Prešov – Topoľčany 1:0 (kon.) | Trnava – Senica 2:1 (1:0 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 4:0 (kon.)
Prievidza – Pov. Bystrica 1:4 (kon.) | Bardejov – SR 18 2:0 (kon.) | Detva – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Nedeľa 05.01.2014, 17:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    50:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Znovu sa presadzuje gólová formácia z posledných minút. Je to už štvrtý úder Liptákov v dnešnom zápase a tretí z hokejky LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ten ako v poslednom prípade, tak aj teraz nadviazal na prihrávku Ivana Roháča a nezaváhal. Asistencia: Ivan Roháč.
     
    47:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po tom ako hostia nevyužili viacero šancí prišiel trest na opačnej strane. Rýchly brejk z vlastného pásma potiahol Ivan Roháč, ten našiel pred bránou voľného LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ktorý druhýkrát v dnešnom zápase prekonáva brankára Fedora. Asistencia: Ivan Roháč.
     
    21:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa nám na začiatku druhej tretiny mení a znovu to je na domácej strane. Skoro podobný gól ako pri prvej situácii. Dalo by sa čakať, že zakončenie z tejto pravej strany nepríde, ale opak je pravdou. Pokus LUKÁŠA VARTOVNÍKA, končí za chrbátom brankára Fedora, ktorý v dnešnom zápase druhýkrát inkasuje. Asistencia: Ján Holiga.
     
    08:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Úvodný gól pre domácich vážení športoví priatelia. Liptáci v posledných zápasoch predvádzajú dobré výkony a to sa podpisuje aj tento gól. Skoro už z bezgólovej situácie sa podarilo skórovať MATÚŠOVI LESKOVJANSKÉMU, ktorý z bránkovej čiary od mantinelu tvrdo napálil, puk sa nejakou náhodou odrazil od betónu Fedora až do brány. Asistencia. Ondrej Broska.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Leskovjanský (Broska), 22. Vartovník (Holiga), 48. Vartovník (Roháč), 51. Vartovník (Roháč)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Duchoň) – Števuliak, Školiak, Mezovský, Roháč, Janči, Kuric, Janček, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Lištiak, Piatka, Bartík, Bakoš, Holiga, Leskoviansky.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor (Petro) – Urban, Drotár, Kubát, Palovčík, Majerník, Kmiť, Šeliga, Lenďák, Schnelly, Cmorej, Šechný, Petrina, Stríž, Opatovský, Čížek, Žemba, Buraľ, Banovský, Borecký.