Buffalo – Carolina 3:5 (kon.) | Columbus – Philadelphia 5:2 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 1:2 (kon.)
Tampa Bay – Ottawa 4:3 (1:0 po s.n.) | NY Islanders – Pittsburgh 4:6 (kon.) | Minnesota – Chicago 2:1 (kon.)
Dallas – Toronto 7:1 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:2 (kon.) | Anaheim – LA Kings 2:1 (kon.)
San Jose – Winnipeg 1:0 (kon.)
koniec
Dallas Stars
7:1 (2:1, 4:0, 1:0)
Toronto Maple Leafs
cz Piatok 24.01.2014, 02:10 • American Airlanes Center • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    42:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jamie Benn si ve středu pásma obhodil Kessela a následně již v útočném pásmu hledal svou křižnou přihrávkou Seguina, který svým zakončením ještě nepřekonal Reimera, ale k dorážce se dostal VALERI NICHUSKIN, který vstřeluje svůj druhý gól v utkání. Asistence: Tyler Seguin, Jamie Benn.
     
    35:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Eakin vybojoval puk za bránou Toronta a nahrál jej na modrou, kde si jej sebral Goligoski, jenž nabil TREVORU DALEYMU, a ten svou dělovkou protipohybu Reimera vstřeluje již šestý gól Stars. Asistence: Alex Goligoski, Trevor Daley.
     
    31:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    To snad není ani možné! Stars se dostali do svého druhého protiútoku ve vlastním oslabení, které však tentokráte Dallas proměňuje, když se trefuje RICH PEVERLEY, jenž svou střelou k pravé tyči vstřelu pátý gól Stars. Asistence: Jamie Benn, Jordie Benn.
     
    28:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Gonchar našel krásným pasem za obranou najíždějícího SHAWNA HORCOFFA, jenž prostřeluje Reimera mezi jeho betony. Asistenci si navíc připisuje i domácí brankář Lehtonen, jenž nahrál puk Goncharovi.. Asistence: Sergei Gonchar, Kari Lehtonen.
     
    26:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nichuskin nahrál na modrou, kde si vyměnili puk Gonchar a Jamie Benn, který nakonec vystřelil směrem na Berniera, ale před hostujícím brankářem ještě tečoval puk VALERI NICHUSKIN, a ten tak střílí třetí gól Dallasu. Asistence: Jamie Benn, Sergei Gonchar.
     
    15:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak po nepovedené přesilovce hostí přichází trest v podobě druhého gólu Stars. CODY EAKIN ujížděl s Garbuttem proti dvoum obráncům Maple Leafs. Eakin nakonec vzal veškerou zodpovědnost na sebe, když svou první střelou trefil před sebou stojícího obránce, ale puk se k němu znovu odrazil a střelou mezi betony Berniera posílá Dallas do vedení. Asistence: Alex Goligoski.
     
    07:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to byla rychlá odpověď Toronta! Kadri nahrál na modrou Gunnarssonovi, jenž nahodil puk na bránu Stars, kde jej ještě tečoval NIKOLAI KULEMIN, a vyrovnal tak stav utkání. Asistence: Carl Gunnarsson, Nazem Kadri.
     
    07:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byly dvě hrubice hostující obrany, která nahrála přímo na hůl domácího kapitána JAMIEHO BENNA, jenž svou první střelou trefil obránce, ale ze svého druhého zakončení, které mu přiťuknul Seguin, již trefil pravý horní roh Bernierovy brány. Asistence: Tyler Seguin.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 8. Ja. Benn (Seguin), 16. Eakin (Goligoski), 27. Nichuskin (Ja. Benn, Gonchar), 29. Horcoff (Gonchar, Lehtonen), 32. Peverley (Ja. Benn, Jo. Benn), 36. Daley (Goligski, Eakin), 43. Nichuskin (Seguin, Ja. Benn) – 8. Kulemin (Gunnarsson, Kadri)


    Dallas Stars: Lehtonen (Ellis) – Goligoski, Daley, Jo. Benn, Dillon, Gonchar, Rome – Ja. Benn, Seguin, Nichuskin – Roussel, Eakin, Garbutt – Whitney, Fiddler, Cole – Peverley, Horcoff, Chiasson.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (27. Reimer) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gleason, Gardiner, Rielly – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Kulemin, Kadri, Lupul – Raymond, Holland, Bodie – Ashton, McClement, Orr.

    Rozhodca: O´Rourke, Morton – Gibbs, Sericolo

    Diváci: 13678