Jaroslavľ – A. Mytišči 2:0 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Atlant Mytišči
Štvrtok 21.11.2013, 16:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Veľmi zaujímavý zápas sa nám napokon skončil víťazstvom domáceho celku pomerom 2:0. Igor Musatov zvýšil náskok svojho tímu z kraja tretej tretiny. Následný mohutný tlak Atlantu svoje ovocie neprinieslo, najmä kvôli skvelému Sanfordovi, ktorý vychytal dnes aj nemožné a čisté konto si zaslúžil. Atlant nebol horším tímom, v niektorých momentoch dominoval, ale doplatil na slabú streleckú efektivitu. Bez presných zásahov sa jednoducho nedá vyhrať. ďakujeme vám za pozornosť pri dnešnom zápase, lúči sa s vami komentátor dnešného stretnutia Michal Bakoš. Prajem pekný zvyšok večera. (18:17:05)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Čaká sa na záverečný klaksón.
     
    59:01
    Robustný útočník Arťuchin dostal trest päť minút plus dokonca zápasu. Je definitívne rozhodnuté ! Borisov sa vrátil do brány.
     
    59:00
    Pred bránou domácich sa strhla ešte veľká šarvátka, ktorá skončila potýčkou dvoch kohútov.
     
    58:49
    Neuveriteľné veci sa dejú momentálne na ľade ! Po strele od modrej mali hostia ideálnu šancu na dorážku, no skvele zasiahol na zemi ležiaci Sanford, ktorý lapil puk do svojej lapačky !
     
    58:35
    Hostia umocňujú svoju výhodu ! Hrajú bez brankára, v šestici.
     
    58:30
    Iľja Kabľukov naservíroval Ševčenkovi skvelú prihrávku pred bránu, ktorý už dvíhal ruky nad hlavu, no Sanford si dnes ide po čisté konto !
     
    58:00
    Posledné dve minúty do konca zápasu. Domáci vyhadzujú puk do bezpečia.
     
    57:07
    Igor Musatov ešte dáva hosťom, akú takú nádej v presilovej hre. Previnil sa držaním.
     
    57:00
    Rozbehli sa posledné tri minúty zápasu. Momentálne hráme v útočnom pásme Lokomotivu, čo domácim náramne vyhovuje.
     
    56:00
    Sanford prikryl puk. Vhadzovať budeme po pravici domáce muža v maske.
     
    55:00
    Černykov mal k dispozícii dve šance na definitívne rozlúsknutie zápasu ! Pri prvej sa mu po prečíslení nepodarilo pretlačiť puk za Borisova a pri druhej neprekvapil brankára hostí príklepovou strelou.
     
    54:00
    Hosťom sa proti domácim, ktorí bránia s celou päťkou, niečo vymýšľa veľmi ťažko. Do konca zápasu šesť minút, čo je na dva presné zásahy dostatočný čas, no zatiaľ to nevyzerá, že by sa stav zápasu mal radikálne meniť.
     
    53:00
    Gluchov dostal nabité do priestoru kruhov, odkiaľ minul bránu ! Zvyšok zápasu sa mu zdramatizovať nepodarilo.
     
    52:10
    Domáci si svoj náskok veľmi umnou hrou strážia. Už sa neženú zbytočne dopredu, radšej podržia puk v strednom alebo obrannom pásme. Čas hrá v ich prospech.
     
    51:10
    Hostia sa točili v útočnej tretine s pukom, ako na kolotoči, prenechávali si ho, no nakoniec sa z pásma sami vyhnali nepresnou zadovkou.
     
    50:10
    Pašinin sa okamžite po návrate zapojil do hry. Borisov ukryl puk radšej v lapačke Bude sa vhadzovať pred hosťujúcim strážcom svätyne.
     
    49:40
    Domáci vyhadzujú puk za Sanforda. Vyzerá to tak, že oslabenie prečkajú bez ujmy.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 23. Jurij Petrov (Michajl Pašinin), 45. Igor Musatov (Iľja Gorochov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford – Ljubišchin, Gorochov, Holos, Kronwall, Pašinin, Višněvskij, Vasiljev, Zotov – Plotnikov, Apalkov, Konkov – Musatov, Redlihs, Kapustin – Černiko, Petrov, Mochancev – Chlopotov, Galimov, Koreněv.
    Atlant Mytišči: Borisov – Novopašin, Batyršin, Petrov, Rukavišnikov, Velikov, Dyblenko – Haataja, Kablukov, Kolcov – Enqvist, Radulov, Michnov – Trubačjov, Kopytin, Gluchov – Arťuchin, Kadějkin, Ševčenko.

    Rozhodca: Bulamov, Anisimov – Ivanov, Nesterov