Montpellier – Lille 0:0 (kon.) | Clermont Foot – Štrasburg 1:1 (kon.) | Lorient – Le Havre 3:3 (kon.)
Remeš – Nantes 0:0 (kon.) | Toulouse – Lens 0:2 (kon.) | Paríž – Brest 2:2 (kon.)
koniec
Paríž Saint-Germain
2:2 (2:0)
Stade Brestois 29
cz Nedeľa 28.01.2024, 20:45 • Parc des Princes, Paříž • Ligue 1 Uber Eats • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Příjemnou neděli u sledování Ligue 1! Program 19. kola francouzské nejvyšší soutěže dnes večer v Paříži uzavře atraktivní souboj mezi PSG a Brestem.
     
    PARIS SAINT-GERMAIN (1. místo)
    18 Z, 13–4–1, 44:14 (+30), 43 bodů

    Pařížané směle kráčí vstříc třetímu titulu v řadě. Rozpačitý vstup do ročníku už je dávno zapomenut, svěřenci kouče Enriqueho sbírají body jako na běžícím páse a porazit je je hodně těžký úkol. V rámci Ligy mistrů se to povedlo v listopadu Milánu, v Ligue 1 pak naposledy padli v zářijovém střetnutí s Nice.

    PSG, jenž začátkem roku slavilo zisk francouzského Superpoháru po výhře 2:0 nad Toulouse, do dnešního střetnutí půjde se snahou prodloužit svou ligovou vítěznou sérii na tři utkání. Méty před Vánoci skolilo 3:1 a nový rok pak po delší pauze otevřelo výsledkem 2:0 v Lens. Uspěje i proti černému koni z Brestu?

    Poslední výsledky PSG
    20. 1. (pohár): Orléans – PSG 1:4
    14. 1. (liga): Lens – PSG 0:2
    7. 1. (pohár): Revel – PSG 0:9

    Nejlepší střelci PSG
    Kylian MBAPPÉ – 17 Z, 19 branek
    VITINHA – 17 Z, 5 branek
    Randal KOLO MUANI – 12 Z, 4 branky
     
    STADE BRESTOIS 29 (3. místo)
    18 Z, 10–4–4, 27:15 (+12), 34 bodů

    Výkony klubu z Brestu jsou asi největším překvapením aktuálního ročníku Ligue 1. Zatímco loni se umístil v dolní polovině tabulky a od sestupového pásma ho dělilo pouhých devět bodů, letos vážně atakuje první trojici soutěže: tedy umístění, které by mu garantovalo historicky první účast ve skupinové fázi Ligy mistrů.

    Forma domácích je možná velmi solidní, ani ta hostující ale není k zahození: dosud naposledy padli v Monaku 5. listopadu, přičemž od té doby své konto rozšířili o šest výher a jednu remízu. Plný počet bodů brali i před dvěma týdny proti Montpellier, které zásahy Magnettiho a Le Douarona sestřelili 2:0. Skalpují dnes velkoklub?

    Poslední výsledky Brestu
    20. 1. (pohár): Trelissac – Brest 1:2
    14. 1. (liga): Brest – Montpellier 2:0
    6. 1. (pohár): Brest – Angers 1:0

    Nejlepší střelci Brestu
    Romain DEL CASTILLO – 18 Z, 5 branek
    Kamory DOUMBIA – 12 Z, 5 branek
    Jeremy LE DOUARON – 18 Z, 4 branky
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    O tom, že Brest dnes rozhodně není bez šance, svědčí i výsledek prvního střetnutí s PSG v této sezóně. Pařížané totiž v říjnu na půdě soupeře usnuli na vavřínech a promarnili dvougólový náskok, takže vítězství jim zachránila až penalta Mbappého v samotném závěru.

    29. 10. 2023: Brest – PSG 2:3 (1:2)

    Branky: 43. Mounié (Lala), 52. Le Douaron (Del Castillo) – 16. Zaïre-Emery (Barcola), 28. Mbappé (I Kang-in), 89. Mbappé (pen.)

    Žlutá karta: 86. Brassier (BST), 87. Martin (BST), 88. Bizot (BST) – 87. Hakimí (PSG), 88. Ruiz (PSG), 90+1. Mbappé (PSG), 90+4. Kolo Muani (PSG).

    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 8:3. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:10:

    Stade Brestois 29: Bizot – Lala, Chardonnet (C), Brassier, Locko – Lees-Melou, Magnetti (65. Doumbia) – Del Castillo (82. Dari), Camara (71. Martin), Le Douaron (71. Satriano) – Mounié (83. Lage).

    Paris Saint-Germain: Donnarumma – Hakimí, Pereira, Škriniar, Hernández – Zaïre-Emery, Ruiz – I Kang-in (Vitinha), Barcola (63. Dembélé) – Ramos (63. Kolo Muani), Mbappé (C) (90+1. Mukiele).
    Domácí dnes nastoupí ve speciálních čtvrtých dresech.
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Role hlavního rozhodčího se dnes večer v Parc des Princes zhostí Clément Turpin: velmi zkušený sudí, který dosud ve své kariéře odpískal více než 250 utkání v Ligue 1 a mimo jiné též řídil i finále Evropské ligy v roce 2021 a Ligy mistrů o rok později. Jeho asistenty na stranách budou Nicolas Danos a Julien Haulbert.
     
    Úvodní sestavy:

    Paris Saint-Germain: Donnarumma – Zaïre-Emery, Danilo, Beraldo, Hernández – Ruiz, Vitinha – Asensio, Barcola – Kolo Muani, K. Mbappé (C).
    Náhradníci: Navas – Marquinhos, Mukiele, Ugarte, E. Mbappé, Mayulu, Ramos, O. Dembélé, Soler.
    Trenér: Luis Enrique.

    Stade Brestois 29: Bizot – Lala, Chardonnet (C), Brassier, Locko – Mah. Camara, Magnetti, Lees-Melou – Del Castillo, Mounié, Le Douaron.
    Náhradníci: Coudert – Darí, Zogbé, Lebeau, Le Cardinal, Bráhímí, Lage, Martin, Satriano.
    Trenér: Éric Roy.

    Rozhodčí: Turpin – Danos, Haulbert.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný nedělní večer, utkání začíná za pár minut. Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Oba týmy vyráží na hrací plochu, domácí ve speciálních béžových a hosté v červených dresech.
     
    Úvodní výkop obstará PSG, jdeme na věc!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hned zkraje utkání se po křídle zkusil se protáhnout dopředu Le Douaron, kterého si ale pohlídal Danilo.
     
    2
    Bizot po neúspěšném útoku Pařížanů odkopává od své branky, míče se následně ujímá Mounié. Defenzívy obou celků v úvodu pracují přesně dle plánu.
     
    3
    Mbappé byl odzbrojen těsně před hranicí hostující šestnáctky. Protiútok Brestu po levé straně táhl Del Castillo, jenže ten byl zastaven už na středu hřiště.
     
    4
    O první větší šanci utkání se postaralo PSG! Barcola se protáhl do vápna a jeho nepříliš povedený balón zachránil Vitinha, jehož následná nebezpečná střela letěla nad břevno!
     
    5
    Hráči v červeném kontrolují míč na své polovině a hledají nějakou skulinu v domácím rozestavení.
     
    7
    Les Parisiens si s rozehrávkou nyní dávají načas. Těsně před svým vápnem balón opatrně drží Danilo.
     
    8
    Někdo z domácích zatáhl za záchranou brzdu a zastavil pronikajícího Lees-Meloua zákrokem zezadu. Rozhodčí nechává hru běžet dál a nehodlá pískat faul.
     
    9
    Protiútok PSG zakončením z bezprostřední blízkosti malého vápna uzavřel Mbappé, Bizot odpověděl nohou a nadělil svým soupeřům rohový kop.
     
    10
    Uvidíme standardku v podání Pařížanů, Bizot už před sebou staví zeď. Domácí naplňují papírová očekávaní, což se projevuje i na držení míče: 72 % : 28 %.
     
    11
    Le Douaron se nedokázal odpoutat od Kola Muaniho a neudržel míč v mezich hracího pole, PSG bude vhazovat na své polovině hrací plochy.
     
    13
    Kolo Muani nyní na druhé straně hřiště narýsoval pěknou krátkou přihrávku pro Mbappého, následovala prudká střela nad břevno a pak odpískaný ofsajd.
     
    14
    Brassier se dlouhým vzdušným pasem pokusil přesunout hru na stranu na Del Castilla. Myšlenka dobrá, exekuce horší: vysoký balón zamířil do zámezí.
     
    15
    Brest po pasivním vstupu do utkání začíná vystrkovat růžky. Camara vsadil na nízký centr z křídla, na který si ale Donnarumma počíhal a zneškodnil ho.
     
    16
    V ochozech to zašumělo po Brassierově zákroku na Kola Muaniho, penalta z toho ale určitě nebude. Místo toho uvidíme další pařížský rohový kop.
     
    17
    PSG standardku nezahrálo ideálně, Bizot tentokrát nebyl nucen zasahovat a bude odkopávat.
     
    18
    Del Castillo vyhrál další souboj s Mbappém, supertalent ani tentokrát na protihráče nevyzrál a ztratil míč. Brest obratem velmi rychle startuje vpřed.
     
    19
    Pozor, poprvé v zápase zahrozili také hosté! Lala pěkným centrem připravil nadějnou hlavičku pro nedostatečně střeženého Le Douarona, přičemž balón se od něj odrazil jen těsně vedle přední tyče! Donnarumma měl velké štěstí!
     
    21
    Pařížskou ofenzívu ukončuje faul Asensia, Stade po zásahu sudího získává volný kop na své polovině.
     
    22
    Svěřenci kouče Enriqueho drží míč těsně za středovou čarou a trpělivě kombinují, obrana Brestu jim zatím nechává poměrně hodně prostoru.
     
    23
    Lala se postavil do dráhy míče centrujícího Beralda, domácí si vyzkouší další kop od praporku.
     
    24
    V posledních minutách sledujeme výrazně taktičtější podívanou než v úvodu, ani jednomu celku se pořádně nedaří proniknout před svatyni soupeřů.
     
    26
    Lucas Hernández (PSG) důrazně zastavil Magnettiho a vidí žlutou kartu. Hosté budou zahrávat standardku z pozice jen pár centimetrů vedle vápna.
     
    27
    Del Castillo ze slibné pozice prověřil Donnarummu střelou do středu svatyně, kterou italský reprezentant bez výraznějších problémů vytěsnil mimo nebezpečí.
     
    28
    Zaïre-Emery by tuhle přihrávku zcela jistě rád vzal zpět, tohle se mu vůbec nepovedlo. Brestu míč takřka daroval, a protihráči tak teď mohou zkusit zaútočit.
     
    30
    Pod další nepřesný domácí pas se podepsal Asensio, balón tentokrát spadl až k Bizotovi.
     
    32
    Nebezpečně vypadající náběh Asensia skluzem zezadu předčasně ukončil Marco Asensio (BST), rozhodčí neváhal a znovu vytáhl z kapsy žlutou kartu.
     
    33
    Strážce hostující svatyně si následně v šestnáctce počíhal na padající balón a lapil ho do náručí.
     
    34
    Lees-Melou si hraje s ohněm: znovu fauloval, tentokrát se jeho obětí stal Mbappé. Prozatím se do sprch neodebírá, ale nemá k tomu úplně daleko.
     
    35
    Lala zneškodnil další míč do svého vápna a srazil ho na připraveného Bizota. Brest nyní zakládá ofenzivní akci z hloubi vlastní poloviny bitevního pole.
     
    36
    Dlouhá hostující kombinace vyvrcholila centrem před Donnarummu, který si domácí brankář pohlídal.
     
    38
    Paris Saint-Germain právě vstřelil branku!
    První gól je na světě, favorizované PSG se pár minut před přestávkou ujímá vedení! Barcola přizvedl míč do vápna, kam se bleskově přesunul naprosto nestřežený MARCO ASENSIO a krásným, jednoduchým zakončením na zadní tyč poslal svůj tým do vedení – 1:0!
    38. Marco ASENSIO - 1:0
     
    39
    Hosté se pokusili na inkasovaný zásah rychle odpovědět, domácí ale jejich výpad po straně rozebrali.
     
    40
    Úvodní poločas se pomalu ale jistě chýlí ke konci. Pařížané mají hru pod kontrolou, drží míč na své polovině a vyčkávají na ideální příležitost k útoku.
     
    41
    Dopředu se nyní hnal Mbappé, kterého ale nakonec brestská defenzíva včas dostala pod kontrolu.
     
    42
    Mbappé se tentokrát dostal až do šestnáctky, kde mu vystavil stopku Lala. Zaplněné tribuny chtějí penaltu, kterou jim ale rozhodčí znovu odmítl dopřát.
     
    43
    Brest opět narazil na připravenou domácí defenzívu, Donnarumma tentokrát zůstal v klidu.
     
    44
    Po krátké souhře se Zaïrem-Emerym chtěl domácí střeleckou listinu rozšířit Vitinha, jehož skákající projektil spadl jen těsně vedle vzdálenější tyče! Od dalšího gólu nás dělily jen centimetry!
     
    45
    Paris Saint-Germain právě vstřelil branku!
    Unavená hostující obrana v závěru první půle znovu povolila, PSG vede už o dvě branky! Připravený Bizot sice vyzrál na nepříjemné zakončení Asensia, jenže ho vyrazil jen do míst, kde číhal RANDAL KOLO MUANI. Dorážka pak zamířila přesně mezi tři tyče – 2:0!
    45. Randal Kolo Muani - 2:0
     
    45+1
    Běží první a nejspíš i jediná minuta nastavení.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:48.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 2:1. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 5:4.
     
    První poločas je na Parc des Princes minulostí, zatím sledujeme naprosto jednostrannou podívanou. Brest sice vzdoruje a snaží se s papírově silnějším soupeřem držet krok, v závěru už mu ale znatelně docházely síly a výsledkem byly dva inkasované góly. PSG tak míří k poměrně pohodlnému vítězství. Uvidíme, jak se duel bude vyvíjet po krátké přestávce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas je v Paříži v plném proudu. Ani jeden trenér během pauzy nepřistoupil ke změnám, na hřišti tak jsou stejné jedenáctky jako v úvodním dějství.
     
    47
    O první faul druhé části se zasloužili domácí, Brest získává volný kop těsně za středovém kruhem.
     
    48
    Stade se drží na míči a pomalu se prokousává dopředu, PSG se ale daří aktivní soupeře držet na uzdě.
     
    49
    Donnarumma si počíhal na krátký centr z pravé strany a schoval ho do svého náručí. Po krátké přestávce pak balón zahrál nakrátko na Hernándeze.
     
    50
    Kolovi Muanimu nyní přihrávka nevyšla dle představ, Pařížanům to od pauzy zatím v útoku neklape.
     
    51
    Brest to nevzdává a chce si dnes odvézt aspoň bod. Lees-Melou prověřil Donnarummu dalekonosnou střelou na přední tyč, kterou domácí brankář lapil.
     
    52
    PSG si zahrává, stačí jedna přesná rána a bude zaděláno na pořádné drama. Donnarumma tentokrát musel řešit nenápadné zakončení z dílny Magnettiho.
     
    53
    Žluté karty nyní padly na obou stranách. Kenny Lala (BST) je trestán za faul, Kylian Mbappé (PSG) pak ztratil nervy a do protihráče na oplátku strčil.
     
    55
    Brest právě vstřelil branku!
    Domácí na laxní hru nakonec opravdu doplácí a v Parc des Princes to dnes večer bude ještě hodně zajímavé! Hodně nepovedenou pasáž pro pařížskou obranu korunuje zásah MAHDIHO CAMARY, jehož slabá střela se od Danila odrazila k pravé tyči a zaplula přesně za překvapeného Donnarummu. Kontaktní gól je tu – 2:1!
    55. Mahdi CAMARA - 2:1
     
    57
    Souboj mezi dvěma soky nyní nedopadl ideálně pro Zaïra-Emeryho, který je nyní v péči zdravotníků. Kouč Enrique možná bude muset střídat.
     
    58
    Warren Zaïre-Emery (PSG) dostává žlutou kartu za nevybíravý zákrok na středu pole.
     
    59
    Barcola své rychlé tažení vpřed přetavil v rohový kop, PSG má šanci hostující naděje na vyrovnání velmi rychle ukončit. Uvidíme, co vymyslí tentokrát.
     
    59
    Zpětně nyní dostává žlutou kartu také Lilian Brassier (BST). Přiznám se, že tentokrát si nejsem jistý, za co přesně byl rozhodčím varován, zřejmě šlo o faul.
     
    61
    Nepovedený centr Kola Muaniho hravě zachytil Lala. Pařížané jsou aktivnějším týmem na trávníku, optickou převahu se jim ale nedaří přetavit v šance.
     
    62
    Brest se vydal do útoku, který ale velmi rychle ukončil nepřesný pas Leese-Meloua na Camaru.
     
    63
    Střídání v týmu Stade Brestois 29:
    ze hřiště odchází Jérémy Le Douaron, přichází Martin Satriano.
     
    65
    Kolo Muani ztratil míč po souboji s Leesem-Melouem a ve snaze jej získat zpět fauloval. Brest bude za malou chvíli rozehrávat z hranice své šestnáctky.
     
    66
    V Paříži sledujeme o poznání vyrovnanější a napínavější podívanou než v první půli. PSG má teď sice dění znovu pod kontrolou, hosté ale odhodlaně vzdorují.
     
    67
    Barcola protáhl balón do brestské šestnáctky a krátce poté zkusil střelou z voleje štěstí Mbappé, jehož zakončení ale šlo příliš vysoko. Bizot si jistě oddechl.
     
    69
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain:
    ze hřiště odchází Randal Kolo Muani, přichází Ousmane Dembélé.
     
    70
    Míříme do posledních dvaceti minut základní hrací doby. Balón mají nyní ve své moci Les Parisiens, jenž s ním opatrně operují na své polovině hřiště.
     
    71
    Nepřesný hostující centr proskákal kolem zadní tyče, vzápětí šel nahoru ofsajdový praporek.
     
    72
    Střídání v týmu Stade Brestois 29:
    ze hřiště odchází Steve Mounié, přichází Mathias Lage,
    ze hřiště odchází Mahdi Camara, přichází Jonas Martin.
     
    73
    Lala se uvolnil na hraně domácí šestnáctky a svou šanci přetavil v kvalitní střelu na přední tyč, po které se Donnarumma včas natáhl a udržel PSG ve vedení.
     
    74
    Chardonnet parádním skluzem ve vápně odzbrojil Barcolu, Brest následně vyrazil dopředu.
     
    75
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain:
    ze hřiště odchází Lucas Hernández, přichází Marquinhos,
    ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Carlos Soler.
     
    77
    Marquinhos u středové čáry opatrně přihrává Danilovi. Ani jeden se nemá k tomu míč zahrát vpřed.
     
    79
    Bradleyho Locka nyní malou chvíli zřejmě trápila křeč, hostující zadák se ale celkem rychle postavil zpět na nohy. Dění po krátké pauze pokračuje dál.
     
    80
    Brest právě vstřelil branku!
    Na pařížském stadionu zavládlo takřka hrobové ticho, po souhře dvou střídajících hráčů Brestu máme vyrovnáno! Satriano se přesunul dopředu po křídle a krátkou přihrávkou připravil pěkné zakončení pro MATHIASE LAGEHO, který vymazal zbytky domácího náskoku – 2:2!
    80. Mathias LAGE - 2:2
     
    81
    Střídání v týmu Stade Brestois 29:
    ze hřiště odchází Bradley Locko, přichází Julien Le Cardinal,
    ze hřiště odchází Romain Del Castillo, přichází Bilál Bráhímí.
     
    82
    Mbappé v útoku neuspěl, o pár sekund později to po straně zkouší Dembélé. Zaskočeným Pařížanům se nedaří překvapit hostující defenzívu.
     
    83
    PSG nic nevymyslelo ani z rohového kopu, ze kterého míč poslalo až příliš blízko k Bizotovi. Gólman Brestu se po něm natáhl a hravě ho zneškodnil.
     
    84
    Hostující brankář odkopl míč od své brány až na střed hřiště, kde o pár sekund později Le Cardinal fauloval Dembélého. Domácí se mohou vrátit do útoku.
     
    85
    Defenzíva Stade je pod čím dál tím intenzivnějším náporem, kterému zatím nicméně zvládá čelit.
     
    86
    Bráhímímu nevyšla přihrávka určená pro Satriana, hostující protiútok tak velmi rychle vyhořel.
     
    87
    Mbappého odražená střela vede k dalšímu rohovému kopu pro PSG, zaplněné tribuny jsou ve varu.
     
    88
    Při nejbližší příležitosti půjde do hry Gonçalo Ramos, který od trenérského štábu nyní dostává poslední instrukce. Bizot se mezitím připravuje na další roh.
     
    89
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain:
    ze hřiště odchází Vitinha, přichází Gonçalo Ramos.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 4 minuty.
     
    90+1
    Favorité se stále nechtějí smířit s remízou a vrhají se do útoku, jejich trochu krkolomný výpad teď byl ale zadáky Brestu zastaven na hranici šestnáctky.
     
    90+2
    Vše nasvědčuje tomu, že body se budou dělit. Pařížští ztrácí míč po faulu Bradleyho Barcoly (PSG), jenž si od rozhodčího vysloužil žlutou kartu.
     
    90+3
    Lees-Melou, oběť Barcolova zákroku, strávila pár desítek sekund v péči zdravotníků. Stadionem se ozývá hlasitý pískot, hra bude nicméně brzy pokračovat.
     
    90+4
    Bradley Barcola (PSG) neunesl tíhu situace a poté, co nakopl postupujícího Leese-Meloua zezadu, dostává další žlutou kartu! Domácí budou poslední sekundy duelu dohrávat v oslabení!
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:2. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:10.
     
    Máme hotovo, PSG proti Brestu promarnilo dvougólový náskok a ze slibně rozehraného duelu nakonec bere pouhý bod! Hosté se po nepovedené úvodní pasáži nevzdali a velmi sympatickým výkonem smazali ztrátu, díky čemuž se zpět domů nevrací s prázdnou a aspoň částečně si pojišťují průběžné třetí místo v tabulce.
     
    Pařížané si příští víkend pokusí si spravit chuť na půdě Štrasburku, zatímco boj Brestu o historicky první účast v pohárové Evropě bude pokračovat soubojem s Nice.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (22:48:06)

    Vojtěch Martinek

    Góly: 38. Asensio (Barcola), 45. Kolo Muani – 55. Mah. Camara, 80. Lage (Satriano)

    Karty:   26. Hernández (PSG), 53. K. Mbappé (PSG), 58. Zaïre-Emery (PSG), 90+2. Barcola (PSG) – 32. Lees-Melou (BST), 53. Lala (BST), 59. Brassier (BST)   90+4. Barcola (PSG)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:2. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:10.
    Paríž Saint-Germain: Donnarumma – Zaïre-Emery, Danilo, Beraldo, Hernández (75. Marquinhos) – Ruiz, Vitinha (89. Ramos) – Asensio (75. Soler), Barcola – Kolo Muani (69. O. Dembélé), K. Mbappé (C).
    Náhradníci: Navas – Mukiele, Ugarte, E. Mbappé, Mayulu.

    Tréner: Luis Enrique.

    Stade Brestois 29: Bizot – Lala, Chardonnet (C), Brassier, Locko (81. Le Cardinal) – Mah. Camara (72. Martin), Magnetti, Lees-Melou – Del Castillo (81. Bráhímí), Mounié (72. Lage), Le Douaron (63. Satriano).
    Náhradníci: Coudert – Dari, Zogbé, Lebeau.

    Tréner: Éric Roy.

    Rozhodca: Turpin – Danos, Haulbert.