Bologna – CFC Janov 1:0 (kon.) | Sampdoria – Parma 1:1 (kon.) | Sassuolo – Fiorentina 0:1 (kon.)
Turín – Chievo 4:1 (kon.) | Bergamo – Juventus 1:4 (kon.) | Hellas Verona – Lazio 4:1 (kon.)
AS Rím – Catania 4:0 (kon.) | Inter – AC Miláno 1:0 (kon.)
koniec
Atalanta Bergamo
1:4 (1:1)
Juventus Turín
Nedeľa 22.12.2013, 15:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    79
    Juventus Turín dal gól! Už to pomaly vyzerá na debakel, hneď štyria hráči domácich nezasiahli center z pravej strany od Lichtesteinera, ktorý prepadol na zadnú žrď. Tam ARTURO VIDAL krkolomne, ale predsa upratal loptu do siete a zvyšuje stav vojich už na rozdiel triedy.
     
    76
    Juventus Turín dal gól! Je rozhodnuté, tri body bude brať Stará dáma. Nedôslednosť v obrane domácich teraz dovolil FERNANDOVI LLORENTEMU prevziať si loptu, urobiť kľučku a prudkou bombou prestreliť Consigliho.
     
    47
    Juventus Turín dal gól! Stará dáma sa vracia do vedenia, Carmona totiž nechcene zrazil center pred PAULA POGBU, ktorý tak zblízka potom nemal problém prestreliť Consigliho a upraviť stav.
     
    15
    Atalanta dala gól! Nepriestrelnosť Buffona je na konci, domáci vyrovnávajú! Chyba na pravej strane dovolila Bonaventurovi preniknúť do dobrej pozície vo vápne a hľadal zadovkou MORALEZA. Ten neotáľal a strelou z prvej prekonal brankára aj s pomocou žrde!
     
    6
    Juventus Turín dal gól! Obrana si nedala pozor a po odrazenej lopte sa k nej dostal CARLOS TEVEZ, posunul si ju doprava a krížnou strelou k žrdi potom nedal šancu brankárovi!

    Góly: 15. Moralez – 6. Tevez, 47. Pogba, 76. Llorente, 79. Vidal

    Karty:   73. Migliaccio (BER) – 26. Pogba (JUV), 63. Barzagli (JUV)


    Atalanta Bergamo: Consigli – Raimondi, Migliaccio, Stendardo, Del Grosso – Bonaventura, Carmona, Moralez, Cigarini, Brivio – Denis.
    Juventus Turín: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah – Tévez, Llorente.

    Rozhodca: Domenico Celli