NJ Devils – Toronto 3:2 (kon.) | Chicago – Nashville 0:2 (kon.) | Detroit – Minnesota 3:4 (po pr.)
Vancouver – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Florida 6:2 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
Buffalo Sabres
cz Pondelok 24.03.2014, 01:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    42:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks střílí další branku po skvělé práci Kassiana. Obrovitý forvard setřásl hráče Buffala a naservíroval puk na levou stranu, kde číhal DAVID BOOTH. Ten příliš nepřekvapil, když vstřelil branku. Brankář Lieuwen totiž zajel do brány snad ještě dříve, než Booth vystřelil. Asistence: Zack Kassian.
     
    21:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba brankáře Lieuwena musí Buffalo hodně mrzet. YANNICK WEBER vyslal na bránu Sabres spíše lehčí střelu od pravého mantinelu, která však propadla gólmanovi hostů mezi nohama do klece. Pro Webera je to čtvrtá branka v sezoně. Asistence: Zack Kassian a Shawn Matthias.
     
    12:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Téměř totožná situace jako při první brance Canucks a byli u toho stejní hráči. Kassian vybojoval kotouč a předložil ho SHAWNU MATTHIASOVI, který pohotovou střelou překvapil Lieuwena. Asistence: Zack Kassian a Brad Richardson.
     
    10:12
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky se dostávají zpět do hry. Za brankou dobře zapracoval Matthias a Kassian. Druhý jmenovaný se vytočil do rohu hřiště a poslal hezkou bekhendovou přihrávku BRADU RICHARDSONOVI, který pohotovou střelou snižuje. Asistence: Zack Kassian a Shawn Matthias.
     
    03:29
    Sabres právě vstřelili branku!
    A hosté se překvapivě ujímají vedení o dvě branky. JAMIE MCBAIN se dostal do dobré střelecké pozice před vysunutého Lacka. Jeho střela byla sražena obráncem domácích, ale cestu do sítě si přesto našla. Velmi šťastná branka pro Sabres. Asistence: Brian Flynn a Matt D‘Agostini.
     
    01:27
    Sabres právě vstřelili branku!
    Foligno před útočnou modrou čarou přistrčil bekhendem puk TYLERU ENNISOVI, který se nikým neatakován dostal až k brance a jednoduchou střelou švihem otevřel skóre dnešního zápasu. Asistence: Marcus Foligno a Christian Ehrhoff.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 11. Richardson (Kassian, Matthias), 13. Matthias (Kassian, Richardson), 22. Y. Weber (Kassian, Matthias), 43. Booth (Kassian) – 2. Ennis (Foligno, Ehrhoff), 4. McBain (Flynn, D‘Agostini)


    Vancouver Canucks: Lack (Markstrom) – Bieksa, Edler, Garrison, Hamhuis, Stanton, Y. Weber – Jensen, H. Sedin, D. Sedin – Hansen, Kesler, Higgins – Kassian, Richardson, Booth – Dalpe, Matthias, Sestito
    Buffalo Sabres: Lieuwen (Hackett) – Tallinder, Ruhwedel, Ehrhoff, Ristolainen, M. Weber, McBain – Mitchell, Hodgson, Conacher – Stafford, Ennis, Foligno – D‘Agostini, Flynn, Ellis – Scott, Konopka, Deslauriers

    Rozhodca: Watson, Jackson – Barton, Murchison

    Diváci: 18 910