Barys – Jekaterinburg 5:4 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Ufa – Novgorod 0:1 (kon.)
Kazaň – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Barys Nur-Sultan
5:4 (1:1, 2:2, 1:1 - 1:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
Nedeľa 09.03.2014, 12:00 • Dvorec sporta Kazachstan • Play-off KHL
Partner:
     
    Vážení športoví priatelia, v predlžení to bolo poriadne horúce! Najprv mohol už v 66. minúte rozhodnúť Žailauov, no hlavný rozhodca za pomoci videorozhodcu tento gól neuznal!

    Stav série je tak 2:0 pre Barys, no oba domáce zápasy boli veľmi tesné. Možno bolo šťastie naklonené práve na stranu domácich.

    Séria pokračuje už v utorok na ľade Jekaterinburgu a v stredu sa taktiež bude bojovať v Jekaterinburgu. My Vám samozrejme tieto zápasy, ako aj tie ďalšie prinesieme v textových prenosoch.

    Ja sa zatiaľ s Vami lúčim a želám príjemný zvyšok nedele.
    Dovidenia aj pri ďalších prenosoch KHL! (15:18:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    77:41
    Barys Astana dala gól!
    Domáci konečne rozhodli tento zápas! Barker vypálil od modrej čiary, keď hľadal na teč Boyda, ktorý však len posunul po zblokovaní od súpera MIKOVI LUNDINOVI, ktorý pohotovo z tesnej blízkosti zakončil do prázdnej brány!
    Asistenciu si pripísal Dustin Boyd a Cam Barker.
     
    77:15
    Cam Barker okamžite po buly strieľal ťahom, no jeho projektil gólman Kovář zneškodnil svojou vyrážačkou.
     
    77:09
    Nigel Dawes bol tvrdo poslaný k zemi po strele od svojho spoluhráča a za to ide Nikita Tramkin na dve minúty za nedovolenú hru s vysokou hokejkou.
     
    76:44
    Dmitrij Upper strieľal od modrej čiary švihom, no z tejto pozície sa mu to nepodarilo ako chcel, pretože trafil len zadný mantinel.
     
    76:33
    Iľja Arkalov sa snažil zakončiť, no z medzikružia sa mu to nepodarilo, pretože Jeremejev si bol pri zákroku stopercentne istý.
     
    76:07
    Kovář efektívne rozohral puk spoza brány na hokejky svojich spoluhráčov, ktorí môžu pokračovať v útočnej akcii.
     
    74:56
    Bochenski sa snažil pokúsť o samostatný únik no proti dvojici obrancov Avtomobilistu Jekaterinburg sa mu nepodarilo uspieť.
     
    74:24
    Rudenko zakončoval z ľavej strany, no svojou strelou nedokázal prekvapiť opäť pozorného Kovářa v bráne, ktorý teraz poľahky vyrazil puk do rohu ľadovej plochy.
     
    73:52
    Jakub Kovář je opäť neprekonateľný! Zlikvidoval strelu od Rudenka a aj následnú dorážku od Starčenka. V týchto chvíľach je to muž Jekaterinburgu!
     
    73:07
    Ďalšia možnosť pre domácich! Antropov získal puk na modrej čiare a ponúkol ho ešte Rudenkovi, no ten z ťažkého uhla už nemal veľa priestoru a Kovář prikryl puk!
     
    72:48
    Malykin sa snažil nájsť svojho spoluhráča z útoku Černova, no ten bol obsadený a nedokázal prihrávku zachytiť.
     
    72:03
    Obrovská šanca pre Barys Astana! Bochenski strieľal z ľavej strany. Kovář vyrazil pred seba, kde už stál Dustin Boyd, no ten nedokázal cez ležiaceho Kovářa dopraviť puk do prázdnej brány! Kovář tentokrát vytiahol neuveriteľný zákrok lapačkou!
     
    71:57
    Mike Lundin tvrdo strieľal od modrej čiary, no jeho delovku Kovář dobre videl a zneškodnil ju svojou lapačkou. Následne sa vhadzuje po jeho pravej ruke.
     
    71:39
    Vyglazov to skúšal ďalekonosne, no od červenej čiary trafil len priestor mio brány.
     
    70:45
    Hráčom Avtmobilistu sa nepodarilo presadiť sa v útoku a skúšali to domáci, no ani tí sa nedokázali ukázať.
     
    70:25
    Hostia zachytili nepresnú rozohrávku od Astany a pokračujú novou útočnou akciou dopredu.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 6. Rachmanov (Upper), 26. Starčenko (Rudenko), 40. Starčenko, 47. Bochenski (Lundin), 78. Lundin (Boyd, Barker) – 12. Deveaux (Lewandowski), 31. Černov (Viklund, Malykin), 35. Malykin (Lepistö, Lazarev), 57. Megalinskij (Demagin, Simakov)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Malgin) – Lundin, Barker, Savčenko, Litvinenko, Kudroč, Semjonov ("A"), Grebenščikov – Dawes, Bochenski ("A"), Boyd, Rudenko, Starčenko, Antropov, Žailauov, Upper ("C"), Romanov, Poliščuk, Sagadejev, Gavrilin, Rachmanov
    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Lobanov) – Gusev ("C"), Žuravľov, Viklund, Lepistö ("A"), Megalinskij, Antonov, Tramkin – Lewandowski, Deveaux, Jemelejev, Lazarev, Černov, Malykin, Demagin, Fjodorov, Simakov ("A"), Vyglazov, Gorbunov, Arkalov, Golyšev

    Rozhodca: Alexander Sergejev, Alexej Vasiľjev – Dmitrij Golovľov, Palej Jakov

    Diváci: 4070