Manchester City – Hull City 2:0 (kon.) | Cardiff – Everton 0:0 (kon.) | Newcastle – Fulham 1:0 (kon.)
Norwich – Southampton 1:0 (kon.) | West Ham – Stoke City 0:1 (kon.) | Crystal Palace – Sunderland 3:1 (kon.)
koniec
Norwich City
1:0 (0:0)
Southampton FC
Sobota 31.08.2013, 16:00Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    V pokutovom území skončil po súboji s Fontem jeden z domácich futbalistov, ale rozhodca Webb ani do tretice v stretnutí penaltu neodpískal.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 4 minúty.
     
    86
    A hosťom a mohol útočný vabank poriadne vypomstiť! Jediný gólový strelec Redmond opäť predviedol svoje umenie, unikol, ale napokon zakončil iba do Boruca, ktorý famózne zmenšil strelecký uhol.
     
    80
    Nový muž na trávniku sa predviedol! Rodriguez v šestnástke zachytil nádherný lob jeho spoluhráča, ale nedokázal ho spracovať. Lopta sa mu odrazila od hrude a okamžite sa po nej vrhol Ruddy.
     
    78
    ďalšia zmena v hosťujúcom tíme. Z trávnika odchádza Osvaldo, nahradí ho Rodriguez.
     
    76
    Striedanie aj v domácom tíme. Z ihriska odišiel Elmander, nahradil ho Howson.
     
    72
    Ďalšie striedanie na strane hostí. Odchádza Schneiderlin, nahradí ho Steven Davis.
     
    68
    Norwich City dalo gól!
    Diváci konečne videli gól a na ich radosť rovno do siete brankára Boruca. NATHAN REDMOND sa dostal do zakončenia, do priestoru troch žrdí vyslal nízku strelu a lopta tesne bred bránou ešte mierne poskočila. Boruc na to nedokázal včas zareagovať, a tak jeho tím v 68. minúte prehráva rozdielom jediného presného zásahu.
     
    62
    Prvé striedanie zápasu využíva hosťujúci tréner. Z trávnika odchádza Lallana, nahradí ho Ramírez.
     
    50
    Osvaldo si do rohu šestnástky nabehol na prihrávku Schneiderlina, zasekol si obrancov a tvrdo vypálil. Jeho strelecký pokus úspech nepriniesol, Ruddy smer lopty presne vystihol.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jedna minúta.
     
    40
    Hostia mali k dispozícii po Ferovom faule k dispozícii priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Center letel do šestnástky, odtiaľ po nepodarenej hlavičke k Lallanovi, a ten strelou z voleja napálil pravú žrď Ruddyho brány!
     
    35
    Van Wolfswinkel sa do zakončenia dostal opakovane, tentokrát ho už nič neprerušilo. Z veľkého uhla vypálil veľmi nebezpečne, Boruc si aj s kúsočkom šťastia poradil.
     
    34
    Van Wolfswinkel bude mať na postranného rozhodcu veľmi ťažké srdce! Na brankára Boruca sa mohol rútiť úplne osamotený, ale zastavil ho chybný ofsajdový verdikt.
     
    22
    Lambert kolmicou v šestnástke našiel Osvalda, ktorý bol už osamotený zoči-voči gólmanovi, ale napokon z toho nič nebolo. Zastavil ho ofsajdový verdikt.
     
    16
    Domáci v ďalšej tutovej príležitosti, ale tá opäť ostala nevyužitá. Boruc ležiac na zemi neuveriteľným spôsobom vyrazil loptu po strele Elmandera! Hráči Norwich City síce ešte okamžite vypálili, ale už iba do siete z bočnej strany.
     
    4
    Redmond predviedol individuálnu akciu, ktorá dvihla prítomných divákov zo sedadiel! V rýchlosti si obhodil všetkých súperových hráčov, ktorí mu stáli v ceste a vypáli z hranice šestnástky. Lopta minula pravú žrď Borucovej brány iba o niekoľko centimetrov.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 68. Redmond


    Norwich City: Ruddy – Garrido, Turner, Bassong, Whittaker – Redmond, Fer, Johnson, Snodgrass – Elmander, van Wolfswinkel
    Southampton FC: Boruc – Chambers, Fonte, Lovren, Fox – Ward-Prowse, Schneiderlin, Osvaldo, Wanyama, Lallana – Lambert

    Rozhodca: Webb – Mullarkey, Bankes

    Diváci: 26 819