým CR7 bezpochyby je, by sa teraz talianskemu stratégovi ale sakramentsky hodil!
     
    67
    Carlo Ancelotti by už mohol i striedať, no zatiaľ čaká. Možno už ľutuje, že aspoň na lavičku náhradníkov nenominoval Cristana Ronalda.
    ZURUTUZA(PRIETO) - 3:2
     
    65
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Obrat Realu Sociedad je dokonaný! Neuveriteľný sled udalostí na Anoete! Madridskí hráči sa teraz tvária jedenástimi verziami kyslej! Kapitán Baskov Xabi Prieto na pravej strane zakombinoval so Sergiom Canalesom, ktorý výbornou narážačkou vyradil Marcela z hry. Včas sa nestihli vrátiť a dostúpiť súpera ani stopér Pusiniek a tak prišiel trest. Xabi Prieto vnikol do šestnástky, odkiaľ posielal prudkú prízemnú loptu na bližšiu žrď. DAVIDOVI ZURUTUZOVI už stačilo iba nastaviť nohu. Casillas bez šance, Madridčania potrebujú musia naháňať obrat!
     
    64
    Po Granerovom voľnom kope bolo opäť horúco, no hostia sa s vypätím všetkých síl dokázali ubrániť Odkopával stredopoliar Kroos.
     
    63
    Carlos Vela na ľavej strane unikol Carvajalovi, ktorý ho rukou postrčil k zemi a Mexičan okamžite reklamoval druhú žltú kartu pre bývalého beka Leverkusenu. Tá sa však zatiaľ nekonala.
     
    62
    Vela s Canalesom by však mohli pripraviť pre domácich šance na víťazný gól. Nemusím pripomínať, že Canales je bývalým hráčom madridského Realu, za ktorý odohral 10 ligových zápasov.
     
    61
    Táto dvojica teda dostane približne polhodinku riadneho hracieho času. Prečo ale Arrasate striedal v čase rozletu svojich zverencov?
     
    60
    Domáci pripravili hneď dvojstriedanie, ktoré má ešte vyšpičkovať ich rastúcu aktivitu. Namiesto Castra s Agirretxem prídu Vela a Canales.
     
    59
    Hostia teraz šikovne zakombinovali na pravej strane. Benzema prehadzoval loptu na Luku Modriča, ale jeho pätička neviedla nikam.
     
    58
    Následný rohový kop však bol domácim skôr na príťaž, pretože Madrid podnikol rýchly brejk, ktorý takmer zakončil Bale. Rezultoval však z toho iba rohový kop, ktorý odvracal Bergara.
     
    57
    Po de la Bellovej prízemnej prihrávke mohol zakončovať Agirretxe, ktorého koncovku z vnútra šestnástky zablokoval Pepe.
     
    56
    Karim Benzema síce behá, ale príliš často bez lopty a nepomáhajú mu ani jeho spoluhráči. Francúzovi sa zatiaľ nedarí.
     
    55
    Po Modričovej prihrávke do strany centroval James Rodríguez, no pred adresátom Benzemom hlavičkoval Elustondo.
     
    54
    Carlo Ancelotti a Fernando Hierro sa poriadne mračia. Ich zverencom sa zatiaľ nedarí dostať do tempa ani v druhom dejstve.
     
    53
    Hrozitánskou rozohrávkou teraz vystrašil Ancelottiho Pepe, ktorý poslal loptu priamo na prsia Granerovi, no ten ju spracovať nedokázal.
     
    52
    Na Anoete to teraz poriadne žije, domáci priaznivci ženú Sociedad za tromi bodmi, ktoré nie sú tak nereálne, akoby sa možno čakalo.
     
    51
    O odpoveď sa na druhej strane staral Karim Benzema, ktorý však cez brániaceho Elustonda vystreliť nedokázal.
     
    50
    Tá srší predovšetkým z kopačiek tria Prieto, Castro a Agirretxe, ktoré neustále hrozí ružovej obrane hostí.
     
    49
    Tomu sa už hostia dokázali ubrániť, ale podarený záver úvodného dejstva vlial na domáce kopačky výraznú dávku sebavedomia a chuti.
     
    48
    Iker Casillas si pripisuje na svoje konto prvý nesmierne dôležitý zákrok v zápase, ktorým zabránil domácemu obratu! Strašne veľa priestoru na pravej strane teraz dostal kapitán Baskov Xabi Prieto, ktorý posielal nadýchaný center na hranicu malého vápna. Na zadnej žrdi skákal najvyššie Javier Agirretxe, ktorý však z bezprostrednej blízkosti na kapitána hostí nevyzrel. Casillas reflexívne vyráža mimo ľavej žrde. Roh pre rozbehnutý Sociedad.
     
    47
    Real Madrid začínal svoje ofenzívne ťaženie centrom z ľavej strany od Marcela, ktorý však doletel iba k Zubikaraiovi.
     
    46
    V druhom polčase budeme pokračovať bezo zmien v zložení oboch jedenástok. Výkop mal favorit z madridskej metropoly.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Nesmierne pútavé úvodné dejstvo na Anoete je za nami. Podstatná časť prvej polky vyznela jednoznačne v prospech madridského Realu, ktorý sa už skoro ujal dvojgólového vedenia. S blížiacim sa záverom prvej polky však akoby poľavil a inak decimovaný Sociedad sa začal dvíhať. Posledná desaťminútovka už patrila Baskom, ktorí si v rýchlom slede vynútili vyrovnanie! Druhé dejstvo nám teda určite ponúkne strhujúci zážitok. Vy buďte pri tom!
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    James Rodríguez predsa len ukázal, prečo zaňho Real Madrid v lete vyplatil takú obrovskú sumu peňazí. Kolumbijský zázrak z brazílskych majstrovstiev sveta rozohrával od pravej postrannej čiary voľný kop, ktorý pristál opäť na hlave nestráženého Sergia Ramosa, ktorý prehlavičkoval i gólmana Zubikaraia, no lopta napokon skackala tesne mimo ľavej žrde. Domácemu brankárovi nepomohli ani ruky, výborne skáčuceho Ramosa dnes domáci absolútne nedokážu brániť!
     
    45+1
    K tomu prvému sa pridávajú ešte dve minútky, ktoré už bežia. V ich úvode sme sledovali nepresný center od nevýrazného Jamesa Rodrígueza.
     
    45
    Zatiaľ sa to príliš nedarí a to sa už nachádzame v samom závere úvodného dejstva. V tom druhom sa bude na čo pozerať.
     
    44
    Respektíve pokojný. Príjemný ešte môže byť, ale Madridčania sa budú musieť opäť koncentrovať na hru a zvýšiť svoje obrátky.
     
    43
    Carlo Ancelotti krúti hlavou a neverí, čo sa to deje. Všetko nasvedčovalo tomu, že to bude príjemný odchod na repre prestávku.
    ZURUTUZA(BELLA) - 2:2
     
    41
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Na Estadio Municipal de Anoeta sa nám dejú veľké veci a Real Sociedad sa po minútach hrôzy a katastrofálneho herného prejavu vracia do hry! Po Granerovom oblúčiku na ľavú stranu zašprintoval Alberto de la Bella, ktorý stihol odcentrovať ešte pred outovou čiarou. Na jeho loptu si stredom šestnástky ako tank nabehol DAVID ZURUTUZA, ktorý jedovatou hlavičkou zblízka nedal šancu bezmocnému Casillasovi. V súboji dvoch Realov je to 2:2!
     
    39
    Poriadne odhodlané sú momentálne krídla, ktoré brázdia neisté lajny madridského Realu. Ešte to môže byť zaujímavé.
     
    38
    Sociedadu razom narástli krídla a púšťajú sa nielen do aktívneho pressingu, ale predovšetkým i hry.
     
    36
    Mini-súboje medzi Granerom a Carvajalom pokračujú i naďalej a tentokrát po kose pravého beka hostí sa žltilo i na druhej strane. Obaja sú si teda kvit.
     
    35
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    No ale pozor! Baskovia sa vracajú do hry a zápas tak dostane úplne nový rozmer! Domáci mali k dispozícii rohový kop z pravej strany, ktorý rozohrával Chory Castro. Ten zvolil centrovanú loptu na bližšiu žrď, kde loptu predlžoval kapitán Xabi Prieto, ktorý tentokrát dokázal predskočiť Sergia Ramosa. Na zadnej žrdi prepadla lopta pre ÍNIGA MARTÍNEZA, ktorý sa do odkrytej bránky z bezprostrednej blízkosti nemýlil. Casillas sa presúval neskoro. 1:2!
    Í.MARTÍNEZ(PRIETO) - 1:2
     
    33
    Esteban Granero pokračuje vo svojom nervóznom a možno premotivovanom výkone. Po zbytočnej strate lopty v strede ihriska sa jej zmocnil Toni Kroos, ktroý si nádherne narazil s Garethom Baleom, ktorý mu pomedzi obrancov už servíroval loptu do jasnej šance. Čerstvý majster sveta vnikol s loptou do šestnástky, no z desiatich metrov nedokázal vyzrieť na výborného Zubikaraia, ktorý pravačkou vykopáva jeho koncovku.
     
    32
    Nedarí sa ju upokojiť ani Estebanovi Granerovi, ktorý nedokázal prihrať doprava na Xabiho Prieta.
     
    31
    Domáci sa zatiaľ z týchto zásahov nedokážu oklepať a rozohrávka Baskov je zatiaľ pomerne roztrasená.
     
    30
    Po polhodine hry hráme stále za stavu 0:2, ktorý na začiatku druhej desaťminútovky stanovil Walesan Gareth Bale.
     
    29
    Dani Carvajal i Zurutuza sú už na nohách, môžeme pokračovať ďalej. Pri lopte momentálne San Sebastián.
     
    28
    Konečne nám ale niečo ponúkli i domáci. Toto však na dnešného favorita stačiť nemôže. Sociedad potrebuje pridať.
    Granerova zblokovaná střela.
     
    27
    Esteban Granero dostal sklepnutú loptu od Agirretxeho ako na podnosu, ale aj tým dokázal odchovanec Bieleho baletu pohrdnúť! Zakončovateľ Baskov mu spracoval center od Prieta, no Granero napálil iba do padajúceho Sergia Ramosa, ktorý sa mu obetavo vrhol do strely. Následne došlo k nepríjemnému stretu medzi Carvajalom a Zurutuzom a chvíľku sa tak teraz hrať nebude.
     
    26
    Ďalšia pohroma sa pred domácou bránkou nekoná, pretože Gareth Bale pri svojom nábehu ťažil z postavenia mimo hru.
     
    25
    Spolupráca Isco-Marcelo sa postupom času čoraz viacej vyvíja a madridskému Realu to len a len prospieva. Španielsky ofenzívny stredopoliar naštartoval okolo biedneho Zaldúa, následne prihrával pod seba, kde pohotovo zakončoval Marcelo. Zubikarai však jeho koncovku k pravej žrdi dokázal vytlačiť na rohový kop, čím jeho problémy ešte neskončili. Domáci si opäť nedokázali pokryť Sergia Ramosa, ktorý prudkou hlavičkou rozvlnil hornú sieť. Sociedad je zatiaľ viac, než márnym sparingpartnerom.
     
    24
    Bývalý hráč londýnskeho QPR posielal do šestnástky iba nepresný center a akcia z druhej vlny pramenila iba v ofsajdové postavenie Choryho Castra.
     
    23
    Domáci si však môžu aj zaútočiť, keď Xabi Prieto vybojoval ďalší rohový kop z pravej strany. Nachystaný už Esteban Granero.
     
    22
    Real Madrid hrá smerom dopredu veľmi jednoducho a priamočiaro, čomu sa pomalá defenzíva Baskov nestíha brániť.
     
    21
    Zubikarai si teraz podivne načasoval vybehnutie zo svojej klietky a domáci mohli zato zaplatiť opäť tou najvyššou možnou daňou. Gólman Sociedadu najskôr len tak-tak odvrátil loptu pred Garethom Baleom, no následne sa po Iscovej prihrávke dostal k lopte Marcelo, ktorý si poradil so Zaldúom a z pravého okraja šestnástky nepríjemne strieľal na vzdialenejšiu žrď. Brazílsky bek však mieril pár decimetrom mimo ľavej žrde.
     
    20
    Na druhej strane čaroval James Rodríguez s Modričom, no spolupráca tejto dvojice neviedla v gólovú príležitosť pre Karima Benzemu.
     
    19
    Prudký, strielaný center z ľavej strany posielal už druhýkrát pred Casillasa Castro, no kapitán Pusiniek si s ním i tentokrát poradil.
     
    18
    Esteban Granero už hádam tretíkrát zostrelil na pravej strane Daniho Carvajala a tentokrát už bývalý hráč madridského Realu bez karty neobíde.
     
    17
    Domáci dostali k dispozícii i štandardnú situáciu, z ktorej po komplikovanom signále pramenila koncovka od Bergaru, no ten napálil iba dobre postaveného Marcela.
     
    16
    Baskovia nevstupovali do tohto duelu s veľkými očami, no takýto úvod sa na Anoete nečakal. Sociedad sa aspoň čiastočne zviecha kombináciou na súperovej polke.
     
    15
    Po štvrťhodine hry teda Real expresne vedie už o dva góly. Real Sociedad San Sebastián to bude mať ešte ťažšie, než pred zápasom.
     
    14
    Domácim však zatiaľ nevychádzajú ani štandardky. Situáciu poľahky vyriešil Sergio Ramos, ktorý poslal loptu do bezpečia.
     
    13
    Domáci by mohli odpovedať po rohovom kope, ktorý na pravej strane vybojoval kapitán Sociedadu Xabi Prieto.
    BALE(MODRIČ) - 0:2
     
    11
    Real Madrid dal gól!
    Dlho sa s ním ale domáci nehrali a gólman Eñaut Zubikarai môže znovu ťahať loptu zo svojej siete. Po pravej strane sa odhodlane rozbehol Luka Modrič, ktorý prenikol až na ľavý okraj šestnástky, odkiaľ po zemi prihrával na os ihriska. Tam James Rodríguez prepúšťal loptu GARETHOVI BALEOVI, ktorý nádherným spôsobom nasadil Ínigovi Martínezovi jasle a z vnútra vápna povedľa gólmana Baskov zdvojnásobuje vedenie hostí. Pusinky zatiaľ vyučujú!
     
    10
    Sergio Ramos mohol v rozpätí piatich minút pridať aj druhý gól do siete diváka Zubikaraia. Ten sa za jeho koncovkou znovu iba obzeral. Stopér madridského Realu rozohrával priamy kop z asi dvadsiatich metrov, jeho lopta sa nádherne vzniesla ponad múrik a na ceste do siete ju zastavilo iba brvno domácej svätyne. San Sebastián sa i naďalej zahráva s ohňom.
     
    9
    Real Madrid pokračuje v aktívnej hre. Stredom ihriska sa rozbehol Marcelo, ktorého nedovoleným spôsobom zastavil Zaldúa.
     
    8
    Jagoba Arrasate bude mať čo svojim zverencom povedať. Tento gól ide jednoznačne na vrub nedôslednej obrany štandardnej situácie.
    S.RAMOS(KROOS) - 0:1
     
    6
    Real Madrid dal gól!
    Biely balet sa ujíma skorého vedenia a Sociedadu sa prihodilo presne to, čoho sa chceli Baskovia vystríhať. Rohový kop od ľavej zástavky rozohrával majster sveta Toni Kroos, ktorý posielal loptu na bližšiu žrď. Na center letnej posily z Bayernu Mníchov si neohrozene a úplne osamotený naskočil SERGIO RAMOS, ktorý výbornou hlavičkou k vzdialenejšej žrdi otvára skóre. Prečo ale zostal tento vychýrený hlavičkár neobsadený?!
     
    5
    Po Benzemovej zadovke teraz mohol hrať James Rodríguez, ktorého však zozadu prepadol de la Bella. Následne sa ale dostal k centru Luka Modrič a hostia budú môcť zahrávať rohový kop.
     
    4
    Na druhej strane sa o šikovné vysunutie Garetha Balea pokúsil Karim Benzema, no Walesan bol strážený veľmi pozorne.
     
    3
    Na ľavej strane sa de la Bella pokúsil o spoluprácu s Agirretxem, no ľavého beka poslal čisto k zemi Daniel Carvajal.
     
    2
    Zatiaľ sledujeme rozháraný úvod stretnutia. Oba tímy sa už pokúsili presadiť dlhými loptami, ale to im príliš nesedí.
     
    1
    Za sebou už teda máme úvodný výkop domácich, ktorí nastupujú v tradičnej bielo-modrej kombinácii. Favorit tohto stretnutia celý v ružovom zľava-doprava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -5
    Hráči oboch celkov sa už nachádzajú na hracej ploche, kde budeme môcť po krátkych oficialitách začať! Výkop obstarajú domáci.
     
    -15
    Prekvapujúco ani na lavičke hostí sa dnes nenachádza inak zdravý Cristiano Ronaldo, ktorý po dohode s trénerom dostal po náročnom úvode sezóny voľno. Zvládnu Pusinky náročný duel proti Baskom i bez svojej superstar?
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    Real Sociedad San Sebastian: Zubikarai – Zaldúa, Elustondo, Í. Martínez, de la Bella – Granero, Bergara – Prieto (C), Zurutuza, G. Castro – Agirretxe
    Náhradníci: Bardaji – Yuri, C. Martínez, M. González, Canales, Vela, R. Pardo
    Manažér: Jagoba Arrasate (ESP)

    Real Madrid CF: Casillas (C) – Carvajal, Pepe, S. Ramos, Marcelo – Modrič, Kroos, Isco – Bale, Benzema, J. Rodríguez
    Náhradníci: K. Navas – Khedira, Illarramendi, Nacho, Varane, de Tomás, Arbeloa
    Manažér: Carlo Ancelotti (ITA)

    Rozhodca: Juan Martínez – J. Martínez, D. Canales – A. Cordero.
    Existuje snad nějaká lepší pozvánka na večerní zápas než fakt, že má Real Madrid v pěti posledních zápasech proti San Sebastianu průměr 4,2 vstřeleného gólu na zápasy.

     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, ktorí sa rozhodli sledovať prostredníctvom nášho portálu tento prenos, ktorý je zameraný na zápas najvyššej futbalovej súťaže v Španielsku, Španielská Primera Division. V ňom sa proti sebe dnes postavia Real Sociedad San Sebastian a Real Madrid CF. Výkop zápasu je naplánovaný na 21:00, na jeho sledovanie ste všetci srdečne pozvaní.

    Španielská Primera Division týmto víkendom pokračuje svojim druhým kolom, dva zápasy sa už predohrávali v piatok. V druhom kole na seba narazia v menšom derby Realov – Real Sociedad San Sebastian a Real Madrid CF.

    Oba tímy majú za sebou po jednom zápase. Domáci tím podľahol v prvom kole najtesnejším rozdielom 1:0 na pôde nováčika súťaže Eibar. Hostia svoj zápas zvládli a vyhrali na domácej pôde nad Cordobou 2:0, toto víťazstvo im zabezpečili svojimi gólmi Benzema a Ronaldo.

    Favorit zápasu je podľa tabuľkového postavanie Real Madrid, ale keďže sa ešte jedná len o druhé kolo, nemusí to byť tak jasné. Určite nás však čaká zaujímavý zápas, pri ktorom by sme sa nudiť nemali.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Erik Farkaš

    Góly: 35. Í.Martínez(Prieto), 41. Zurutuza(Bella), 65. Zurutuza(Prieto), 76. Vela(Bergara) – 6. S.Ramos(Kroos), 11. Bale(Modrič)

    Karty:   18. Granero (RSS) – 36. Carvajal (RMA), 82. Isco (RMA)


    Real Sociedad San Sebastian: Zubikarai – Zaldúa, Elustondo, Í. Martínez, de la Bella – Granero, Bergara – Prieto (C), Zurutuza, G. Castro – Agirretxe
    Náhradníci: Bardaji – Yuri, C. Martínez, M. González, Canales, Vela, R. Pardo
    Manažér: Jagoba Arrasate (ESP)

    Real Madrid: Casillas (C) – Carvajal, Pepe, S. Ramos, Marcelo – Modrič, Kroos, Isco – Bale, Benzema, J. Rodríguez
    Náhradníci: K. Navas – Khedira, Illarramendi, Nacho, Varane, de Tomás, Arbeloa
    Manažér: Carlo Ancelotti (ITA)

    Rozhodca: Juan Martínez – J. Martínez, D. Canales – A. Cordero