Mladá Boleslav – Most 7:2 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 9:2 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 7:0 (kon.) | Olomouc – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Šumperk – Kadaň 2:1 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Olomouc
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
HC Benátky nad Jizerou
cz Pondelok 16.12.2013, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    57:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto o tom, kdo bude v dnešním utkání brát tři body. Z poloviny hřiště trefuje odkrytou klec Benátek ROMAN RÁC. Asistence: Jakub Bartoň, Jan Knotek.
     
    55:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přesilovku čtyři vteřiny od jejího začátku! Bombu z hole JANA JAROMĚŘSKÉHO zastavila až síť v hostující kleci! Mora se tak ujímá dvoubrankového vedení. Asistence: Lukáš Králík, Radim Kucharczyk.
     
    46:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jeden z benáteckých hráčů vyrobil v obranné třetině velkou minelu, když poslal puk přesně na hůl Matěje Pekra. Ten se najednou objevil v situaci dva na jednoho společně s Divišem, druhý jmenovaný však nepálil z první, a toho Lukáš využil k fantastickému zákroku. RICHARD DIVIŠ se však nevzdal, kotouč vyšťoural zpod Lukášova betonu a zavěsil pod víko. Mora tak vede 2:1! Asistence: Matěj Pekr, Jiří Řípa.
     
    31:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dá se říct, že se Olomouc protrápila k vyrovnávací brance. Po delší době vyšla domácím pěkná kombinace, když Roman Rác poslal zpoza branky přesnou zadovku na hůl najíždějícího JANA KNOTKA, který trefil mezeru mezi Lukášovými chrániči. Asistence: Roman Rác.
     
    06:42
    Benátky právě vstřelily branku!
    Olomoucká obrana se dopustila obrovské chyby před svou obrannou modrou čárou. JOSEF SKOŘEPA se chopil kotouče a uháněl sám na Vošvrdu, toho dnásledně dokázal pokořit střelou mezi betony. Benátky tak dávají branku v oslabení! Bez asistence.

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 32. Knotek (Rác), 47. Diviš (Pekr, Řípa), 56. Jaroměřský (Králík, Kucharczyk), 58. Rác (Bartoň, Knotek) – 7. Skořepa


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Houdek, Ondrušek, Jaroměřský, Janáček, Bartoň (C), Staněk, Kadela – Pekr, Diviš, Řípa – Kucharczyk, Kindl, Selingr – Rác, Knotek, Lehečka – Heža, Králík.
    HC Benátky nad Jizerou: Lukáš (Trenčan) – Beránek, Říha, Ulrych, Jandejsek, Pabiška, Niko, Vitásek – Jonák, Skořepa, Klimt (C) – Psota, Dlouhý, Vařecha – Skalický, Mikyska, Špaček – Bárta, Plodek, Kica – Krejčík.

    Rozhodca: Mrkva – Barteček, Vengřín

    Diváci: 914