Almería – Elche 2:2 (kon.) | Rayo Vallecano – Levante 1:2 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
1:2 (0:1)
Levante UD
Piatok 30.08.2013, 23:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Dramatický duel s takmer remízovým koncom. Napokon však tri body berú hostia – takto by sme charakterizovali dnešný zápas medzi Rayom Vallecanom a Levante. V druhom polčase prišla pre domácich komplikácia po červenej karte pre Lassa Bangouru, no napriek tomu sa predsa len bieločervení dočkali. Peknú hlavičku do siete usmernil po centri kapitána Larrivey a začínalo sa odznova. Ten istý hráč mohol aj rozhodnúť, ale v ďalšej možnosti už neuspel. V závere však rozhodol po rýchlom brejku Ivanschitz a hrdinom sa stal napokon on. Odo mňa je to všetko, ďakujem za pozornosť. (00:49:07)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Levante dalo gól! To je neuveriteľné! Hostia podnikli rýchly brejk, na konci ktorého bol IVANSCHITZ a presnou strelou zvnútra vápna k žrdi vyrovnáva! Perfektnú prácu na ľavej strane predviedol Xumetra, je rozhodnuté!
     
    90+4
    Center sa ale neujal, hostia sa nateraz ubránili.
     
    90+4
    Rayo ešte vybojovalo priamy kop, pri lopte je kapitán Trashorras.
     
    90+3
    Nacho krásnou strelou nechal vyniknúť Navasa! Ten musel vyrážať na roh s námahou. Po ňom si už nezachytal, zastúpila ho obrana.
     
    90+2
    Už sa bude hrať na strane Raya iste vabank, Levante bude napokon za bod zrejme aj rado. Hrá síce početnú prevahu, ale ofenzíva Trashorrasa a spol. po vyrovnaní je neutíchajúca.
     
    90+1
    Rozhodca ešte bude nadstavovať 4 minúty.
     
    90
    Larrivey si naivným pádom penaltu nevypýtal, v hre sa pokračuje.
     
    89
    Po prvom rohu hneď na to sa šanca nezrodila, Levante sa nateraz ubránilo.
     
    88
    Larrivey mohol byť dvojnásobným hrdinom! Navasovi vypadla lopta po centri zľava, ale domáci útočník vinou dobrej obrany k lopte neprišiel včas.
     
    87
    Oba mančafty si to najlepšie zrejme nechali na koniec, ale ten ešte stále neprišiel. Hrať o tri body môžu naďalej. Pripomíname však, že domáci hrajú už takmer polhodinu bez vylúčeného Bangouru. Napriek tomu sa im podarilo vyrovnať.
     
    86
    Trashorras peknou strelou vyskúšal Navasa a nemieril zle! Brankár ho však vychytal a po rohu sa taktiež skóre nemenilo.
     
    85
    Je tu ďalšia karta, dostal ju domáci kapitán Trashorras. Vraj zahral rukou.
     
    84
    Po teči následnej strely z druhej vlny ešte nasledoval roh, ale hostia sa tentoraz ubránili.
     
    83
    Rayo získalo výhodu priameho kopu, ale Trashorras sa strelou len do múru nevyznamenal.
     
    82
    Rayo bije do plných a zrejme tak učiní až do záverečného hvizdu. Dočkáme sa teda drámy, alebo sa duel skončí remízou? Zrejme by bola zaslúžená, pretože výrazného tímu dnes nebolo.
     
    81
    Strely na Navasa teraz pršia z každej strany, Vallecano dostalo krídla.
     
    80
    Alberto Bueno dostal za faul kartu, je teda ďalším potrestaným hráčom.

    Góly: 79. Larrivey – 26. Ruben, 90+4. Ivanschitz

    Karty:   55. Adrian Gonzalez (VAL), 70. Galvez (VAL), 80. Alberto Bueno (VAL), 85. Trashorras (VAL) – 45. Pedro Lopez (LVN), 57. Barral (LVN), 61. Juanfran (LVN)   62. Lass Bangoura (VAL)


    Rayo Vallecano: Martinez – Bangoura, Bueno, Falque (6. Embarba, 71. Fernández), Galvez, Gonzalez (58. Larrivey), Nacho, Tito, Trashorras, Niguez, Arbilla.
    Levante UD: Navas – Barral, El Adoua, Juanfran, Lopez, Navarro, Pinto Sergio da Silva (63. Pape Diop), Rios (73. Ivanschitz), Ruben (65. El Zhar), Vyntra, Xumetra.

    Diváci: 8 890