Montreal – NY Islanders 4:2 (kon.) | NJ Devils – Nashville 5:0 (kon.) | NY Rangers – Florida 4:3 (kon.)
Chicago – Edmonton 5:4 (kon.) | Colorado – Washington 4:1 (kon.) | Winnipeg – San Jose 5:4 (1:0 po s.n.)
Anaheim – Vancouver 3:1 (kon.) | Boston – Tampa Bay 3:0 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
5:4 (1:0, 1:2, 3:2)
Edmonton Oilers
cz Pondelok 11.11.2013, 01:30 • United Center, Chicago • NHL
Partner:
     
    58:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton ve vlastním oslabení dramatizuje utkání a přidává kontaktní branku. Z levého kruhu tvrdě vystřelil JORDAN EBERLE a jeho tvrdá rána zapadla k pravé tyči. Závěr utkání bude ještě zajímavý. Asistence: Nick Schultz, Taylor Hall.
     
    53:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago v přesilové hře odskakuje své soupeři na rozdíl dvou branek. První pokus DUNCANA KEITHA od modré čáry dokázal Dubnyk vyrazit, ale na opakovaný pokus byl již krátký. Chicago se tedy výrazně přiblížilo vítězství. Asistence: Brent Seabrook, Patrick Sharp.
     
    51:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se potřetí v utkání dostává do vedení. Smith našel od levého mantinelu před Dubnykem volného MARCUSE KRUGERA, který se otočil a poslal kotouč k levé tyči. Asistence: Ben Smith, Johnny Oduya.
     
    47:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V Chicagu je opět vyrovnáno. Střelu Larsena od modré čáry tečoval v přesilové hře DAVE PERRON, který tak překonává bezmocného Crawforda. Asistence: Philip Larsen, Jordan Eberle.
     
    45:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se zaslouženě dostává podruhé v utkání do vedení. Střelu Rozsívala od modré čáry vyrazil Dubnyk pouze na hůl BRYANA BICKELLA, který pohotově dorazil kotouč do odkryté branky. Asistence: Michal Rozsíval, Patrick Kane.
     
    37:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    V Chicagu máme opět vyrovnáno, když domácí celek dokázal přetavit svůj tlak z posledních minut ve vyrovnávací branku. Saad našel z levého rohu před brankou úplně volného ANDREWA SHAWA, který z první zamířil přesně mezi Dubnykovi betony. Asistence: Brandon Saad.
     
    28:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton v přesilové hře otáčí vývoj utkání a dostává se do vedení. Kombinace v útočném pásmu přinesla hostům kýžené ovoce, když se na pravé kruhu dostal ke střele NAIL JAKUPOV, který tvrdou střelou k pravé tyči překonal Crawforda. Asistence: Philip Larsen, Jordan Eberle.
     
    20:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    No a máme vyrovnáno. Od levého mantinelu našel Perron na vrcholu kruhu stojícího RYANA NUGENTA-HOPKINSE, který zamířil přesně nad rameno klečícího Crawforda. Asistence: David Perron, Philip Larsen.
     
    18:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago dokázalo svým pohybem v útočném pásmu úplně rozhodit obranu Edmontonu, který poprvé v utkání inkasuje. Střelcem úvodní branky se stává BRANDON SAAD, který dokázal zužitkovat přihrávku od Pirriho a z mezikruží poslal kotouč mezi betony přesouvajícího se Dubnyka. Asistence: Brandon Pirri, Brent Seabrook.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 19. Saad (Pirri, Seabrook), 38. Shaw (Saad), 46. Bickell (Rozsíval, Kane), 52. Kruger (Smith, Oduya), 54. Keith (Seabrook, Sharp) – 21. Nugent-Hopkins (Perron, Larsen), 29. Jakupov (Larsen, Eberle), 48. Perron (Larsen, Eberle), 59. Eberle (Schultz, Hall)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Chabibulin) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Leddy – Hossa, Toews, Sharp – Kane, Pirri, Saad – Smith, Shaw, Bickell – Brookbank, Kruger, Bollig
    Edmonton Oilers: Dubnyk (LaBarbera) – Petry, Ference, Larsen, Bělov, Fedun, Schultz – Hemský, Gagner, Hall – Eberle, Nugent-Hopkins, Perron – Arcobello, Gordon, Joensuu – Jakupov, Smyth, Jones

    Rozhodca: Walsh, Pochmara – Barton, Gibbs

    Diváci: 21 185