NY Rangers – Columbus 2:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 2:1 (kon.) | Ottawa – Buffalo 2:1 (kon.)
Tampa Bay – Detroit 2:1 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Toronto 6:3 (kon.) | Nashville – Dallas 3:1 (kon.)
Winnipeg – Colorado 3:4 (0:2 po s.n.) | Arizona – NY Islanders 6:3 (kon.) | Calgary – Carolina 2:1 (po pr.)
Edmonton – Boston 2:4 (kon.) | San Jose – Minnesota 3:1 (kon.)
koniec
New York Rangers
2:4 (1:3, 0:0, 1:1)
Columbus Blue Jackets
cz Piatok 13.12.2013, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Partner:
     
    58:28
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí začali riskovat a hrát více bez zabezpečené obrany. Otevřených zadních vrátek využil RYAN JOHNSON, který rychle prchl do přečíslení a střelou mezi betony nachytal Talbota na švestkách. Asistence: Fedor Tjuťin.
     
    51:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají druhou branku v utkání a snižují na rozdíl jedné trefy! Na modré čáře napřáhnul DAN GIRARDI a propálil vše, co mu stálo v cestě. Závěr zápasu tak slibuje ještě dramatickou podívanou, oba týmy mají stále o co hrát. Asistence: Mats Zuccarello, Michael Del Zotto.
     
    14:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vteřinu po konci přesilové hry se domácí nakonec jen prosazují. Střela Richardse z pravého křídla skončila jen před hostujícím brankářem, k puku se následně dostal domácí DOMINIC MOORE, který pohotově poslal puk bekhendem do odkryté hostující brány. Asistence: Brad Richards.
     
    11:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Třetí branka hostujícího Columbusu v první třetině! Z druhé vlny se ke střele z pravého kruhu dostal DAVID SAVARD, jehož pokus zaplul přesně ke vzdálenější tyči Lundqvistovy brány. Domácí brankář na puk navíc moc dobře neviděl, měl zakrytý výhled. Asistence: bez asistence.
     
    08:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají druhou branku v první třetině! Již proti pěti hráčům domácího celku se po zmatcích před domácím brankářem dostal ke střele z pravého křídla ARTEM ANISIMOV a byť byl pod ostrým úhlem, dokázal zamířit přesně do horní části brány. Lundqvist totiž již ležel a tak nebylo složité ho překonat. Asistence: Blake Comeau, Boone Jenner .
     
    00:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté rychle otevírají brankový účet dnešního duelu! DO útoku se sice ihned po buly vrhli domácí, hosté se však dostali na puk a vrhli se do rychlého protiútoku. Z levého kruhu se ke střele dostal MATT CALVERT, který zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Domácí brankář Lundqvist si na puk ani nesáhl. Asistence: Cam Atkinson, Fedor Tjuťin.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 15. Moore (Richards), 52. Girardi (Zuccarello, Del Zotto) – 1. Calvert (Atkinson, Tjuťin), 9. Anisimov (Comeau, Jenner), 12. Savard, 59. Johnson (Tjuťin)


    New York Rangers: Lundqvist (od 12. Talbot) – Girardi, McDonagh, Stralman, Del Zotto, Moore, McIlrath – Pyatt, Richards, Nash – Kreider, Stepan, Zuccarello – Hagelin, Boyle, Dorsett – Pouliot, Moore, Asham.
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (od 21. McKenn) – Johnson, Tjuťin, Savard, Murray, Nikitin, Prout – Foligno, Johansen, Umberger – Calvert, Dubinsky, Atkinson – Jenner, Anisimov, Comeau – Letestu, MacKenzie, Tropp.

    Rozhodca: Walsh, Sutherland – Cormier, MacPherson