Livorno – AC Miláno 2:2 (kon.) | Neapol – Udinese 3:3 (kon.)
koniec
A.S. Livorno Calcio
2:2 (1:1)
AC Miláno
Sobota 07.12.2013, 18:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    84
    AC Miláno dalo gól! Kde by bez neho AC bolo?! Loptu si k priamemu kopu postavil MARIO BALOTELLI a nádhernou prudkou strelou do vinkľa nedal Bardimu žiadnu šancu!
     
    57
    A.S. Livorno Calcio dalo gól! Tak to je šok ako hrom, domáci idú do vedenia! Zapata si nedal pozor na ofsajdovú líniu a navyše za svoj chrbát pustil loptu na PAULINHA, ktorý mu utiekol a strelou po zemi prestrelil Gabriela! To je pre outsidera skvelý krok k trom bodom.
     
    26
    A.S. Livorno Calcio dalo gól! Krásna strela LUCU SILIGARDIHO z diaľky skončila presne k žrdi, na čo nemala nárok nielen obrana, ale ani brankár Gabriel a preto začíname odznova, je vyrovnané!
     
    7
    AC Miláno dalo gól! Z oboch strán je to zatiaľ nervózne, najmä Kaka má na ľavej strane veľa priestoru, čo však hneď využil! Poslal na zadnú žrď prudký center, ktorý Bardi nedočiahol a to bola chyba. MARIO BALOTELLI totiž mal byť tam, kde bolo potrebné a čudesnou pätičkou aj s dávkou šťastia otvára skóre.

    Góly: 26. Siligardi, 57. Paulinho – 7. Balotelli, 84. Balotelli

    Karty:   10. Biagianti (LIC), 20. Coda (LIC), 31. Emerson (LIC), 70. Paulinho (LIC), 77. Mbaye (LIC) – 51. El Shaarawy (ACM), 90+1. Mexes (ACM)


    A.S. Livorno Calcio: Bardi – Mbaye, Ceccherini, Coda, Schiattarella – Emerson – Duncan, Luci, Biagianti – Paulinho, Siligardi.
    AC Miláno: Gabriel – Poli, Zapata, Mexes, Emanuelsson – Montolivo, De Jong – Nocerino, Kaka, Birsa – Balotelli.