Bardejov – Žilina 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
HK Bardejov
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 1:0)
MsHK Žilina
Pondelok 24.03.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • Tipsport extraliga baráž
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    67:17
    Bardejov dal gól!
    Valentín na modrej puk posunul Kramárovi, ktorý tvrdo vypálil, ale Peksa puk chytil, no nakoniec mu vypadol a ONDREJ GMITTER puk dorazil medzi nohy Peksu. Ešte predtým Saliji nedal do prázdnej brány, po prihrávke Kramára.
    Asistencie: Dominik Kramár, Alexander Valentín.
     
    64:25
    Ostrčil dal tvrdý hit domácemu hráčovi, ktorý potrebuje lekársku pomoc.
     
    56:26
    Ščurko s Gmitterom ušli hosťom, Ščurko vyskúšal strelu, ale minul bránu.
     
    55:20
    Matis si počkal puk a vyštartoval do prečislenia so Salijim, výborne Matis puk posunul Salijimu, ale Peksa puk nepustil cez svoju výstroj.
     
    50:26
    Žilina dala gól!
    Tak toto bola chyba spojená s nešťastím, keď puk sa odrazil ku Valentínovi, ktorý bol posledným obrancom, ale Valentínovi sa puk odrazil do protipohybu, čo využil Klouda a prihrávkou našiel pred bránou voľného ROMANA TOMASA. Asistencie: Peter Klouda, Miroslav Škovira.
     
    44:45
    Drevenák puk zaviezol, prenechal ho Jarolínovi, ktorý z prvej našiel pred bránou Vargu a ten už si robil kľučku na Riečického, ale ten výborne hokejkou mu vypichol puk.
     
    42:20
    Okamžite na druhej strane tutovka hostí, keď v medzikruží sa ocitol voľný Tomas a jeho strelu do hornej časti brány Riečicky chytil a puk prikryl potom čo mu vypadol.
     
    42:00
    Spoza brány našiel Hajnik voľného Dancsáka pred Peksom, ale ten sa len hodil o ľad a vychytal kapitána domácich, ale puk sa odrazil pred bránu, kde ho Matis chcel dostať do brány, ale to sa mu nepodarilo.
     
    36:16
    Valentín na miesto strely posunul puk cez celé pásmo na Matisa, čím pomýlil každého a pred Matisom bola prázdna brána, ale Matis trafil iba hornú tyč !!!
     
    35:33
    Valášek – hákovanie.
     
    35:00
    Bardejov dal gól!
    Ščurko odpálil puk iba po mantinely, ktorý si pristavil Hričina, ale puk mu zobral Vaško a v strednom pásme mu ho znova prenechal a TOMÁŠ HRIČINA strelou z pravého kruhu nad vyrazačku Peksu posiela do vedenia Bardejov.
    Asistencie: Filip Vaško, Ladislav Ščurko.
     
    34:32
    Škovira strieľal z pravého kruhu, ale mimo, čo domáci využili na protiútok, Vaško so Ščurkom išli sami na jedného obrancu, ale Vaško prihral Ščurkovi iba na päty.
     
    31:48
    Domácim ušiel Varga a Belušár ho len zakázaným spôsobom zastavil – sekanie.
     
    29:30
    Hričina ušiel s Vaškom obrane hostí, Hričina puk posunul Vaškovi, ktorý mal voľnú bránu, ale zasekol a snažil sa do proti pohybu Peksu zakončiť, ale ten rukou puk chytil.
     
    27:36
    Bardejov dal gól!
    MATÚŠ MATIS dostal výbornú prihrávku medzi kruhy a príklepom vystrelil na lapačku Peksu, ale ten nemal nárok proti tejto strele.
    Asistencie: Martin Hajnik, Juraj Dancsák.
     
    26:40
    Domáci ušli hosťom, Baláž prenechal puk Vaškovi a ten spoza kruhov vystrelil ťahom, ale Peksa ma dnes veľa šťastia, keď znova zakročil ani neviem sám ako. Puk vyrazil helmou do vlastnej brány, ale začal máchať rukami akoby odháňal muchy a puk zasiahol.
     
    24:52
    Žilina dala gól!
    V rohu za bránou Riečického puk získal MAREK SLOVÁK, ktorý si nakorčuľoval pred bránu, položil na zem Riečického a do prázdnej brány dal gól.
    Asistencia: Ostrčil Radím.
     
    24:38
    Baláž – držanie hokejky.
     
    23:58
    Ďalšia možnosť pre Bardejov, Klouda – krosček.
     
    23:55
    Valentín od modrej vystrelil a Peksa ani nevie ako chytil ten puk.
     
    21:49
    Klouda – podrazenie.
     
    18:51
    Ščurko – sekanie.
     
    15:52
    Slovák – hákovanie.
     
    13:00
    Ščurko je pri chuti, teraz hľadal prihrávkou cez celé pásmo svojich spoluhráčov, ale Hričina puk nestihol a Vaško si ho spracoval a nakorčuľoval si trošku bližšie k bráne a vystrelil a Žilinu zachránila helma Peksu.
     
    12:20
    Hostia hneď po buly sa vyrútili do pásma domácich a Klouda výborne naservíroval puk Tomasovi pred brankára, ale Riečický puk vyrazil zázračne.
     
    12:01
    Bardejov dal gól!
    LADISLAV ŠČURKO dostal prihrávku v strednom pásme, puk zaviezol sám a už to vyzeralo, že puk mu zoberú dvaja obrancovia, ktorí stáli pred ním, ale puk sa odrazil a Ščurko pohotovo vystrelil a prestrelil prekvapeného Peksu.
    Asistencia: Dominik Kramár.
     
    05:40
    Hostia stratili puk v útočnom pásme, čo využil Hričina, keď im ušiel, puk v útočnom pásme prenechal Ščurkovi a ten strieľal z medzikruhov , ale trafil iba hokejku obrancu.
     
    03:23
    Žilina dala gól!
    Domáci sa najprv ocitli v dvoch dobrých príležitostiach, keď najprv Hričina dostal prihrávku pred prázdnu bránu, ale ta ho prekvapila a tak strieľal Vaško z medzikružia, ale potvrdilo sa nedáš dostaneš, keď Drevenák vyviezol puk, nahral ho RENÉMU JAROLÍNOVI, ktorý bol sám pred Riečickým a vyvesil mu. Asistencie: Milan Drevenák, Tibor Varga.
     
    01:45
    Slovák prešiel po ľavej strane, prihral na druhú stranu Kallovi, ktorý si trošku puk potiahol a zakončoval do prázdnej brány, ale Riečický sa natiahol a puk vyrazil.

    Jakub Šoth

    Góly a asistencie: 13. Ščurko (Kramár), 28. Matis (Hajnik, Dancsák), 35. Hričina (Vaško, Ščurko), 68. Gmitter (Kramár, Valentín) – 4. Jarolín (Drevenák, Varga), 25. Slovák (Ostrčil), 51. Tomas (Klouda, Škovira)


    HK Bardejov: Riečický (Andreanin) – Slimák, Takáč, Hopkovič, Kramár, Krčula, Valentín, Gajdoš, Mojdis – Gmitter, Belušár, Baláž – Vaško, Ščurko, Hričina – Saliji, Dancsák, Matis – Hajnik, Ľ. Chovan, Česelka.
    MsHK Žilina: Peksa (Koutský) – Ďurák, Bagin, Dlouhý, Šterbák, Ostrčil, M. Chovan, Bajaník, Leško – Drevenák, Jarolín, Varga – Škovira, Klouda, Tomas – Kalla, Valášek, Slovák – Lipovský, Linet, Čavrk.

    Rozhodca: Jura, Orolín – Gavalier, Tornay