Buffalo – Carolina 3:5 (kon.) | Columbus – Philadelphia 5:2 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 1:2 (kon.)
Tampa Bay – Ottawa 4:3 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:6 (kon.) | Minnesota – Chicago 2:1 (kon.)
Dallas – Toronto 7:1 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:2 (kon.) | Anaheim – LA Kings 2:1 (kon.)
San Jose – Winnipeg 1:0 (kon.)
koniec
Dallas Stars
7:1 (2:1, 4:0, 1:0)
Toronto Maple Leafs
cz Piatok 24.01.2014, 02:10 • American Airlanes Center • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:43
    Tak nakonec bude hrát Toronto přesilovou hru, protože na trestnou zamířil navíc Ryan Garbutt (DAL) na dvě minuty za krosček.
     
    51:43
    Tak teď se do sebe pustili Roussel a Kadri. Roussel svého protihráče srazil k zemi, který mu to ihned vrátil velkou sekerou přes nohu a následně pokračovala i kratší výměna pěstí mezi oběma hráči. Vypadá to tak, že utkání končí pro oba hráče.
     
    41:23
    Eakin byl teď nečistým způsobem poslán na led Coltonem Orrem, který nejdříve nedostal žádný trest, ale Roussel si s hostujícím útočníkem šel něco vyřešit a Orr ihned zahodil rukavice, ale hráč Toronta nakonec zřejmě vyfasoval pouze osobní trest.
     
    36:10
    Peverley však osprchoval hostujícího brankáře, a tak jej následně poslal k zemi hostující obránce Gleason. Oba hráči se dostali následně do menší potyčky, což znamená, že si oba posedí dvě minuty na trestné za hrubost.
     
    33:44
    Na ledě se bude hrát čtyři na čtyři, protože na domácí straně je vyloučen Aaron Rome (DAL) za zdržování hry a za Toronto putuje na trestnou Colton Orr (TOR) za nesportovní chování.
     
    29:55
    Maple Leafs budou hrát svou druhou přesilovou hru, když je na dvě minuty za podražení vyloučen Ryan Garbutt (DAL).
     
    27:02
    Dallas bude navíc hrát přesilovou hru, protože Garbutta při jeho zakončení držel Colton Orr (TOR), a ten si tak půjde odsedět dvouminutový trest.
     
    16:54
    Tlak domácích po druhém vstřeleném gólu stoupá a domácí tým si vynutil i svou první přesilovou hru, protože na dvě minuty za hákování je vyloučen Carl Gunnarsson (TOR).
     
    13:35
    Máme tu první vyloučení v utkání, když je vyloučen domácí Ryan Garbutt (DAL) na dvě minuty za sekání.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 8. Ja. Benn (Seguin), 16. Eakin (Goligoski), 27. Nichuskin (Ja. Benn, Gonchar), 29. Horcoff (Gonchar, Lehtonen), 32. Peverley (Ja. Benn, Jo. Benn), 36. Daley (Goligski, Eakin), 43. Nichuskin (Seguin, Ja. Benn) – 8. Kulemin (Gunnarsson, Kadri)


    Dallas Stars: Lehtonen (Ellis) – Goligoski, Daley, Jo. Benn, Dillon, Gonchar, Rome – Ja. Benn, Seguin, Nichuskin – Roussel, Eakin, Garbutt – Whitney, Fiddler, Cole – Peverley, Horcoff, Chiasson.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (27. Reimer) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gleason, Gardiner, Rielly – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Kulemin, Kadri, Lupul – Raymond, Holland, Bodie – Ashton, McClement, Orr.

    Rozhodca: O´Rourke, Morton – Gibbs, Sericolo

    Diváci: 13678