Toronto – NY Rangers 1:7 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Carolina 2:3 (kon.)
Buffalo – NJ Devils 2:1 (kon.) | Florida – Nashville 5:4 (2:1 po s.n.) | Dallas – Detroit 1:5 (kon.)
St. Louis – Columbus 6:2 (kon.) | Minnesota – Washington 5:3 (kon.) | Arizona – Philadelphia 3:5 (kon.)
LA Kings – Vancouver 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 6:5 (kon.)
koniec
Dallas Stars
1:5 (1:3, 0:1, 0:1)
Detroit Red Wings
Nedeľa 05.01.2014, 02:00 • American Airlines Center • NHL
Partner:
     
    52:39
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po prihrávke od mantinelu z ľavej strany sa prudkou strelou z prvej presadzuje druhý krát v zápase HENRIK ZETTERBERG a zvyšuje už na exhibičných 1:5. Asistencia: Danny Cleary.
     
    31:57
    Detroit Red Wings dal gól!
    TOMÁŠ TATAR sa dostával do brejku,drzo sa vpustil medzi dvoch protihráčov,telom poslal k zemi beka Stars Dillona,postrážil si puk na hokejke a blafákom skóroval. Krásny gól v podaní slovenského reprezentanta,pre ktorého je to ôsmy gól v sezóne. Bez asistencie.
     
    18:19
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po Ellisovej zlej rozohrávke spoza brány sa dostal Detroit k puku,ktorý jeden z hráčov poslal rýchlo pred bránu,kde svojím nekompromisným dorážaním DREW MILLER dorazil puk do siete a v závere posiela Red Wings do dvojgólového vedenia. Asistencia: Justin Abdelkader.
     
    18:05
    Detroit Red Wings dal gól!
    Obranca Quincey poslal JOAKIMOVI ANDERSSONOVI prihrávku o mantinel a ten z pravej strany neváhal,vystrelil švihom a skóroval. Asistencia: Kyle Quincey.
     
    12:47
    Dallas dal gól!
    Na ľavej strane napriahol vo vlastnom oslabení RICH PEVERLEY a svojím šiestym gólom v sezóne vyrovnáva. Asistencia: Shawn Horcoff.
     
    07:04
    Detroit Red Wings dal gól!
    Z pravej strany sa pred gólmana natlačil Nyquist a pokúsil sa o strelu. K odrazenému puku sa dostal HENRIK ZETTERBERG a nemal problém trafiť odkrytú bránu a otvoriť tak skóre duelu. Bez asistencie.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 13. Peverley (Horcoff) – 8. Zetterberg, 19. Andersson (Quincey), 19. Miller (Abdelkader), 32. Tatar, 53. Zetterberg (Cleary)


    Dallas Stars: Ellis (Lehtonen) – Goligoski, Dillon, Jordie Benn, Rome, Gaunce, Connauton – Jamie Benn, Seguin, Nichushkin – Roussel, Eakin, Garbutt – Cole, Peverley, Chiasson – Horcoff, Fiddler, Whitney
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Smith, Marchenko, Quincey, Leshoff, Kindl – Nyquist, Zetterberg, Alfredsson – Abdelkader, Samuelsson, Bertuzzi – Miller, Andersson, Tatar – Cleary, Glendening, Eaves

    Rozhodca: J. St. Pierre, I. Walsh – D. Brisebois, K. Murchison