Poprad – Skalica 6:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 4:2 (kon.) | Martin – B. Bystrica 5:3 (kon.)
Zvolen – Žilina 7:2 (kon.) | Košice – Piešťany 4:2 (kon.)
koniec
HK Nitra
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 24.01.2014, 17:00 • ZŠ Nitra • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    A je tu koniec dnešného zápasu našej najvyššej hokejovej súťaže. Víťazom zápasu medzi Nitrou a Trenčínom sa stávajú napokon domáci hokejisti po výsledku 4:2

    V tretej tretine sme už moc záživný hokej nesledovali. V 45.minúte strelil krásny gól kapitán Nitry Stümpel a v 56.minúte už len upravil výsledok na 4:2 peknou strelou švihom od modrej Dávid Buc. Domáci boli lepší v zápase a treba uznať, že si víťazstvo zaslúžili a úlohu favorita zápasu tak zvládli. Trenčín podal zlý výkon a musia si zo zápasu vziať ponaučenie.

    Mne už neostáva nič iné ako sa s Vami rozlúčiť. Pekný zvyšok večera a príjemní víkend Vám želá komentátor Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (19:14:34)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Hostia v plnom počte. Domácim sa presilovku nepodarilo využiť.
     
    59:01
    Beží posledná minúta tretej tretiny a všetko nasvedčuje tomu, že aj tohto zápasu. Hostia hrajú stále v oslabení, ale domáci už moc neútočia.
     
    58:00
    Zatiaľ sa domácim nedarí sa dlhšie usadiť v útočnom pásme. Trenčín sa dobre bráni.
     
    57:50
    Trenčín musí hrať v oslabení a tak nemôžu vyvinúť tlak na domácich hokejistov. Moc čau na vyrovnanie hosťom neostáva a navyše hrajú v oslabení.
     
    57:45
    Tomáš Klíma je vylúčení na 2 minúty za podrazenie.
    Presilovku si zahrajú domáci hokejisti.
     
    56:25
    Hra sa nám začína v závere zápasu kúskovať. Hostia musia streliť dva góly ak chcú brať dnes body. Nitra ich však do šancí nepúšťa a tak uvidíme ako sa to ešte celé vyvinie.
     
    55:17
    Trenčín dal gól!

    Hostia predsa ešte dávajú gól, aj keď v tejto tretine hrajú moc pasívne, stav stretnutia je 4:2 ! Hneď ako sa hralo opäť 5 na 5 sa Trenčínu podaril streliť gól, skvelo to urobil DÁVID BUC, ktorý si spoza bránky domácich nakorčuľoval na modrú čiaru a krásnou strelou švihom prekonal brankára Nitry Kristana.
    Bez asistencie.
     
    55:00
    Oba tímy už hrajú v plnom počte.
     
    54:25
    Domáci sú usadení v útočnom pásme, ale obrana hostí pri oslabení úspešne vzdoruje. Strely Stümpela a Henricha Ručkaya boli nepresné.
     
    53:50
    Dávid Buc dostáva 2 minúty za vrazenie.
    Domáci tak budú hrať presilovku 4 na 3.
     
    53:45
    Zatiaľ sa hra 4 na 4 nesie v opatrnej hre, ani jeden z tímov nechce spraviť chybu.
     
    53:13
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Miroslav Kováčik dostáva 2 minúty za hru s vysokou hokejkou. Uvidíme hru 4 na 4.
     
    53:10
    Zatiaľ sa domácim nedarí sa dostať do útočného pásma.
     
    52:55
    Igor bobček dostáva dve minúty za hrubosť.
    Presilovke pre domácich.
     
    51:45
    Tománek sa hnal do zakončenia, ale jeho strela z uhla len preletela ponad bránku hostí. Hostia sa v týchto chvíľach nemôžu dostať ku puku.
     
    50:25
    Kristan si dokázal poradiť so zrazenou strelou a puk chytá do svojej lapačky. Trenčínu sa nedarí sa dostať do útočného pásma a čas na strelenie potrebných gól sa veľmi rýchlo kráti.
     
    49:35
    Pekná strela z hokejky Piačka, ale brankár hostí Kutej mal dobrý výhľad a strelu dokázal chytiť so svojej lapačky.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 12. Ručkay H. (Kováčik, Ručkay J.), 22. Kováčik (Ručkay H., Nádaši), 34. Kováčik (Milo), 45. Stümpel (Tománek, Ordzovenský) – 37. Mikula (Pozník), 56. Buc (bez asistencie)


    HK Nitra: Kristan – Milo, Nádaši, Kováčik, Ručkay H., Ručkay J. – Stümpel, Tománek, Novák, Ordzovenský, König – Kuzma, Ďurkech, Segľa, Chrenko, Pupák – Piačka, Lelkeš, Mráz, Pavlíček, Bajtek.
    HK DUKLA Trenčín: Nagy (44.Kutej) – Bobček, Pozník, Komínek, Mikula, Petrovický – Kútny, Buc, Čerešňák, Novajovský, Troliga – Šišovský, Habšuda, Nemčík, Hudec, Klíma – Lipták, Rusnák, Šimíček, Ryzák, Toman.

    Rozhodca: Baluška, Lauff – Gajan, Gavalier, Martinko