Chievo – Neapol 2:4 (kon.) | Juventus – Lazio 4:1 (kon.)
koniec
Chievo Verona
2:4 (2:2)
SSC Neapol
Sobota 31.08.2013, 18:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    71
    Neapol dal gól! Zrejme je rozhodnuté! Prvý gól dáva v novom drese HIGUAIN po skvelom centri Insigneho za obranu. Prvú strelu ešte brankár vyrazil, ale len pred Argentínčana. Do prázdnej brány preto už nemal problém loptu poslať štvrtýkrát.
     
    64
    Neapol dal gól! Neuveriteľná bilancia MAREKA HAMŠÍKA! Dáva ďalší gól, druhý v tomto stretnutí. Pekná akcia Inlera na ľavej strane skončila len zrazením lopty na brankára. Ten ju vyrazil ale iba pred nášho krajana a volejom už nemal problém trafiť odkrytú bránu!
     
    40
    Verona dala gól! Je opäť vyrovnané! Roh najprv Maggio odvrátil, ale dostal sa predsa len k slovu ešte PALOSCHI po odrazenej lopte nožničiek Radovanoviča. Útočník sa v rohu vápna výborne zorientoval a prudkou strelou pomedzi nohy Reinu upravuje stav na 2:2!
     
    28
    Neapol dal gól! Higuaín prešiel po ľavej strane veľmi ľahko do dobrej pozície a vo vápne hľadal spoluhráčov. Podarilo sa mu nájsť CALLEJONA, kde ho nikto na zadnej žrdi nestrážil a poľahky dáva druhý gól Partenopei.
     
    24
    Verona dala gól! Reina kapituluje po nemasnej šanci domácich! Center do vápna od Hetemaja nikto neodvrátil, Reinovi lopta vypadla priamo k PALOSCHIMU a preňho už bola situácia jasná – popod neho dostať loptu do siete, čo sa mu aj podarilo. Je vyrovnané, začíname teda odznova.
     
    13
    Neapol dal gól! Krásna strela aj s pomocou žrde končí z kopačky MAREKA HAMŠÍKA v sieti! Slovák nevedel, čo s loptou, prudkou strelou spoza vápna nedal šancu brankárovi a posiela svoj tím do vedenia!

    Góly: 24. Paloschi, 40. Paloschi – 13. Hamšík, 28. Callejon, 64. Hamšík, 71. Higuaín

    Karty:   58. Rigoni (CHI)


    Chievo Verona: Puggoini – Sardo, Drame, Cesar, Papp, Sestu (69. Acosty), Rigoni, Hetemaj, Radovanovič (82. Improta), Paloschi, Thereau (77. Pellissier).
    SSC Neapol: Reina – Albiol, Zuniga, Britos, Maggio, Behrami (65. Džemaili), Hamšík (75. Pandev), Inler, Insigne, Callejon, Higuaín (84. Armero).