Košice – Žilina 1:0 (kon.) | Senica – Nitra 2:1 (kon.) | Dunajská Streda – Ružomberok 2:0 (kon.)
koniec
MFK Košice
1:0 (1:0)
MŠK Žilina
Sobota 15.03.2014, 13:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil, 3 body ostávajú v metropole východu. Žilinskí futbalisti nedokázali v Košiciach streliť ani jeden gól, a tak odchádzajú bez akéhokoľvek zisku. Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok dňa. (15:22:44)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Hlavný rozhodca už ale skutočne poriadne presahuje nadstavený čas. Dáva to najavo aj domáci tréner, ktorého musí upokojovať až náhradný arbiter.
     
    90+4
    Pred žilinskou bránkou sa poriadne stupňujú nervy! Takmer všetci prítomní sa zapojili do strkanice, výsledkom ktorej sú žlté karty pre domáceho Nováka a hosťujúceho Pečovského.
     
    90+3
    Košičania ešte v samom závere na útočnej polovici a vybojovali rohový kop. Ten Pačinda rozohral nakrátko s Novákom a hostia už zrejme vyrovnať nestihnú.
     
    90+2
    Domáci takticky poslednýkrát striedajú. Diabyho nahradí Ostojič.
     
    90+1
    Hostia sa ešte pokúšajú niečo vymyslieť. Vystrelili z útočnej šestnástky, ale iba približne 3 metre od bránky.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 3 minúty.
     
    89
    Domáci opäť v útoku. Dlhým centrom do šestnástky to skúsil Sekulič, ale jeho spoluhráči presní neboli, a tak z toho vážnejšia šanca nie je.
     
    88
    Košičania držia loptu na svojich kopačkách, ale sú stiahnutí iba na vlastnej obrannej polovici. Hostia sa márne pokúšajú dostať k strele.
     
    87
    Hostia úplne nepochopiteľne zdržujú pri svojom striedaní, čím sa sami uberajú o dôležitý čas. Prešla celá minúta, kým sa Mabouka pobral z trávnika.
     
    86
    Striedajú oba celky. Za Košičanov odchádza Šinglár, ktorého nahradí Huk, na opačnej polovici odíde Mabouka, na jeho miesto prichádza Paur.
     
    85
    Ani po tomto rohu sme ale žiaden gól nevideli. Pačinda to skúsil veľmi priehľadným centrom, ktorý hostia bezproblémovo odvrátili.
     
    84
    Bukata potiahol loptu po strede trávnika a prihrával Pačindovi. Ten síce strieľal, ale iba po zemi, čo nebolo veľmi nebezpečné. Hostia odvrátili na rohový kop.
     
    83
    Domáci teda loptu prevzali na svoje kopačky a preniesli na opačnú polovicu trávnika. Tam po Pačindovom centri nemal nikto nárok na dorážku, keďže lopta išla až za bránku.
     
    82
    Žilinčania sa takisto vybrali do útoku. Po dlhšom čase aspoň kombinovali pred šestnástkou, no k strele sa napokon nedostali.
     
    81
    Pačinda tentokrát nakrátko s Novákom, ktorý to neskôr skúsil centrom do vápna. Tam ale našiel iba spoluhráčov, ktorí sa chytili do ofsajdovej pasti hostí.
     
    81
    Diaby hlavou predĺžil loptu na Nováka. Ten chcel ešte prihrávať niekomu do lepšej pozície, ale tam hostia loptu zrazili iba na rohový kop.
     
    80
    Nádherná strela domáceho Pačindu z hranice šestnástky! Košičan sa poriadne napriahol a Krnáč by mal zrejme veľké problémy, no Pačinda tesne minul priestor bránky.

    Veronika Pancuráková

    Lukáš Pancurák

    Góly: 11. Sekulić

    Karty:   90+4. Novák (KOS) – 90+4. Pečovský (ZIL)


    MFK Košice: Tofiloski – Kavka, Korijkov, Sekulić, Dordevič – Bašista, Šinglár (C) (86. Huk), Bukata, Diaby (90+2. Ostojić) – Novák, Haskič (58. Pačinda).
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Ostojić, Gáll, Urban, Skvašík, Pačinda.

    MŠK Žilina: Krnáč – Králik, Mabouka (86. Paur), Škriniar, Káčer – Pečovský (C), Hučko (74. Jurčo), Škvarka, Alves de Oliveira – Mihálik (56. Guba), Jelić.
    Náhradníci: Le Giang – Kadlec, Perexta, Klec, Paur, Guba, Jurčo.

    Rozhodca: Kráľovič – Mókoš, Jenčura

    Diváci: 2234