Třinec – Hradec Králové 3:0 (kon.) | Litvínov – Pardubice 2:1 (kon.) | Plzeň – Liberec 5:3 (kon.)
Kladno – Zlín 0:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 4:3 (1:0 po s.n.)
Sparta Praha – Chomutov 9:0 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
9:0 (3:0, 4:0, 2:0)
Piráti Chomutov
cz Piatok 24.01.2014, 18:30 • Tipsport Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Hosté nakonec udrželi Spartu na jednociferném čísle, ale k desáté brance nebylo daleko. Sparta dnes excelovala a Chomutovští mají na svém kontě čtrnáctou prohru v řadě. Nejlepšími hráči jsou vyhlášeni za Spartu Petr Ton, za Chomutov pak Ondřej Kaše. To je pro dnešek vše, díky za pozornost. (20:50:09)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Desátá branka z toho ale nebude, puk je za brankou Sparty.
     
    59:00
    Je tu poslední minuta zápasu, Sparta se žene za gólem číslo deset a prohání hosty v jejich pásmu....
     
    58:07
    Petr Ton měl na hokejce desátou branku, ale samostatný únik nedotáhl, puk zůstal po jeho forehandové kličce před brankovou čarou!
     
    56:33
    Mladá čtvrtá sparťanská formace teď opět přitlačila hosty před jejich branku, na brankovišti se neúspěšně tlačil do šance Simon.
     
    55:52
    Po delší době se osmělili i hosté, ale kromě zavezení puku z branku domácích, si nedokázali vypracovat žádnou střeleckou šanci.
     
    55:15
    Ivan Rachůnek dostal střílenou přihrávku na brankoviště, jeho teč však mířila těsně nad branku Chomutova.
     
    54:00
    Diváci se dožadují desáté branky, splní jim domácí hráči jejich přání?
     
    53:15
    Chomutov je v plném počtu.
     
    51:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vede 9:0. Odražený puk od břevna napálil za Kostúra nekompromisně PETR KUMSTÁT a připisuje si tak druhou branku dnešního večera. Asistence: Dominik Simon.
     
    51:15
    Lukáš Pech inkasoval v útočném pásmu úder od chomutovského Mrázka a dlouho se nemohl sebrat z ledu. Nakonec však odjel a snad bude v pořádku. Mrázek dostává 2+2 minuty za vysokou hůl.
     
    50:45
    Rána Petra Tona z levého kruhu těsně minula levou tyčku branky!
     
    49:31
    Forman tak dlouho kroužil útočným pásmem, až jeho snahy utnul hostující gólman Kostúr podražením. Trest za gólmana Chomutova odsedí Hřebejk.
     
    48:07
    Ránu Baleje od mantinelu Pöppere kryje.
     
    47:43
    Oblouček ze středního pásma Kostúr raději podržel v lapačce.
     
    46:57
    Hlinka dlouhým pasem hledal před brankou najetého Kubáta, ale ke smůle domácích se k němu puk přes obránce Chomutova nedostal.
     
    45:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Premiérový gól ADAMA POLÁŠKA v dresu Sparty. Obránce Pražanů si vyjel mezi kruhy do střelecké příležitosti, jeho první pokus ještě Kostúr vyrazil, ale Polášek si dojel vyražený puk, uplatnil svůj důraz a doklepl do sítě. Asistence: Lukáš Klimek a Jakub Krejčík.
     
    44:15
    Kämpf dostal žabičkou přihrávku do samostatného zakočení, zkusil na Pöpprleho vytasit bekhendový blafák, beton sparťanského gólmana byl však na místě.
     
    43:00
    Ivan Rachůnek s Philippem ujížděli ve dvou na jediného beka hostů. Philipp ještě vracel puk zpátky, ale Kostúr holí přihrávku zastavil.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 7. Kumstát (Pech, Philipp), 11. Přibyl (Forman), 14. Ton (Pilař, I. Rachůnek), 25. Pilař (T. Rachůnek, Hlinka), 27. Klimek (Rolinek, I. Rachůnek), 29. T. Rachůnek (Ton), 38. Buchtele (Pilař, Pech), 46. Polášek (Klimek, Krejčík), 52. Kumstát (Simon)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Málek) – Krejčík, Pilař, Švrček, Sičák, Kubát, Philipp, Polášek – T. Rachůnek, Hlinka, Ton – Buchtele, Pech, Kumstát – I. Rachůnek, Rolinek, Klimek – Forman, Přibyl, Simon. Trenér: Josef Jandač.
    Piráti Chomutov: Růžička (od 25. Kostúr) – Mrázek, Lojek, Pulpán, Malec, Krstev, Havel, Šulák – Kubinčák, Straka, Balej – Bomersback, Bartečko, Hruška – Hřebejk, Sikora, Šagát – Račuk, Kämpf, Kaše. Trenér: Jaroslav Beck.

    Rozhodca: Fraňo, Pešina – Bláha, Kostka

    Diváci: 5 434