USA – Fínsko 3:1 (kon.) | Kanada – Švajčiarsko 5:0 (kon.)
koniec
Kanada
5:0 (2:0, 3:0, 0:0)
Švajčiarsko
Sobota 08.02.2014, 14:00Olympijské Hry - ženy
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:20
    Prihrávka do stredného pásma a následne uvoľnenie a pred bránou zakončenie Spoonerovej, ktorá mieri iba do betónu brankárky. Dalo by sa povedať, že v tejto situácii by mohla zvoliť aj blafák, ale gól z toho nie je.
     
    36:10
    Kanada dala gól!
    Nakoniec je to ďalší gól na strane domácich, resp. kanadských hráčok. Prechod po ľavej strane, prihrávka pred bránu, zakončenie a gól z, ktorého sa teší REBECCA JOHNSTON, ktorá s prispením smolného zákroku brankárky si vylepšuje štatistiky. Asistencia: Marie-Philip Poulin
     
    32:28
    Kanada dala gól!
    Máme tu ďalší gól, ktorý iba potvrdzuje doterajší priebeh zápasu. Kanada jasne prevyšuje súpera a pridáva ďalší gól, ktorého autorom je MARIE-PHILIP POULINOVÁ, ktorá sa po prihrávke spomedzi kruhov dokázala presadiť. Asistencia: Jayna Hefford, Rebecca Johnston.
     
    23:55
    Kanada dala gól!
    Ďalší gól na strane hráčok, ktoré nosia na drese javorový list. Počas toho ako Švajčiarsko v posledných sekundách viac útočilo prichádza tretí úder Kanady. Prihrávka pred bránu a strela HAYLEY WICKENHEISEROVEJ, ktorá sa nemýlila. Bez asistencie.
     
    06:30
    Kanada dala gól!
    Perfektný úvod hráčok, ktoré na dresy nosia červený javorový list. Už od úvodu je tu jasná prevaha, ktorá prispela aj k druhému gólu. Najskôr prišla strela od modrej, tá však vypadla Schellingovej z lapačky, puk sa dostal pred bránu odkiaľ z ničoho nič prišlo zakončenie v podaní TARY WATCHORNOVEJ, ktorá prekonala zblízka brankárku Švajčiarska. Asistencia: Rebecca Johnston.
     
    01:25
    Kanada dala gól!
    Prvý gól dnešného stretnutia prichádza ihneď v úvode. Kanadské hokejisti sa ujímajú vedenia, po tom ako sa LAROCQUE JOCELYNE dokázala uvoľniť a následne nekompromisne zakončiť. Bez asistencie.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 2. Larocque, 7. Watchorn (Johnston), 24. Wickenheiser, 33. Poulin (Hefford, Johnston), 37. Johnston (Poulin)


    Kanada: Labonteová (Szabadosová) – Wardová, Watchornová, Rougeauová, Fortinová, Larocqueová, Mikkelsonová – Johnstonová, Heffordová, Poulinová – Agostaová-Marcianová, Wickenheiserová, Spoonerová – Wakefieldová, Appsová, Daoustová – Ouelletteová (C), Jennerová
    Švajčiarsko: Schellingová (Anthamattenová) – J. Martyová (C), Frautschiová, Stalderová, Bullová, Forsterová, L. Benzová, Altmannová – S. Martyová, S. Benzová, Waidacherová – Müllerová, Stiefelová, Stanzová – Thalmannová, Raselliová, Lutzová – Nabholzová, Eggimannová

    Rozhodca: Hoveová (NOR) – Hanrahanová (USA), Kúdelová (SVK)