UK Kings Prague – HK Slavia STU 9:2 (kon.) | Paneuropa Kings – Gladiators 5:3 (kon.)
koniec
Paneuropa Kings Bratislava
5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
Gladiators Trenčín
Pondelok 17.02.2014, 18:35 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    54:08
    GLADIATORS Trenčín dali gól!

    Hostia strieľajú kontaktný gól! Domáci prepadli v útoku, do samostatného úniku sa po prihrávke Radulaya dostal ĽUBOMÍR MACOUN a po sťahovačke na bekhend skóruje s prehľadom do hornej časti brány!
    Asistencie : Tibor Radulay
     
    44:41
    Paneuropa Kings dali gól!

    Obrana Gladiátors teraz v úplnom rozklade! Kings sa dostali do ďalšieho prečíslenia dvoch hráčov proti jednému obrancovi, Jankovský presne nahral MIROSLAVOVI BOBOCKÉMU a ten prekonáva Zuba už piatykrát!
    Asistencie : Boris Jankovský, Marián Aschenbrier
     
    44:09
    Paneuropa Kings dali gól!

    Kings sa dostali do rýchleho brejku, prečíslili domácu obranu a PATRIK SZABÓ sa príliš nerozpakoval, volil jednoduché riešenie a polovysokou strelou spoza obrancu sa triafa ponad Zubov betón k pravej žrdi!
    Asistencie : Richard Vojsovič, Marek Marušiak
     
    20:51
    Paneuropa Kings dali gól!

    Nádherný protiútok teraz predviedla prvá formácia Kings! V prečíslení troch proti dvom puk po ľavej strane vyviezol Štorcel, prenechal do tandemu Marušiakovi, ktorý videl na vzdialenejšej žrdi voľného Szabá, presne mu prihral a PATRIK SZABÓ chladnokrvne zakončuje do odkrytej brány!
    Asistencie : Marek Marušiak, Dárius Štorcel
     
    15:17
    GLADIATORS Trenčín dali gól!

    Veľmi pekná kombinácia v podaní Gladiátorov a je vyrovnané! Spoza brány našiel Ďuriš presnou prihrávkou medzi kruhmi voľného TIMOTEJA JURENKU a ten strelou pod hornú žŕdku vyrovnáva!
    Asistencie : Michal Ďuriš, Tibor Radulay
     
    08:00
    Paneuropa Kings dali gól!

    Kings sa dostali do ďalšieho pekného útoku, od modrej čiary puk na bránu šikovne nahodil Simon , pričom jeho strelu pred Zubom tečoval presne medzi jeho betóny JOZEF FABO!
    Asistencie : Michal Simon, Miroslav Hanák
     
    06:09
    Paneuropa Kings dali gól!

    Vojsovič najprv trafil nebezpečnou strelou od modrej tyčku, po následnom dohratí akcie sa však pred bránou najlepšie zorientoval MAREK MARUŠIAK a nedal Zubovi šancu zasiahnuť!
    Asistencie : Patrik Szabó
     
    03:58
    GLADIATORS Trenčín dali gól!

    Trenčania využívajú presilovku! Strelu Okuliara od modrej čiary vyrazil Orlík svojim pravým betónom len pred seba, kde už nemal do odkrytej brány problém zakončiť ĽUBOMÍR MACOUN!
    Asistencie : Filip Okuliar, Ondřej Jordán

    Góly a asistencie: 7. Marušiak (Szabó), 8. Fabo (Simon, Hanák), 21. Szabó (Marušiak, Štorcel), 45. Szabó (Vojsovič, Marušiak), 45. Bobocký (Jankovský, Aschenbrier) – 4. Macoun (Okuliar, Jordán), 16. Jurenka (Ďuriš, Radulay), 55. Macoun (Radulay)


    Paneuropa Kings Bratislava: Orlík (Bziňák) – Vojsovič, Kuták, Štorcel, Marušiak, Szabó – Tekáč, Pečimut, Aschenbrier, Jankovský, Bobocký – Simon, Kovalčík, Fabo, Hanák, Zvara – Nemec, Bölcs, Slovík, Kalina, Klein
    Gladiators Trenčín: Zubo (Adam) – Okuliar, Borbély, Valach, Kuffa, Macoun – Matejdes, Jordán, Šulík, Uhlík, Radulay – Kandráč, Faktor, Ťažký, Porubský, Ďuriš – Jurenka, Bernát

    Rozhodca: Orolín