Barys – Jekaterinburg 5:4 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Ufa – Novgorod 0:1 (kon.)
Kazaň – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Barys Nur-Sultan
5:4 (1:1, 2:2, 1:1 - 1:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
Nedeľa 09.03.2014, 12:00 • Dvorec sporta Kazachstan • Play-off KHL
Partner:
     
    77:41
    Barys Astana dala gól!
    Domáci konečne rozhodli tento zápas! Barker vypálil od modrej čiary, keď hľadal na teč Boyda, ktorý však len posunul po zblokovaní od súpera MIKOVI LUNDINOVI, ktorý pohotovo z tesnej blízkosti zakončil do prázdnej brány!
    Asistenciu si pripísal Dustin Boyd a Cam Barker.
     
    56:03
    Jekaterinburg dal gól!
    Hostia využili presilovú hru a vyrovnávajú necelé 4 minúty do konca riadnej hracej doby! Demagin posunul z jedného konca modrej čiary na druhý DMITRIJOVI MEGALINSKEMU, ktorý vypálil príklepom a zaskočil Jeremejeva, ktorému strela prešla pomedzi betóny!
    Asistenciu si pripísal Alexej Simakov a Sergej Demagin.
     
    46:48
    Barys Astana dala gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Svoje strelecké nešťastie prerušil práve BRANDON BOCHENSKI, ktorý na modrej čiare dostal prihrávku od Lundina, následne sa presunul s pukom na vrchol pravého kruhu odkiaľ švihom trafil ľavý horný kút Kovářovej brány!
    Asistenciu si pripísal Mike Lundin.
     
    39:41
    Barys Astana dala gól!
    Skvelý gól do šatne pre hostí! Veľmi dobrá individuálna akcia ROMANA STARČENKA, ktorý získal puk za bránou, presunul sa po pravom kruhu po jeho obvode a bekhendom z medzikružia vyslal nechytateľnú strelu ku pravej žrdi!
    Bez asistencie.
     
    34:12
    Jekaterinburg dal gól!
    Hostia využívajú presilovú hru naplno a skórujú! Na modrej čiare sa puku zmocnil Lepistö, ktorý ho okamžite príklepom posielal na bránu, kde ho ešte Jeremejev dokázal zneškodniť, no následnú dorážku od FJODORA MALYKINA už nie!
    Asistenciu si pripísal Sami Lepistö a Anton Lazarev.
     
    30:08
    Jekaterinburg dal gól!
    Hostia sa opäť dostávajú do zápasu! Viklund nahodil na bránu, no jeho nahodenie smerovalo mimo, práve za bránu, kde už stál v pozore Malykin, ktorý ponúkol pred bránu ARŤOMOVI ČERNOVOVI, ktorý z tesnej blízkosti nedal šancu Jeremejevovi!
    Asistenciu si pripísal Tobias Viklund a Fjodor Malykin.
     
    25:39
    Barys Astana dala gól!
    Skvelá útočná práca Rudenka, ktorý sa v rohu klziska uvoľnil cez jedného hráča, následne pokračoval bližšie ku zadnej červenej čiare, keď cez dvojicu hráčov Jekaterinburgu adresoval prihrávku ROMANOVI STARČENKOVI, ktorý zápästím usmernil puk ku ľavej žrdi!
    Asistenciu si pripísal Konstantin Rudenko.
     
    11:31
    Jekaterinburg dal gól!
    Veľmi lacný gól v podaní hostí. Lewandowski získal puk za bránou od Barkera a šikovne prikopol pred bránu, kde stál ANDRÉ DEVEAUX, ktorý len bekhendom dorazil do brány!
    Asistenciu si pripísal Eduard Lewandowski.
     
    05:35
    Barys Astana dala gól!
    Domáci sa ujímajú vedenia! Upper korčuľoval na pravej strane a z hranice kruhu vyslal strelu švihom, ktorá sa odrazila od hosťujéceho obrancu práve na hokejku MICHAILA RACHMANOVA, ktorý len bekhendom dorazil puk do brány!
    Asistenciu si pripísal Dmitrij Upper.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 6. Rachmanov (Upper), 26. Starčenko (Rudenko), 40. Starčenko, 47. Bochenski (Lundin), 78. Lundin (Boyd, Barker) – 12. Deveaux (Lewandowski), 31. Černov (Viklund, Malykin), 35. Malykin (Lepistö, Lazarev), 57. Megalinskij (Demagin, Simakov)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Malgin) – Lundin, Barker, Savčenko, Litvinenko, Kudroč, Semjonov ("A"), Grebenščikov – Dawes, Bochenski ("A"), Boyd, Rudenko, Starčenko, Antropov, Žailauov, Upper ("C"), Romanov, Poliščuk, Sagadejev, Gavrilin, Rachmanov
    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Lobanov) – Gusev ("C"), Žuravľov, Viklund, Lepistö ("A"), Megalinskij, Antonov, Tramkin – Lewandowski, Deveaux, Jemelejev, Lazarev, Černov, Malykin, Demagin, Fjodorov, Simakov ("A"), Vyglazov, Gorbunov, Arkalov, Golyšev

    Rozhodca: Alexander Sergejev, Alexej Vasiľjev – Dmitrij Golovľov, Palej Jakov

    Diváci: 4070