Manchester City – Hull City 2:0 (kon.) | Cardiff – Everton 0:0 (kon.) | Newcastle – Fulham 1:0 (kon.)
Norwich – Southampton 1:0 (kon.) | West Ham – Stoke City 0:1 (kon.) | Crystal Palace – Sunderland 3:1 (kon.)
koniec
Norwich City
1:0 (0:0)
Southampton FC
Sobota 31.08.2013, 16:00Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Stretnutie sa skončilo, domáci futbalisti vyhrali zásluhou jediného presného zásahu z druhého polčasu najtesnejším možným rozdielom.

    Odo mňa je to pre tento zápas všetko, ostaňte webu Onlajny.eu verní aj naďalej. Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (17:56:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    V pokutovom území skončil po súboji s Fontem jeden z domácich futbalistov, ale rozhodca Webb ani do tretice v stretnutí penaltu neodpískal.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 4 minúty.
     
    89
    Loptu letiacu od rohovej zástavky dokázal skrotiť brankár Ruddy, súperi sa teda do zakončenia vôbec nedostali.
     
    88
    Southampton FC získal rohový kop.
     
    87
    Na opačnej polovici ihriska získali hostia výhodu štandardky z nebezpečnej vzdialenosti, ale Lambert loptu napálil iba do múru.
     
    86
    A hosťom a mohol útočný vabank poriadne vypomstiť! Jediný gólový strelec Redmond opäť predviedol svoje umenie, unikol, ale napokon zakončil iba do Boruca, ktorý famózne zmenšil strelecký uhol.
     
    85
    Lambert sa pokúšal centrovať do vápna, ale jeho pokus bol zrazený. Hráči Sothamptonu nasťahovaní na útočnej polovici.
     
    84
    Stretnutie sa pomaly ale isto chýli ku koncu, čo si hosťujúci hráči uvedomujú a zomkli sa k tlaku.
     
    82
    Bezprostredne po štandardnej situácii od rohovej zástavky nebezpečenstvo nevzniklo, o niekoľko sekúnd neskôr však už áno. K odrazenej lopte sa za hranicou šestnástky dostal Ramirez a tvrdo vypálil, ale iba nad priestor troch žrdí.
     
    81
    Chambers pálil na Ruddyho bránu, ale jeho pokus bol zrazený na rohový kop.
     
    80
    Nový muž na trávniku sa predviedol! Rodriguez v šestnástke zachytil nádherný lob jeho spoluhráča, ale nedokázal ho spracovať. Lopta sa mu odrazila od hrude a okamžite sa po nej vrhol Ruddy.
     
    78
    ďalšia zmena v hosťujúcom tíme. Z trávnika odchádza Osvaldo, nahradí ho Rodriguez.
     
    77
    Garrido by mal byť v poriadku, pokračuje sa v hre.
     
    76
    Striedanie aj v domácom tíme. Z ihriska odišiel Elmander, nahradil ho Howson.
     
    75
    Po súboji s Osvaldom ostal na zemi ležať od bolesti sa zvíjajúci Garrido.
     
    74
    Redmond posielal do šestnástky dlhý center, ale nik z jeho spoluhráčov ho nedokázal zachytiť. Boruc teda zasahovať nemusel.
     
    72
    Ďalšie striedanie na strane hostí. Odchádza Schneiderlin, nahradí ho Steven Davis.
     
    68
    Norwich City dalo gól!
    Diváci konečne videli gól a na ich radosť rovno do siete brankára Boruca. NATHAN REDMOND sa dostal do zakončenia, do priestoru troch žrdí vyslal nízku strelu a lopta tesne bred bránou ešte mierne poskočila. Boruc na to nedokázal včas zareagovať, a tak jeho tím v 68. minúte prehráva rozdielom jediného presného zásahu.
     
    65
    Hosťujúci hráči sa pokúšajú natlačiť do zakončenia, ale zároveň hrajú veľmi opatrne. Lambert strieľať nemohol, zastavil ho ofsajd.
     
    62
    Prvé striedanie zápasu využíva hosťujúci tréner. Z trávnika odchádza Lallana, nahradí ho Ramírez.
     
    61
    Našťastie to vyzerá, že Osvaldo je v poriadku, môžeme pokračovať.
     
    60
    Na zemi ostal po hlavičkovom súboji ležať Osvaldo, hra sa prerušuje.
     
    58
    Norwich pomerne dlho vyčkával na príležitosť, ktorá napokon prišla. Snodgrass získal loptu, tvrdo vypálil, ale trafil iba protihráča.
     
    56
    Lopta síce lieta zo strany na stranu, ale ani jednému z celkov sa to nedarí využiť. Všetci si dávajú pozor na zbytočnú chybu a nikam sa neponáhľajú.
     
    54
    Snodgrass získal loptu v šestnástke a pokúšal sa strieľať, ale bol zatlačený až k čiare. Odtiaľ síce ešte vypálil, ale iba do bočnej siete z vonkajšej strany.
     
    53
    Na opačnej polovici ihriska po prvýkrát v polčase nebezpečne pohrozili aj domáci futbalisti. Z pravej strany letel do vápna center, ale pozorná reakcia súperovej defenzívy znemožnila domácim využiť to.
     
    51
    Southampton pokračuje v obstreľovaní domácej svätyne. Tentokrát to po zemi skúsil Lambert, ale Ruddy opäť pozorný.
     
    50
    Osvaldo si do rohu šestnástky nabehol na prihrávku Schneiderlina, zasekol si obrancov a tvrdo vypálil. Jeho strelecký pokus úspech nepriniesol, Ruddy smer lopty presne vystihol.
     
    47
    Ward-Prowse sa nešťastne pošmykol pri spracovaní lopta a skončil na zemi. Ošerrený bude musieť byť za postrannou čiarou.
     
    46
    Southampton sa ihneď po výkope pokúsil dostať na útočnú polovicu a vybojoval tam roh. Po ňom ale nezapršalo, lopta bola zrazená ešte pri bližšej žrdi.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali hostia.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Po prvom polčase je skóre stretnutia medzi domácim Norwich City a hosťujúcim celkom Southampton FC stále nezmenené. Väčšiu časť štyridsaťpäťminútovky síce mali domáci na trávniku optickú prevahu, no pretaviť do presných zásahov ju nedokázali. Hosťujúci celok nebezpečne hrozil z rýchlych protiútokov a v závere sa predviedol súvislým tlakom, ale Ruddy rovnako ako jeho náprotivok stále neinkasoval. Najviac mrzieť môže hostí situácia zo 40. minúty, kedy Lallana napálil žrď brány.

    Druhý polčas začne približne o 17:01.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    Lallana popri pravej postrannej čiare zaviedol loptu až takmer ku šestnástke, ale tam o ňu prišiel. Už sa zreje nič dôležité neudeje.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jedna minúta.
     
    43
    V závere polčasu sa Southampton pozviechal k tlaku, ale ten sa mu nedarí zúžitkovať. Domáca defenzíva už loptu odpálila na opačnú polovicu ihriska, odkiaľ budú hostia zakladať novú útočnú akciu.
     
    42
    Bol to Osvaldo, kto vo vápne vyskakoval na center, ale hlavičkový súboj vyhrať nedokázal.
     
    41
    Hosťujúci futbalisti sa po nastrelení konštrukcie brány nabudili a usadili sa na útočnej polovici.
     
    40
    Hostia mali k dispozícii po Ferovom faule k dispozícii priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Center letel do šestnástky, odtiaľ po nepodarenej hlavičke k Lallanovi, a ten strelou z voleja napálil pravú žrď Ruddyho brány!
     
    39
    Southampton sa síce snaží, ale na útočnej polovici doposiaľ veľa vody nenamútil. Domáci majú z hry oveľa viac.
     
    36
    Po rohovom kope letela lopta šestnástkou k vzdialenejšej žrdi, ale napokon sa tam už nedostala. Najvyššie vyskočil Boruc a schoval ju v rukaviciach.
     
    35
    Domáci získali rohový kop.
     
    35
    Van Wolfswinkel sa do zakončenia dostal opakovane, tentokrát ho už nič neprerušilo. Z veľkého uhla vypálil veľmi nebezpečne, Boruc si aj s kúsočkom šťastia poradil.
     
    34
    Van Wolfswinkel bude mať na postranného rozhodcu veľmi ťažké srdce! Na brankára Boruca sa mohol rútiť úplne osamotený, ale zastavil ho chybný ofsajdový verdikt.
     
    32
    Už po druhýkrát v stretnutí brániaci hráč v šestnástke zastavil nakopnutú loptu rukou, ale hlavný arbiter opäť nepíska. Nedovolím si hodnotiť, či si situácia zaslúžila penaltu alebo nie. Ak však Webb nepískal, tak pravdepodobne nie.
     
    31
    Domáci ukazujú svoju silu na opačnej polovici hracej plochy. Po centri zo strany hlavičkový súboj prehral van Wolfswinkel, ale odrazenú loptu ešte mohol za čiaru dokopnúť jeden z jeho spoluhráčov. Nestalo sa tak, hostia sa včas vrátili a nebezpečenstvo zažehnali.
     
    30
    Southampton sa dostal na útočnú polovicu, obsadil šestnástku, ale v zakončení pohorel. Lallana na hranici vápna premýšľal, čo s loptou a napokon ju ponúkol Chambersovi. Ťažko povedať, či sa pokúšal strieľať alebo centrovať, každopádne lopta letela úplne mimo priestoru brány.
     
    29
    Lopta v týchto chvíľach lieta zo strany na stranu. Každý z celkov sa tlačí do zakončenia, no ani po takmer polhodine hry sme ešte presný zásah nevideli.
     
    26
    Domáci Johnson sa predviedol poriadne tvrdým zákrokom na hrane, ale hlavný rozhodca Webb kartu nevyťahuje.
     
    24
    Vysoký center bol síce prudký, ale pridlhý. Nik z hosťujúcich naňho nemal nárok. Najvyššie vyskočil a loptu s prehľadom skrotil gólman Ruddy.
     
    23
    Na zemi ostal po faule ležať Osvaldo, nasledovať bude štandardka pre hostí z viac ako 20 metrov.
     
    22
    Lambert kolmicou v šestnástke našiel Osvalda, ktorý bol už osamotený zoči-voči gólmanovi, ale napokon z toho nič nebolo. Zastavil ho ofsajdový verdikt.
     
    20
    Lallana sa ešte dožadoval penalty, pretože trafil ruku protihráča, ale rozhodca nepíska. Pokračuje sa v hre.
     
    19
    Aj na opačnej strane sa mohlo otvoriť skóre. Lallana na hranici šestnástky tvrdo vypálil, ale trafil iba protihráča stojaceho pred ním. Odrazenú loptu následne ponúkol spoluhráčom, ale tých zastavil ofsajdový verdikt postranného arbitra.
     
    16
    Domáci v ďalšej tutovej príležitosti, ale tá opäť ostala nevyužitá. Boruc ležiac na zemi neuveriteľným spôsobom vyrazil loptu po strele Elmandera! Hráči Norwich City síce ešte okamžite vypálili, ale už iba do siete z bočnej strany.
     
    15
    Hosťujúci Osvadlo vpálil do šestnástky s loptou na kopačke, ale nemal dobrú pozíciu na strelu. Volil preto prihrávku na Schneiderlin, ktorého pokus o zakončenie zblokovala obrana a gólman sa k lopte ani nedostal.
     
    14
    Hosťom sa podarilo aspoň na moment odkopnúť loptu z vlastnej obrannej polovice. Norwich však takmer okamžite rozohráva za pomoci vlastného brankára.
     
    13
    Domáci futbalisti sa nasťahovali na vlastnú útočnú polovicu, sledujeme však len sériu prihrávok bez zakončenia.
     
    11
    Aj hosťujúci hráči sa konečne dostali na útočnú polovicu. Toto zakončenie však ani nemožno nazvať zakončením. Lambert loptu v rýchlosti iba vysoko nakopol, s čím nemal Ruddy najmenší problém.
     
    10
    Z nie zlej pozície teraz Norwich City opäť ohrozil bránu súpera. Po prudkej prihrávke spracoval loptu Johnson a pálil spoza šestnástky, ale jeho pokus bol veľmi nepresný. Boruc ani nemusel zasahovať.
     
    9
    Domáci Redmond sa mohol opäť dostať do nebezpečného zakončenia, ale v poslednej chvíli pred ním loptu obetavo odhlavičkoval Fonte aspoň za postrannú čiaru.
     
    8
    Priamy kop z približne 17 metrov síce vyzeral nebezpečne, ale brankára Boruca vôbec neohrozil. Po odkope loptu zastavil dobre postavený múr hosťujúcich hráčov.
     
    7
    Na zemi ostal po strete s protihráčom ležať Snodgrass, ale nevyzerá to našťastie vážne. Domáci budú mať výhodu štandardky tesne spoza rohu šestnástky.
     
    5
    Na opačnej strane sa o rýchlu útočnú akciu pokúsili aj hostia. Za nakopnutou loptou šprintoval Lallana, ale zastavila ho ofsajdová pozícia.
     
    4
    Redmond predviedol individuálnu akciu, ktorá dvihla prítomných divákov zo sedadiel! V rýchlosti si obhodil všetkých súperových hráčov, ktorí mu stáli v ceste a vypáli z hranice šestnástky. Lopta minula pravú žrď Borucovej brány iba o niekoľko centimetrov.
     
    2
    Hra je zatiaľ rozhádzaná. Lopta je na útočnej polovici domácich, ale tí zatiaľ nedokážu predviesť dlhšiu sériu prihrávok.
     
    1
    Futbalisti Norwich City sa ihneď pokúsili natlačiť na útočnú polovicu. Ďaleko sa však nedostali, o loptu prišli.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali hráči domáceho celku.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    -10
    Náhradníci:

    Norwich City: Martin – Howson, Pilkington, Bunn, Hoolahan, Becchio, Tettey

    Southampton FC: K. Davis – Cline, Yoshida, S. Davis, Rodriguez, Ramírez, Shaw
     
    -10
    Úvodné zostavy:

    Norwich City: Ruddy – Garrido, Turner, Bassong, Whittaker – Redmond, Fer, Johnson, Snodgrass – Elmander, van Wolfswinkel

    Southampton FC: Boruc – Chambers, Fonte, Lovren, Fox – Ward-Prowse, Schneiderlin, Osvaldo, Wanyama, Lallana – Lambert

    Rozhodca: Webb – Mullarkey, Bankes.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, vítame vás pri 3. kole najvyššej anglickej súťaže. Na domácom trávniku dnes Norwich City privíta mužstvo Southampton FC a vám zo stretnutia vďaka podrobnému textovému prenosu portálu Onlajny.eu neunikne nič podstatné.

    Norwich City sa momentálne nachádza až na 15. priečke v tabuľke prestížnej Premier League. Na svojom konte majú futbalisti tohto celku po dvoch stretnutiach iba 1 bod. Vybojovali ho hneď v prvom kole, v súboji s Evertonom FC, po remíze 2:2. V uplynulom zápase sa im nepodarilo ani skórovať a z duelu na trávniku Hull City obišli naprázdno po prehre 0:1.

    Southampton FC pricestoval na súperov trávnik ako aktuálne šiesty celok tabuľky najvyššej anglickej súťaže. Na svojom konte majú futbalisti Southamptonu po dvoch stretnutiach 4 body. Vybojovali ich za jedno víťazstvo a jednu remízu. Hneď v prvom kole dosiahli triumf nad tímom West Bromwich Albion, ktorý na jeho trávniku zdolali najtesnejším rozdielom 0:1 a v uplynulom stretnutí vybojovali bodík po domácej remíze 1:1 so Sunderlandom AFC.

    Toto stretnutie je aj v ponuke viacerých stávkových kancelárií. Ak patríte k tým, ktorí radi riskujú svoje peniaze s vidinou rýchleho zárobku, určite využite ponuku niektorej z nich. Bookmakeri vypísali na výhru domáceho celku kurz približne 2,7, na víťazstvo hostí 2,4 a na remízu po deväťdesiatich minútach až 3,2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:00.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 68. Redmond


    Norwich City: Ruddy – Garrido, Turner, Bassong, Whittaker – Redmond, Fer, Johnson, Snodgrass – Elmander, van Wolfswinkel
    Southampton FC: Boruc – Chambers, Fonte, Lovren, Fox – Ward-Prowse, Schneiderlin, Osvaldo, Wanyama, Lallana – Lambert

    Rozhodca: Webb – Mullarkey, Bankes

    Diváci: 26 819