UK Kings Prague – HK Slavia STU 9:2 (kon.) | Paneuropa Kings – Gladiators 5:3 (kon.)
koniec
Paneuropa Kings Bratislava
5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
Gladiators Trenčín
Pondelok 17.02.2014, 18:35 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    59:56
    Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou vylúčený hráč Trenčína Matejdes.
     
    59:27
    Jankovský teraz v samostatnom úniku zoči-voči Zubovi, ten puk vyrazil a bravúrne kryje aj následnú dorážku Szabá!
     
    58:00
    Veľkú chybu teraz urobil brankár Kings Orlík! Nikým neatakovaný rozohral puk tak nešťastne, že ten končí mimo ľadovej plochy a sú z toho tak 2 minúty za zdržovanie hry, hostia majú ďalšiu možnosť presilovky!
     
    55:06
    Zápas sa začína dramatizovať, je tu presilovka hostí! Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou je na 2 minúty vylúčený Kuták.
     
    54:08
    GLADIATORS Trenčín dali gól!

    Hostia strieľajú kontaktný gól! Domáci prepadli v útoku, do samostatného úniku sa po prihrávke Radulaya dostal ĽUBOMÍR MACOUN a po sťahovačke na bekhend skóruje s prehľadom do hornej časti brány!
    Asistencie : Tibor Radulay
     
    53:27
    Radulay mohol znížiť, keď sa ocitol vo výbornej streleckej pozícii medzi kruhmi, jeho rýchle zakončenie bekhendom vyrazil Orlík!
     
    51:19
    Domáci si zahrajú presilovku 4 na 3, na 2 minúty je vylúčený Jurenka.
     
    49:24
    Po strele z ľavej strany Zubo ešte vyrazil, avšak len pred Zvaru, ktorý mohol dorážať do odkrytej brány, brankár Gladiators sa však po puku doslova vrhol a dokázal ho vyraziť mimo svojej brány!
     
    48:36
    Na oboch stranách sa vylučuje, po menšej roztržke si dvojminútové tresty za hrubosť odsedia domáci Jankovský a hosťujúci Macoun.
     
    47:16
    Vojsovič teraz opäť vyrazil dopredu a krásnou zadovkou našiel pred bránou vo vyloženej pozícii Szabá, ten okamžite zblízka zakončoval, radosť z hetriku mu pokazil výborným zákrokom Zubo!
     
    44:41
    Paneuropa Kings dali gól!

    Obrana Gladiátors teraz v úplnom rozklade! Kings sa dostali do ďalšieho prečíslenia dvoch hráčov proti jednému obrancovi, Jankovský presne nahral MIROSLAVOVI BOBOCKÉMU a ten prekonáva Zuba už piatykrát!
    Asistencie : Boris Jankovský, Marián Aschenbrier
     
    44:09
    Paneuropa Kings dali gól!

    Kings sa dostali do rýchleho brejku, prečíslili domácu obranu a PATRIK SZABÓ sa príliš nerozpakoval, volil jednoduché riešenie a polovysokou strelou spoza obrancu sa triafa ponad Zubov betón k pravej žrdi!
    Asistencie : Richard Vojsovič, Marek Marušiak
     
    41:57
    Okuliar mal po krížnej prihrávke teraz pred sebou voľný priestor na pravom kruhu a pred sebou už len Orlíka, skúšal strelu zápästím, brankár domácich chytá!
     
    41:07
    Gladiátori budú mať na začiatku tretiny možnosť vyrovnať v presilovke! Za sekanie je na 2 minúty vylúčený domáci Aschenbrier.
     
    39:52
    Kalina tesne pred koncom tretiny prízemnou strelou z pravého kruhu trafil vonkajšiu žrď Zubovej brány, Trenčania mali teraz šťastie!
     
    36:54
    Zvara teraz strieľal zblízka na Zuba a mieril presne k ľavej žrdi, brankár ale reflexívne puk vyrazil!
     
    36:44
    Kings si zahrajú presilovku štyroch proti trom! Na trestnú lavicu si sadá Trenčan Faktor, odsedí si dve minúty za hákovanie.
     
    36:03
    Počet hráčov na ľade sa vyrovná, za hákovanie si na trestnú lavicu sadá Trenčan Radulay.
     
    35:13
    Pri šarvátke bol príliš aktívny domáci Hanák, za napadnutie si odsedí dve minúty.
     
    35:13
    Obrovská možnosť Trenčanov na vyrovnanie! Po ďalšej tvrdej strele od modrej čiary Orlík puk vyrazil pred seba, tam opäť dobiedzali Trenčania a tvrdo atakovali brankára domácich, čo rezultovalo v šarvátku, keď hráči Kings chránili svojho brankára. Trenčania si odniesli zopár tvrdých úderov, hra bola následne prerušená.
     
    34:48
    Ďalšia presilovková možnosť Gladiators, od modrej tvrdo pálil Okuliar, Orlík jeho strelu opäť vyrazil pred seba, tam v neprehľadnej situácii Trenčania ešte dorážali, brankár Kings sa však zaskvel výborným zákrokom a puk kryje pod svojím telom!
     
    33:44
    Medzi kruhy si výborne nakorčuľoval Porubský a snažil sa zakončiť do ľavého horného rohu, bránu len tesne minul!
     
    33:14
    Na ľade začínajú vládnuť zbytočné emócie, teraz v útočnom pásme tvrdo narazil protihráča na mantinel Marušiak a odsedí si za to 2 minúty.
     
    29:48
    Szabó sa predral až pred Zuba a po sťahovačke sa snažil tiesnený zakončiť, brankár Trenčína ale predviedol výborný zákrok a puk vyrazil do bezpečia!
     
    27:07
    Ďalší zbytočný faul Trenčanov v strednom pásme, na dve minúty je vylúčený Faktor za seknutie, nasleduje presilovka Kings.
     
    23:58
    Presilovku si zahrajú Gladiátori, za faul lakťom si dve minúty odsedí Klein.
     
    20:51
    Paneuropa Kings dali gól!

    Nádherný protiútok teraz predviedla prvá formácia Kings! V prečíslení troch proti dvom puk po ľavej strane vyviezol Štorcel, prenechal do tandemu Marušiakovi, ktorý videl na vzdialenejšej žrdi voľného Szabá, presne mu prihral a PATRIK SZABÓ chladnokrvne zakončuje do odkrytej brány!
    Asistencie : Marek Marušiak, Dárius Štorcel
     
    17:21
    Za zbytočné podrazenie v strednom pásme si na trestnú lavicu sadá Trenčan Šulík, nasleduje presilovka Kings.
     
    15:17
    GLADIATORS Trenčín dali gól!

    Veľmi pekná kombinácia v podaní Gladiátorov a je vyrovnané! Spoza brány našiel Ďuriš presnou prihrávkou medzi kruhmi voľného TIMOTEJA JURENKU a ten strelou pod hornú žŕdku vyrovnáva!
    Asistencie : Michal Ďuriš, Tibor Radulay
     
    13:53
    Trenčania mohli vyrovnať, keď spoza brány šikovne vykorčuľoval Radulay a snažil sa zasunúť puk poza bránkovú čiaru, Orlík sa však stihol presunúť včas a vyráža puk pri svojej pravej žrdi!
     
    08:00
    Paneuropa Kings dali gól!

    Kings sa dostali do ďalšieho pekného útoku, od modrej čiary puk na bránu šikovne nahodil Simon , pričom jeho strelu pred Zubom tečoval presne medzi jeho betóny JOZEF FABO!
    Asistencie : Michal Simon, Miroslav Hanák
     
    06:09
    Paneuropa Kings dali gól!

    Vojsovič najprv trafil nebezpečnou strelou od modrej tyčku, po následnom dohratí akcie sa však pred bránou najlepšie zorientoval MAREK MARUŠIAK a nedal Zubovi šancu zasiahnuť!
    Asistencie : Patrik Szabó
     
    03:58
    GLADIATORS Trenčín dali gól!

    Trenčania využívajú presilovku! Strelu Okuliara od modrej čiary vyrazil Orlík svojim pravým betónom len pred seba, kde už nemal do odkrytej brány problém zakončiť ĽUBOMÍR MACOUN!
    Asistencie : Filip Okuliar, Ondřej Jordán
     
    03:20
    Paneuropa Kings hrali teraz v šiestich hráčoch na ľadovej ploche, trest za hráčsku lavicu si odsedí Kalina.
     
    00:33
    Domáci sa mohli hneď na začiatku dostať do vedenia! Po prihrávke spoza brány sa ocitol vo výbornej pozícii pred bránou Marušiak, Zubo v bráne Trenčína si ale pripisuje prvý výborný zákrok!

    Góly a asistencie: 7. Marušiak (Szabó), 8. Fabo (Simon, Hanák), 21. Szabó (Marušiak, Štorcel), 45. Szabó (Vojsovič, Marušiak), 45. Bobocký (Jankovský, Aschenbrier) – 4. Macoun (Okuliar, Jordán), 16. Jurenka (Ďuriš, Radulay), 55. Macoun (Radulay)


    Paneuropa Kings Bratislava: Orlík (Bziňák) – Vojsovič, Kuták, Štorcel, Marušiak, Szabó – Tekáč, Pečimut, Aschenbrier, Jankovský, Bobocký – Simon, Kovalčík, Fabo, Hanák, Zvara – Nemec, Bölcs, Slovík, Kalina, Klein
    Gladiators Trenčín: Zubo (Adam) – Okuliar, Borbély, Valach, Kuffa, Macoun – Matejdes, Jordán, Šulík, Uhlík, Radulay – Kandráč, Faktor, Ťažký, Porubský, Ďuriš – Jurenka, Bernát

    Rozhodca: Orolín