Ottawa – Minnesota 3:4 (kon.) | Washington – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Calgary – Columbus 1:2 (po pr.)
Anaheim – NJ Devils 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
Anaheim Ducks
3:4 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:1)
New Jersey Devils
cz Štvrtok 21.11.2013, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Partner:
     
    61:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je smolný konec utkání pro Anaheim. Devils vyrazili do přečíslení a už se zdálo, že se Kačerům podařilo jejich akci eliminovat....Jenže dezorientovaný Lovejoy napálil puk do nohy Perryho, od kterého se puk odrazil do branky Ducks. Gól je připsán TRAVISU ZAJACOVI. Bez asistence.
     
    61:05
    Lindholm vypálil od modré čáry, Brodeur vyrážečkou dostal puk jen k Perreaultovi, na toho zívala prázdná branka, jenže než si srovnal puk na holi, Brodeur mu utěsnil rukou volné místo u tyčky! Skvělý zákrok gólmana Devils!
     
    58:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté minutu před koncem vyrovnávají! Česká spolupráce a na jejím konci JAROMÍR JÁGR prokázal důraz na brankovišti, když zavěsil přesně pod horní tyčku. Asistence: Patrik Eliáš a Dainius Zubrus.
     
    55:01
    Komplikace pro Devils. Židlický hákuje Perryho a Anaheim si zahraje přesilovku.
     
    54:45
    Getzlaf vypálil z mezikruží, Brodeur puk jen vyrazil a měl štěstí, že v okolí nebyl žádný z domácích hráčů připraven dorážet...
     
    53:55
    Domácí si berou oddechový čas.
     
    50:01
    Ducks ve třetí třetině zatím nevystřelili na branku!
     
    50:01
    Gelinas dostal bekhendem dobře puk do jízdy, uvolnil se na levém kruhu, vypálil švihem, bohužel pro něj však Hillerova lapačka byla připravena. Pěkný hokejový moment z obou stran.
     
    45:34
    Eliáš se tlačil na brankovišti do zakončení, ale na puk nedosáhl. Celou nepřehlednou situaci pak utnul sám Hiller, když si našel puk a přikryl jej lapačkou.
     
    43:50
    Ukrytá a tvrdá střela Rydera z pozice za hranicí kruhů, Hiller ji viděl v poslední chvíli, ale stihl zasáhnout!
     
    40:07
    Hned po sedmi vteřinách hry je za hákování Jágra vyloučen Penner. Šance pro Devils na vyrovnání.
     
    39:24
    Eliáš nahazoval před branku, tam zazmatkovali domácí obránci, puk propadl až k Ryderovi, ale jeho bekhendový pokus jednoruč Hiller vyráží betonem.
     
    37:20
    Teď jeli domácí ve dvou na jediného beka Greena, Perreault hledal volného Selänneho, ale puk k němu přes obránce Devils nedostal!
     
    35:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přece jen se ale domácí hráči mohou radovat. Od brankové čáry našel Penner zadovkou mezi kruhy přesně hůl RYANA GETZLAFA a ten tvrdou ranou do horního rohu nedal Brodeurovi šanci. Asistence: Dustin Penner a Nick Bonino.
     
    35:30
    Perry našel křížnou přihrávkou najetého Getzlafa, ten měl před sebou hodně místa, ale Brodeur si dobře povyjel a jeho pokus lapil.
     
    35:01
    Janssen v obranném pásmu hákoval Etema a je tu přesilová hra Anaheimu.
     
    32:58
    Palmieri se jako blesk protáhl kolem pravého mantinelu a před brankou našel najetého Beleskeyho, ten sice dokázal holí puk tečovat, ale na lepší zakončení byl už moc blízko hostujícího gólmana!
     
    30:34
    Obrovská šance Anaheimu, Getzlaf se ocitl sám před Brodeurem, udělal mu kličku do forehandu, gólman Devils ho však následně evidentně podrazil holí a kanonýr Ducks v pádu minul! Teď ale měli Kačeři hrát přesilovku.
     
    26:38
    Zubrus z levého křídla pálí, Hillerovi pomohla tyčka a hra pokračuje za brankou Ducks.
     
    22:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    I domácí se zhostili přesilovky skvěle a začínáme znovu. Pennerova vyražená střela se na brankovišti dostala k NICKU BONINOVI a ten uklidil puk za bezmocného Brodeura. Asistence: Dustin Penner a Cam Fowler.
     
    22:08
    A Devils jdou do tří! Harrold dostává dvě minuty za hákování.
     
    21:53
    Gelinas zasáhl Perryho holí v obličeji, tentokrát je to ale bez krve. Dvě minuty pro obránce Devils.
     
    17:21
    Na druhé straně mohl za Kačery odpovědět Etem, ale Brodeur se stihl přesunout a odolal i dorážce Winnika a drží těsné vedení Devils!
     
    17:10
    Devils právě vstřelili branku!
    A Devils během necelé minuty a půl trestají podruhé. Na konci přesné kombinační akce byl tentokrát ERIC GELINAS, který nedal Hillerovi střelou do odkryté branky šanci a trefuje se nad jeho lapačku. Adam Henrique a Patrik Eliáš.
     
    15:44
    Devils právě vstřelili branku!
    A hosté příležitost využívají, MAREK ŽIDLICKÝ vyrovnává na 1:1! Eliáš z levého křídla našel mezi kruhy právě Židlického, ten se z otočky trefuje přesně mezi betony Hillera. Asistence: Patrik Eliáš a Eric Gelinas.
     
    14:59
    Velká šance pro Ďábly. Selänne dostává čtyři minuty za zásah Greena holí v obličeji. Ten je teď ošetřován, v jeho obličeji se objevila krev.
     
    13:57
    A hned se mohl zapsat do střeleckých statistik, dojel si vyhozený puk, postupoval z leva sám na Brodeura, ten ovšem skvěle máchl lapačkou a jeho střelu pokryl.
     
    11:47
    Perry dostává dvě minuty za hákování a je tu první přesilová hra Devils.
     
    11:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre po jednoduché akci. Lindholm našel od modré zadovkou na pravém křídle MATTA BELESKEYHO a ten tvrdou ranou z voleje našel mezeru mezi tělem a pravou rukou Brodeura. Asistence: Hampus Lindholm a Kyle Palmieri.
     
    05:23
    Larsson zasáhl u mantinelu Beleskeyho a domácí si zahrají první přesilovku. Dvě minuty za hrubost.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 12. Beleskey (Lindholm, Palmieri), 23. Bonino (Penner, Fowler), 36. Getzlaf (Penner, Bonino) – 16. Židlický (Eliáš, Gelinas), 18. Gelinas (Henrique, Eliáš), 59. Jágr (Eliáš, Zubrus), 62. Zajac


    Anaheim Ducks: Hiller – Beauchemin, Sbisa, Fowler, Lovejoy, Allen, Lindholm – Penner, Getzlaf, Perry – Etem, Bonino, Selänne – Palmieri, Perreault, Beleskey – Smith-Pelly, Cogliano, Winnik
    New Jersey Devils: Brodeur – Greene, Židlický, Gelinas, Fayne, Harrold, Larsson – Zubrus, Zajac, Jágr – Eliáš, Henrique, Ryder – Brunner, Laktionov, Bernier – Carter, Gionta, Janssen

    Rozhodca: Furlatt, Hebert – Heyer, Cameron

    Diváci: 14 306