Žižkov – Jablonec 5:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 2:2 (kon.) | Vyškov – Slovan Bratislava sk 2:2 (kon.)
Žilina – Považská Bystrica 7:0 (kon.) | B. Bystrica – Spiš. N. Ves 8:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
7:0 (4:0)
MŠK Považská Bystrica
Streda 17.01.2024, 15:00 • Štadión MŠK Žilina • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    90
    Tak ešte predsa len jedna šanca pre domácich prišla, ale Adang v dobrej pozícii v šetnástke mieril len nad bránu hostí.
     
    74
    Žilina dala gól! Domáci sa naďalej bavia futbalom a v krátkom slede pridávajú už siedmy gól v v zápase, keď Essomba prenikol do pokutového územia a naservíroval loptu na malé vápno PATRIKOVI IĽKOVI, ktorý sa už nemohol mýliť!
     
    73
    Žilina dala gól! Veľký nápor domácich, ktorý hostia jednoducho neustáli a TIMOTEJ JAMBOR sa už tentokrát nemýlil po tom, čo si spracoval presnú prihrávku v pokutom území hostí a trafil k vzdialenejšej tyči!
     
    69
    Jambor mohol pridať šiesty gól domácich, keď mu Gidi z ľavej strany prihral na hranicu šestnástky, ale z otočky tesne minul pravú žrď hosťujúcej brány.
     
    62
    Žilina dala gól! Domácim sa podarilo vykombinovať hosťujúcu defenzívu a rozhodujúca bola Iľkova prihrávka do pokutového územia na nabiehajúceho KRISZTIÁNA BARIHO, ktorý z ľavej strany tvrdou ranou prestrelil Hodála!
     
    52
    Zaujímavý strelecký pokus Gidiho zo strednej vzdialenosti, ale mieril len do stredu brány a vyprášil rukavice Hodála.
     
    39
    Žilina dala gól! Domácim vychádza všetko na čo siahnu, tentokrát prenikol do šestnástky Sauer a ešte poslal prudkú loptu do malého vápna, kde ju najprv tečoval Bile a následne HENRY ADDO do hosťujúcej brány, ktorý tak zaznamenal druhý gól v zápase!
     
    35
    Žilina dala gól! Ďalšia prihrávka na Ďuriša do pokutového územia hostí, ktorý bol tesne bránený, ale udržal loptu a ešte vymyslel prihrávku na hranicu malého vápna, kde bol pripravený MÁRIO SAUER a ten nemal problém prekonať Hodála!
     
    31
    Domáci už mohli vyhrávať o tri góly, keď hosťujúcej defenzíve ušiel Addo, ale ten zoči voči Hodálovi nepochodil a z blízkosti trafil hosťujúceho brankára.
     
    29
    Žilina dala gól! Domáci sa opäť presadzujú po rýchlej kontre, keď DÁVID ĎURIŠ si v pokutovom území zasekol protihráča a zamieril presne do pravého horného rohu!
     
    20
    Hostia boli blízko k vyrovnaniu, keď zrazu priletela prudká rana zo strednej vzdialenosti, ale Belka zachránila lavá žrď.
     
    13
    Hodál s nepresnou prihrávkou len na kopačky domácich a ineď prišlo zakončenie, ale len do brvna a následne sa pískalo proti domácim.
     
    10
    Žilina dala gól! Pekná rýchla akcia domácich sa končí úvodným gólom, keď HENRY ADDO už zakončoval len do prázdnej bránky po tom, čo jeden z domácich hráčov obišiel hosťujúceho brankára Hodála a naservíroval mu gól na zlatom podnose!

    Filip Kosnáč

    Góly: 10. Addo, 29. Ďuriš, 35. Sauer, 39. Addo, 62. Bari, 73. Jambor, 74. Iľko


    MŠK Žilina:
    MŠK Považská Bystrica: