Almería – Getafe 1:0 (kon.) | Osasuna – Bilbao 1:5 (kon.) | Rayo Vallecano – Atlético Madrid 2:4 (kon.)
Barcelona – Malaga 3:0 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
1:5 (1:2)
Athletic Club Bilbao
Nedeľa 26.01.2014, 17:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Bilbao dalo gól!
    Presadiť sa podarilo aj ďalšej čerstvej posile Bilbaa. Herrerov center skĺzol Fernándezovi po prstoch a našiel KIKEHO SOLU, ktorý si pripisuje prvý gól v tohtoročnej sezóne.
     
    84
    Bilbao dalo gól!
    A Bilbao už len zvyšuje svoj náskok. Strelcom štvrtého gólu je IBAI GOMEZ po tom, čo časovanú nahrávku od Adruiza potiahol až do vápna a následne obhodil gólmana domácich.
     
    62
    Bilbao dalo gól!
    Ale gól padol na opačnej strane. Už druhý v zápase si pripisuje ARTIZ ADRUIZ po nádhernom výskoku a ešte krajšej hlavičke smerujúcej ku ľavej tyčke Fernándeza. Center na Adruiza posielal Herrera.
     
    16
    Bilbao dalo gól!
    A hostia opäť využívajú svoj nátlak. Domáci gólman síce zlikvidoval Herrerovu hlavičku no následný prízemný center mu popod ruku skĺzol na opusteného ARTIZA ADRUÍZA, ktorý do prázdnej bránky bezproblémovo triafa.
     
    10
    Osasuna Pamplona dala gól!
    K lopte sa postavil EMILIANO ARMENTEROS, ktorý pozíciu využil. Podarilo sa mu presteliť múr a poslať loptu do protipohybu Iraizoza.
     
    3
    Bilbao dalo gól!
    Po Ricovej strate lopty odzbrojil domáceho obrancu Adruíz, ktorý bez zaváhania posúva loptu na MARKELA SUSAETU. Ten nekompromisne z dobrých 25 metrov poslal loptu k ľavej žŕdke Fernándezovej bránky.

    Patrik Ondrovič

    Góly: 10. Armenteros – 3. Susaeta, 16. Adruíz, 62. Adruiz, 84. Ibai, 88. Sola

    Karty:   21. Loties (OSA), 48. Silva. (OSA), 65. Acuňa (OSA), 71. Arribas (OSA) – 19. Iturraspe (BIL), 27. Adruiz (BIL), 52. Gurpegi (BIL), 72. Balenziaga (BIL)   75. Arribas (OSA)


    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Bertrán, Lotiès, Arribas, Damià (C) – Cejudo, Lolo, de las Cuevas, F. Silva, Armenteros – Riera.
    Náhradníci: Riesgo – Flaño, Oier, Puñal, R. Torres, Acuña, Núñez.

    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Gurpegi (C), San José, Balenziaga – A. Herrera, Iturraspe, M. Rico – Susaeta, Aduriz, Muniain.
    Náhradníci: Herrerín – Laporte, Iraola, Morán, Etxebarria, Sola, I. Gómez.

    Rozhodca: Carlos – Alonso – Yuste