Hr. Králové – Č. Budějovice 0:1 (kon.) | Brno – Dukla Praha 1:3 (kon.) | Sigma Olomouc – Příbram 6:1 (kon.)
Slavia – Plzeň 0:1 (kon.)
koniec
SK Sigma Olomouc
6:1 (2:0)
FK Příbram
cz Nedeľa 04.11.2012, 18:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • Gambrinus liga
     
    90
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma jde do čela tabulky! Centr z pravé strany uklidil do branky MICHAL ORDOŠ, který zkompletoval hattrick.
     
    90
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to byla fotbalová lahůdka. MICHAL ORDOŠ z dobrých třiceti metrů trefil levou šibenici hostující branky. Aleš Hruška byl bez šance.
     
    68
    Příbram právě vstřelila branku!
    Zápasy Sigma s Příbramí se v poslední době proměňují ve střelnici. Po neproměněné šanci Sigmy hosté založili útok, který ZORAN DANOSKI zakončil přesně k pravé tyč. Zdeněk Zlámal byl bez šance.
     
    63
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak už jen jedna branka dělí Sigmu od první příčky. Centr Daniela Rossiho zakončoval nejprve hlavou Zdeněk Klesnil. Gólman Příbrami sice dokázal jeho pokus zneškodnit, ale na dorážku z hlavy MICHALA ORDOŠE byl krátký.
     
    53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Celé akci předcházela nádherná patička v podání Michala Ordoše, který vybídl k centru Daniela Rossiho. Odražený míč poté napálil Martin Pospíšil do jednoho z obránců, dorážku z otočky přesně k tyči následně umístil JAKUB PETR.
     
    45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se Hanáci dočkávají druhé branky. Centr Jana Navrátila našel nabíhajícího JAKUBA PETRA, který z první z voleje ve výskoku poslal míč pod horní tyč.
     
    21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Martin Pospíšil nádherným pasem vyslal na pravé straně Jakuba Petra, který přízemním centrem vybídl ke skórování ZDEŇKA KLESNILA. Olomoucké Kladivo, jak se vysokému hráči přezdívá, bezpečné poslal míč za záda Aleše Hrušky.

    Miroslav Fantal

    Góly: 21. Klesnil (Petr), 45. Petr (Navrátil), 53. Petr, 63. Ordoš, 90. Ordoš (Hořava), 90. Ordoš (Klesnil) – 68. Danoski (Divíšek)

    Karty:   86. Schulmeister (OLO) – 9. Dejmek (PRI), 40. Šlapák (PRI)


    SK Sigma Olomouc: Zlámal – Dreksa, Škerle (C), Vepřek (68. Janotka), Rossi – Hořava, Pospíšil, Ordoš – Klesnil, Petr (81. Plšek), Navrátil (76. Schulmeister).
    FK Příbram: Hruška (C) – Jugas, Mišůn, Dejmek, Divíšek –Trapp, Mareš (80. Valenta) – Střihavka, Krbeček (70. Kalivoda), Šlapák (59. Danoski), Wágner.

    Rozhodca: Kovařík L. – Mencl, Moláček

    Diváci: 4820