Jaroslavľ – A. Mytišči 2:0 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Atlant Mytišči
Štvrtok 21.11.2013, 16:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vitajte pri online prenose z Kontinentálnej hokejovej ligy, ktorý vás zavedie do Jaroslavľu, kde miestny Lokomotiv privíta Atlant Mytyšči.


    Lokomotiv Jaroslavľ je v tabuľke Západnej konferencie na ôsmom mieste, ktoré ako posledné zaručuje postup do play-off. Lokomotiv má na konte 40 bodov. V ostatných piatich zápasoch predviedli domáci striedavé výkony. V prvých dvoch zápasoch Jaroslavľ prehral, nasledujúce tri priniesli Lokomotivu plný bodový zisk.
    Domáci v minulom kole zaznamenali veľmi cennú výhru na ľade SKA Petrohrad, ktorý Lokomotiv porazil 2:1

    Atlan Mytišči je na jedenástom mieste Západnej konferencie. Hostia majú na konte 35 bodov a za sebou sériu piatich zápasov, ktoré im absolútne nevyšli. Hostia v nich získali dokopy len tri body. Zhodou okolností bol posledný súper Atlantu taktiež SKA Petrohrad, no hostia s ním v domácom súboji prehrali.

    Papierovým favoritom tohto zápasu je určite Lokomotiv Jaroslavľ , či už z hľadiska tabuľkového postavenia alebo aktuálnej formy. Hokej sa však hrá na ľade a body sa rozdávajú za výkon v zápase a nie za lepšie štatistiky. Každý zápas sa začína za stavu 0.0 , takže hostia určite nie sú bez šance. Ak vás zaujíma, ako tento zápas dopadne, určite sledujte náš prenos, ktorým vás bude z komentátorskej stoličky sprevádzať Michal Bakoš.
     
    Úvodné zostavy:

    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford – Ljubišchin, Gorochov, Holos, Kronwall, Pašinin, Višněvskij, Vasiljev, Zotov – Plotnikov, Apalkov, Konkov – Musatov, Redlihs, Kapustin – Černiko, Petrov, Mochancev – Chlopotov, Galimov, Koreněv.

    Atlant Mytišči: Borisov – Novopašin, Batyršin, Petrov, Rukavišnikov, Velikov, Dyblenko – Haataja, Kablukov, Kolcov – Enqvist, Radulov, Michnov – Trubačjov, Kopytin, Gluchov – Arťuchin, Kadějkin, Ševčenko.

    Rozhodca: Bulamov, Anisimov – Ivanov, Nesterov.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:46
    Do prvej nebezpečnej akcie zápasu sa dostal Radulov, ktorý z vrcholu kruhu pálil a následne i dorážal. Sanford si s oboma pokusmi poradil.
     
    02:35
    Hra sa presúva po nepresnej domácej rozohrávke pred Sanforda.
     
    02:53
    Hostia nahodili puk od modrej čiary na Sanforda, ktorý ho radšej prikryl vo svojej výstroji.
     
    04:18
    Koltcov si vypýtal puk na modrú čiaru, kde dostal nabité, jeho strela bola zblokovaná.
     
    04:51
    Hostia upokojujú hru za svojou bránou. Na ľad naskakujú čerství hráči.
     
    06:30
    Hostia dobre zabojovila v za bránkovom priestore, odkiaľ sa vykombinovali až k strele, s ktoru si Sanford dokázal poradiť.
     
    07:03
    Na druhej strane vyskúšal Borisova strelou cez obrancu Chlopotov. Brankár hostí si poradil bez problémov.
     
    07:50
    V doterajšom priebehu zápasu mi prídu aktívnejší a lepší v útočnej tretine súpera hostia, ktorí to potvrdili dvoma nebezpečnými zakončeniami aj teraz. Najprv vypálili od modrej, puk sa ešte snažil tečovať niekto pred bránou, no neúspešne. Ďalšie pokračovanie akcie prinieslo dobrú streleckú pozíciu Pavlovi Kopitinovi, ktorý minul bránu.
     
    09:13
    Hostia si nepostrážili prechod do útočného pásma, dostali a do postavenie mimo hry.
     
    09:40
    Atlantu rozohrávka nevyšla, no jeden z jeho hráčov v strednom pásme aspoň tečoval puk, aby sa nejednalo o zakázané uvoľnenie.
     
    11:20
    Výborne to spravil Arťuchin, ktorý sa natlačil pred bránu, prihral Kadejkinovi, no ten pred prázdnou bránou netrafil puk !
     
    12:20
    Domáci fanúšikovia pískajú po páde domáceho hráča na ľadovú plochu. Pokračujeme však v hre.
     
    12:50
    Na druhej strane sa pred bránou Sanforda črtala veľmi neprehľadná situácia, ktorej radšej brankár hostí zabránil prikrytím puku.
     
    13:30
    Atlant sa držal asi dvadsať sekúnd v útočnom pásme súpera, no k zaujímavému zakončeniu sa jeho hráči nedostali. Hra sa odvíjala po rohocoh a pri mantineli.
     
    15:00
    Novopašin dostal puk na modrú čiaru a tvrdo vypálil. Sanford jeho pokus vyrazil do rohu klziska.
     
    15:21
    Máme tu prvé vylúčenie zápasu. Na lavici hanby už sedí Rafael Baytiršin. Presilovku hrajú teda domáci.
     
    16:43
    Borisov kryje puk, čo znamená, že ostávame v pásme Mytišči.
     
    17:21
    Domáci presilovú hru nevyužili. Batiršin je späť na ľadovej ploche.
     
    18:00
    Kapustin vletel do útočného pásma, ako vietor, no k strele sa nedostal.
     
    19:00
    Začala sa posledná minúta prvej tretiny.
     
    19:50
    Záver prvej tretiny sa dohrával pred Borisovom, no ten zasahovať nemusel.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine je stav nerozhodný, 0:0. Na prvý zásah zápasu teda čakáme. Aktívnejšie na mňa pôsobil hosťujúci tím, ktorí viac zatopil obrane Lokomotivu. Počas prvej časti sme sledovali jednu presilovú hru, ktorá domácim príliš nevyšla. Druhá tretina začína o 16:47 a srdečne vás k jej sledovaniu pozývam.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:10
    Druhá tretina začína zakázaným uvoľnením Lokomotivu.
     
    20:54
    Domáci boli po dlhšej kombinácii bez strely vypoklonkovaní z útočného pásma.
     
    21:30
    Kapustin si nakorčuľoval medzi kruhy a švihom vyskúšal Borisovu pozornosť. Brankár hostí vyrazil puk len pred seba, no domáci sa k dorážke nedostali.
     
    22:09
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Michajl Pašinin sa zmocnil puku v pravom rohu útočnej tretiny Lokomotivu, naservíroval ho pod seba JURIJMU PETROVOVI, ktorý tvrdým príklepom nedal Borisovovi šancu ! Asistencia : Michajl Pašinin.
     
    23:04
    StaffanhanKronwall sa previnil držaním. Posedí si dve minúty na trestnej lavici.
     
    24:04
    Hostia majú k dispozícii početnú výhodu o dvoch hráčov. Na trestnej sedí Černykov za hru s vysokou hokejkou.
     
    24:30
    Strelu od modrej vyrazil Sanford len pred seba, no prípadnej dorážke zabránila domáca defenzíva, ktorej sa podarilo vyhodiť puk do bezpečia.
     
    25:05
    V momente, kedy sú už domáci vo štvorici prišla nepresná strela hostí, ktorá minula ľavý roh brány Sanforda.
     
    26:00
    Nahodenie od modrej čiary skončilo len v rohu ľadovej plochy. Černykov už netrpezlivo čaká na to, aby mohol naskočiť na ľad.
     
    26:04
    Domáci zvládli nielen presilovú hru súpera o dvoch hráčov, no aj pokračujúcu o jedného. Veľká psychická vzpruha pre Lokomotiv.
     
    26:54
    V druhej tretine sa hrá z jednej strany na druhú, určite sa je na, čo pozerať.
     
    28:40
    Optická prevaha je v druhej tretine na strane domácich, zatiaľ, čo v prvej bola na strane hostí. Rozdiel je v tom, že domáci svoj tlak pretavili do otváracieho zásahu. Na strely vedie Atlant, no nie je mu to nič platné.
     
    29:43
    Brat ruskej hokejovej hviezdy Alexandra Radulova, Igor mal na hokejke vyrovnanie. Dostal sa za domácu obranu a úplne sám si to namieril proti Sanfordovi. Zo súboja týchto dvoch hráčov vyšiel ako víťaz Sanford, ktorý prečítal úmysel Radulova a jeho rýchlu strelu pokryl !
     
    30:01
    Zápas sa nám v tejto chvíli prehupol do svojej druhej polovice.
     
    31:12
    Strelou zahrozil hosťujúci Gluchov. Sanford vyrazil puk na ochrannú sieť. Pokračovať budeme v obrannom pásme Lokomotivu.
     
    32:00
    Aktivitu prebrali na svoju stranu hostia, čo je logické, potrebujú totiž vyrovnať. Ich problémom v zápase je zatiaľ koncovka, ktorá ich veľmi trápi.
     
    33:08
    Na druhej strane nahadzoval puk smerom na bránu Gorochov, no v spleti tiel bol puk tečovaný mimo priestoru troch žrdí.
     
    33:28
    Batiršin si po druhý raz v dnešnom zápase sadá na tresnú lavicu. Presilová hra pre Lokomotiv Jaroslavľ.
     
    34:32
    Domáci sú síce počas presilovkových minút nasťahovaní v útočnom pásme, kde prebieha ich kombinácia, no chýba tomu strela.
     
    35:30
    Hostia vyhodili puk do bezpečia, v momente, kedy sa ich oslabenie skončilo. Barišin je späť na ľade, Atlant sa úspešne ubránil.
     
    35:33
    Dlho sa v rovnovážnom stave nehralo. Domáci chybovali pri striedaní, za čo bude na trestnej lavici dve minúty pykať Zotov.
     
    37:33
    Presilové hry dnes všeobecne nevychádzajú ani jednému z tímov. Nič na tom nezmenila ani práve skončená početný výhoda Mytyšči.
     
    38:36
    Konkov vybojoval puk, zaviezol ho do stredného pásma a po prekročení červenej čiary ho odovzdal svojmu súperovi.
     
    39:00
    Posledná minúta prostrednej časti je tu.
     
    39:45
    Druhá tretina sa už dohráva len v strednom pásme, na niečo zaujímavé si budeme už musieť počkať do tretej tretiny.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Po dvoch tretinách je stav tohto, zatiaľ na góly chudobného zápasu, 1:0 pre domáci tím. Lokomotiv sa dostal do vedenia v úvode tretej časti, presadil sa Jurij Petrov. Hostia mali k dispozícii viacero presilových hier, jednu dokonca o dvoch hráčov, no vyrovnať sa im nepodarilo. Uvidíme, či sa im to podarí v tretej tretine, ku ktorej sledovaniu vás už teraz srdečne pozývam. Pokračujeme o 17:38.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    41:00
    Od začiatku tretej časti je aktivita na strane hosťujúceho celku. Takýto obraz budeme sledovať pravdepodobne celú poslednú tretinu.
     
    42:00
    Máme za sebou dve minúty tretej časti, ktoré sa prakticky celé odohrali v obrannom pásme Lokomotivu. Počas posledných okamihov čelil Sanford trom streleckým pokusom, no ani jeden nemal charakter extra nebezpečného.
     
    43:00
    Hostia to mali veľmi ťažké. Vydali sa v trojici do útočného pásma, nahodili puk na zadný mantinel, kde osobný súboj vyznel v prospech hráča Jaroslavľu.
     
    44:00
    Domáci sa dostali do hernej situácie dvoch proti dvom, ktorú nezakončili strelou, ale pokračovali v kombinácii vo svojom útočnom pásme. Následne prišli o puk.
     
    44:35
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Výborne to spravil Iľja Gorochov, ktorý naviazal na seba v útočnej tetine trojicu protihráčov, prihral na pravý kruh voľnému IGOROVI MUSATOVOVI, ktorému sa ešte núkala prihrávka na druhú stranu, no Igor sa zachoval ako strelec a Borisova prestrelil ! Asistencia : Iľja Gorochov.
     
    45:35
    Kopytin fauloval. Dostáva dvoj minútový trest za podrazenie. Presilová hra pre domáci tím.
     
    46:00
    Srgej Konkov to skúsil delovou strelou, ktorá bola zrazená na ochrannú sieť. Ostávame pred Borisovom.
     
    46:40
    Kronwall nahodil puk na Borisova, ktorý nemal s ľahkým pukom problémy a ukryl ho v lapačke.
     
    47:10
    Igor Musatov si vylepšil streleckú pozíciu a skúsil to tiahlou strelou, ktorá minula svoj cieľ.
     
    47:35
    Hostia v pätici. Ostáva im ešte viac ako dvanásť minút na to, aby niečo so zápasom vymysleli.
     
    47:58
    A vymyslieť to môžu počas presilovej hry, ktorú im svojim podrazením daroval Pašinin.
     
    48:58
    Hostia počas prvej minúty svojej početnej výhody len kombinovali, po strele od modrej sa domácim nepodarilo vyrovnať a pred bránou Sanforda došlo k zmätkom, ktoré domáca obrana dokázala vyriešiť.
     
    49:40
    Domáci vyhadzujú puk za Sanforda. Vyzerá to tak, že oslabenie prečkajú bez ujmy.
     
    50:10
    Pašinin sa okamžite po návrate zapojil do hry. Borisov ukryl puk radšej v lapačke Bude sa vhadzovať pred hosťujúcim strážcom svätyne.
     
    51:10
    Hostia sa točili v útočnej tretine s pukom, ako na kolotoči, prenechávali si ho, no nakoniec sa z pásma sami vyhnali nepresnou zadovkou.
     
    52:10
    Domáci si svoj náskok veľmi umnou hrou strážia. Už sa neženú zbytočne dopredu, radšej podržia puk v strednom alebo obrannom pásme. Čas hrá v ich prospech.
     
    53:00
    Gluchov dostal nabité do priestoru kruhov, odkiaľ minul bránu ! Zvyšok zápasu sa mu zdramatizovať nepodarilo.
     
    54:00
    Hosťom sa proti domácim, ktorí bránia s celou päťkou, niečo vymýšľa veľmi ťažko. Do konca zápasu šesť minút, čo je na dva presné zásahy dostatočný čas, no zatiaľ to nevyzerá, že by sa stav zápasu mal radikálne meniť.
     
    55:00
    Černykov mal k dispozícii dve šance na definitívne rozlúsknutie zápasu ! Pri prvej sa mu po prečíslení nepodarilo pretlačiť puk za Borisova a pri druhej neprekvapil brankára hostí príklepovou strelou.
     
    56:00
    Sanford prikryl puk. Vhadzovať budeme po pravici domáce muža v maske.
     
    57:00
    Rozbehli sa posledné tri minúty zápasu. Momentálne hráme v útočnom pásme Lokomotivu, čo domácim náramne vyhovuje.
     
    57:07
    Igor Musatov ešte dáva hosťom, akú takú nádej v presilovej hre. Previnil sa držaním.
     
    58:00
    Posledné dve minúty do konca zápasu. Domáci vyhadzujú puk do bezpečia.
     
    58:30
    Iľja Kabľukov naservíroval Ševčenkovi skvelú prihrávku pred bránu, ktorý už dvíhal ruky nad hlavu, no Sanford si dnes ide po čisté konto !
     
    58:35
    Hostia umocňujú svoju výhodu ! Hrajú bez brankára, v šestici.
     
    58:49
    Neuveriteľné veci sa dejú momentálne na ľade ! Po strele od modrej mali hostia ideálnu šancu na dorážku, no skvele zasiahol na zemi ležiaci Sanford, ktorý lapil puk do svojej lapačky !
     
    59:00
    Pred bránou domácich sa strhla ešte veľká šarvátka, ktorá skončila potýčkou dvoch kohútov.
     
    59:01
    Robustný útočník Arťuchin dostal trest päť minút plus dokonca zápasu. Je definitívne rozhodnuté ! Borisov sa vrátil do brány.
     
    59:50
    Čaká sa na záverečný klaksón.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Veľmi zaujímavý zápas sa nám napokon skončil víťazstvom domáceho celku pomerom 2:0. Igor Musatov zvýšil náskok svojho tímu z kraja tretej tretiny. Následný mohutný tlak Atlantu svoje ovocie neprinieslo, najmä kvôli skvelému Sanfordovi, ktorý vychytal dnes aj nemožné a čisté konto si zaslúžil. Atlant nebol horším tímom, v niektorých momentoch dominoval, ale doplatil na slabú streleckú efektivitu. Bez presných zásahov sa jednoducho nedá vyhrať. ďakujeme vám za pozornosť pri dnešnom zápase, lúči sa s vami komentátor dnešného stretnutia Michal Bakoš. Prajem pekný zvyšok večera. (18:17:05)

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 23. Jurij Petrov (Michajl Pašinin), 45. Igor Musatov (Iľja Gorochov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford – Ljubišchin, Gorochov, Holos, Kronwall, Pašinin, Višněvskij, Vasiljev, Zotov – Plotnikov, Apalkov, Konkov – Musatov, Redlihs, Kapustin – Černiko, Petrov, Mochancev – Chlopotov, Galimov, Koreněv.
    Atlant Mytišči: Borisov – Novopašin, Batyršin, Petrov, Rukavišnikov, Velikov, Dyblenko – Haataja, Kablukov, Kolcov – Enqvist, Radulov, Michnov – Trubačjov, Kopytin, Gluchov – Arťuchin, Kadějkin, Ševčenko.

    Rozhodca: Bulamov, Anisimov – Ivanov, Nesterov