Osasuna – Getafe 3:2 (kon.) | Real Madrid – Almería 3:2 (kon.) | Real Betis – Barcelona 2:4 (kon.)
Girona – Sevilla 5:1 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
3:2 (2:0)
Getafe CF
cz Nedeľa 21.01.2024, 14:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španielska LaLiga • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    80
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Domácí se zničehonic vrací do vedení a nutno podotknout, že hezčí zásah nejspíš hodně dlouho neuvidíte! JESÚS ARESO se na malý moment odpoutal od dotěrného protihráče takřka na rohu hřiště a zkusil centrovat, jenže jeho balón zapadl za Soriu a od vnějšku zadní tyče se odrazil do sítě! To je přímo neuvěřitelné – 3:2!
     
    68
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo přímo bleskové, domácí náskok je definitivně pryč! Na Millův poměrně krátký nákop od praporku si ukázkově naběhl NEMANJA MAKSIMOVIĆ, jenž potrestal laxní defenzívu Osasuny a hlavou nasměroval balón přímo mezi tři tyče! Začínáme od začátku – 2:2!
     
    64
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Povedená pasáž hry pro madridský celek graduje gólem, v Pamploně je to rázem opět jen o jednu branku! Domácí si tentokrát nepohlídali svůj předbrankový prostoru a umožnili volnému BORJU MAYORALOVI, aby u bližší tyče tečoval Ünalův nastřelený pas za Herreru – 2:1!
     
    31
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla hodně velká paráda, červenomodří po ukázkově ráně odskakují do dvougólového trháku! Na kraji madridského vápna se k balónu dostal IKER MUÑOZ, jenž následně ze svého arzenálu vytáhl děsivě prudkou a hlavně přesnou dělovku do vzdálenějšího horního rohu! Soria byl bez šance, nádherný gól – 2:0!
     
    9
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Ale pozor, Los Rojillos se vzápětí dostávají do čela! Ibáñez se přesunul dopředu po křídle a následnou křižnou přihrávkou našel v šestnáctce trestuhodně nehlídaného RAÚLA GARCÍU, jehož zakončení prošlo mezi nohami padajícího Sorii! Tohle si obrana Getafe za rámeček nedá – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Góly: 9. Raúl García (Ibáñez), 31. I. Muñoz, 80. Areso – 64. Mayoral (Ünal), 68. Maksimović (Milla)

    Karty:   26. Raúl García (OSS), 29. Mo. Gómez (OSS), 76. Dav. García (OSS), 89. J. Cruz I (OSS) – 39. Milla (GET), 77. J. Iglesias (GET), 86. Maksimović (GET), 90+5. Carmona (GET)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 5:0. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 7:6. Fauly: 14:16.
    Osasuna Pamplona: S. Herrera – Dav. García (C), Catena, J. Cruz I – R. Peña (73. Areso), Ibáñez (66. Brašanac), I. Muñoz (86. Torró), Mo. Gómez (66. Oroz), Mojica – Raúl García (73. Arnáiz), Budimir.
    Náhradníci: A. Fernández – Moncayola, U. García, Vidal, Barja, Herrando, Ru. García.

    Tréner: Jagoba Arrasate.

    Getafe CF: Soria – Dakonam (C), G. Álvarez (46. Jor. Martín), Alderete, Rico – Greenwood, Milla, Maksimović, Aleñá (46. Carmona) – Ünal, Mayoral.
    Náhradníci: Fuzato, Medenica – Mitrović, D. Duarte, J. Iglesias, Angileri, Ó. Rodríguez, Yellu.

    Tréner: Pepe Bordalás.

    Rozhodca: Sánchez – Cabañero, López.

    Diváci: 18 811