Jaroslavľ – A. Mytišči 2:0 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Atlant Mytišči
Štvrtok 21.11.2013, 16:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Robustný útočník Arťuchin dostal trest päť minút plus dokonca zápasu. Je definitívne rozhodnuté ! Borisov sa vrátil do brány.
     
    58:49
    Neuveriteľné veci sa dejú momentálne na ľade ! Po strele od modrej mali hostia ideálnu šancu na dorážku, no skvele zasiahol na zemi ležiaci Sanford, ktorý lapil puk do svojej lapačky !
     
    58:35
    Hostia umocňujú svoju výhodu ! Hrajú bez brankára, v šestici.
     
    58:30
    Iľja Kabľukov naservíroval Ševčenkovi skvelú prihrávku pred bránu, ktorý už dvíhal ruky nad hlavu, no Sanford si dnes ide po čisté konto !
     
    57:07
    Igor Musatov ešte dáva hosťom, akú takú nádej v presilovej hre. Previnil sa držaním.
     
    55:00
    Černykov mal k dispozícii dve šance na definitívne rozlúsknutie zápasu ! Pri prvej sa mu po prečíslení nepodarilo pretlačiť puk za Borisova a pri druhej neprekvapil brankára hostí príklepovou strelou.
     
    53:00
    Gluchov dostal nabité do priestoru kruhov, odkiaľ minul bránu ! Zvyšok zápasu sa mu zdramatizovať nepodarilo.
     
    47:58
    A vymyslieť to môžu počas presilovej hry, ktorú im svojim podrazením daroval Pašinin.
     
    44:35
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Výborne to spravil Iľja Gorochov, ktorý naviazal na seba v útočnej tetine trojicu protihráčov, prihral na pravý kruh voľnému IGOROVI MUSATOVOVI, ktorému sa ešte núkala prihrávka na druhú stranu, no Igor sa zachoval ako strelec a Borisova prestrelil ! Asistencia : Iľja Gorochov.
     
    35:33
    Dlho sa v rovnovážnom stave nehralo. Domáci chybovali pri striedaní, za čo bude na trestnej lavici dve minúty pykať Zotov.
     
    33:28
    Batiršin si po druhý raz v dnešnom zápase sadá na tresnú lavicu. Presilová hra pre Lokomotiv Jaroslavľ.
     
    29:43
    Brat ruskej hokejovej hviezdy Alexandra Radulova, Igor mal na hokejke vyrovnanie. Dostal sa za domácu obranu a úplne sám si to namieril proti Sanfordovi. Zo súboja týchto dvoch hráčov vyšiel ako víťaz Sanford, ktorý prečítal úmysel Radulova a jeho rýchlu strelu pokryl !
     
    24:04
    Hostia majú k dispozícii početnú výhodu o dvoch hráčov. Na trestnej sedí Černykov za hru s vysokou hokejkou.
     
    23:04
    StaffanhanKronwall sa previnil držaním. Posedí si dve minúty na trestnej lavici.
     
    22:09
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Michajl Pašinin sa zmocnil puku v pravom rohu útočnej tretiny Lokomotivu, naservíroval ho pod seba JURIJMU PETROVOVI, ktorý tvrdým príklepom nedal Borisovovi šancu ! Asistencia : Michajl Pašinin.
     
    15:21
    Máme tu prvé vylúčenie zápasu. Na lavici hanby už sedí Rafael Baytiršin. Presilovku hrajú teda domáci.
     
    11:20
    Výborne to spravil Arťuchin, ktorý sa natlačil pred bránu, prihral Kadejkinovi, no ten pred prázdnou bránou netrafil puk !
     
    07:50
    V doterajšom priebehu zápasu mi prídu aktívnejší a lepší v útočnej tretine súpera hostia, ktorí to potvrdili dvoma nebezpečnými zakončeniami aj teraz. Najprv vypálili od modrej, puk sa ešte snažil tečovať niekto pred bránou, no neúspešne. Ďalšie pokračovanie akcie prinieslo dobrú streleckú pozíciu Pavlovi Kopitinovi, ktorý minul bránu.
     
    06:30
    Hostia dobre zabojovila v za bránkovom priestore, odkiaľ sa vykombinovali až k strele, s ktoru si Sanford dokázal poradiť.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 23. Jurij Petrov (Michajl Pašinin), 45. Igor Musatov (Iľja Gorochov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford – Ljubišchin, Gorochov, Holos, Kronwall, Pašinin, Višněvskij, Vasiljev, Zotov – Plotnikov, Apalkov, Konkov – Musatov, Redlihs, Kapustin – Černiko, Petrov, Mochancev – Chlopotov, Galimov, Koreněv.
    Atlant Mytišči: Borisov – Novopašin, Batyršin, Petrov, Rukavišnikov, Velikov, Dyblenko – Haataja, Kablukov, Kolcov – Enqvist, Radulov, Michnov – Trubačjov, Kopytin, Gluchov – Arťuchin, Kadějkin, Ševčenko.

    Rozhodca: Bulamov, Anisimov – Ivanov, Nesterov