Mladá Boleslav – Most 7:2 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 9:2 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 7:0 (kon.) | Olomouc – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Šumperk – Kadaň 2:1 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Olomouc
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
HC Benátky nad Jizerou
cz Pondelok 16.12.2013, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:12
    Michal Beránek (BEN) naprosto nesmyslně trefil helmou Martina Janáčka. Za to dostal trest ve hře!
     
    58:50
    Hosté už jsou spíše frustrovaní. Další z hráčů Benátek dostává dvouminutový trest, a to konkrétně Adam Dlouhý (BEN). Pozornost však na sebe strhli jiní hokejisté. Richard Diviš (OLO) a Ján Niko (BEN) sundali rukavice a helmy a domluvili si bitku jako z NHL.Oba hráči dostávají 5 minut + DKU.
     
    55:16
    Benátky si komplikují situaci. Tento zákrok už neunikl ani hlavnímu arbitrovi, za podražení je vyloučen Adam Dlouhý (BEN).
     
    48:27
    Ať se Radim Kucharczyk (OLO) zlobí, jak chce, rozhodčí mu odpískali faul za podražení. Benátky tak mohou rychle odpovědět.
     
    36:10
    Kohouti si svou zvýšenou aktivitou vybojovali přesilovku, a to po zbytečném vyloučení Jana Plotka (BEN). Ten navíc za nemístné prupovídky vyfasoval osobní trest deseti minut.
     
    33:25
    Sotva se hrálo pár vteřin v pěti na obou stranách, už tomu tak není. Matěj Pekr (OLO) podruhé v utkání usedá na lavici hanby. Tentokrát za krosček.
     
    31:15
    Vyloučení na obou stranách. Za hrubost putují na trestnou lavici olomoucký Richard Diviš (OLO) a benátecký Ján Niko (BEN).
     
    16:48
    Mora má těsně před koncem první třetiny výhodu jednoho muže v poli. Za nedovolené bránění odchází za katr Marek Pabiška (BEN).
     
    11:32
    Olomoučtí se ve svém oslabení provinil hrou v příliš mnoho hráčích na ledě. Trest za hráčskou lavici odpyká Jakub Lehečka (OLO). Benátky tak čeká kraťoučká přesilovka pět na tři.
     
    09:30
    Na trestou lavici míří olomoucký útočník Matěj Pekr (OLO), jenž se provinil hákováním.
     
    05:14
    Daniel Špaček (BEN) dostává dvě minuty za podražení, a stává se tak prvním mužem zápasu, který se podívá na trestnou lavici. Moru čeká početní výhoda.

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 32. Knotek (Rác), 47. Diviš (Pekr, Řípa), 56. Jaroměřský (Králík, Kucharczyk), 58. Rác (Bartoň, Knotek) – 7. Skořepa


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Houdek, Ondrušek, Jaroměřský, Janáček, Bartoň (C), Staněk, Kadela – Pekr, Diviš, Řípa – Kucharczyk, Kindl, Selingr – Rác, Knotek, Lehečka – Heža, Králík.
    HC Benátky nad Jizerou: Lukáš (Trenčan) – Beránek, Říha, Ulrych, Jandejsek, Pabiška, Niko, Vitásek – Jonák, Skořepa, Klimt (C) – Psota, Dlouhý, Vařecha – Skalický, Mikyska, Špaček – Bárta, Plodek, Kica – Krejčík.

    Rozhodca: Mrkva – Barteček, Vengřín

    Diváci: 914