Žižkov – Jablonec 5:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 2:2 (kon.) | Vyškov – Slovan Bratislava sk 2:2 (kon.)
Žilina – Považská Bystrica 7:0 (kon.) | B. Bystrica – Spiš. N. Ves 8:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
7:0 (4:0)
MŠK Považská Bystrica
Streda 17.01.2024, 15:00 • Štadión MŠK Žilina • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Žilina si vo svojom prvom prípravnom zápase proti Považskej Bystricy na svojom štadióne z chuti zastrieľala, keď v druhom polčase pridala ešte tri presné zásahy, o ktoré sa postarali Bari, Jambor a Iľko a konečné skóre tak je 7:0, čo je poriadny debakel pre druholigistu. To je odo mňa z tohto zápasu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem Vám príjemný zvyšok dňa! (16:52:49)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Tak ešte predsa len jedna šanca pre domácich prišla, ale Adang v dobrej pozícii v šetnástke mieril len nad bránu hostí.
     
    88
    V záverečných minútach sú opäť aktívnejší domáci, ktorí ešte hľadajú cestu za prípadným ôsmym gólom.
     
    85
    Dve zmeny na strane hostí a do hry sa na posledných pár minút pozrú Jozef Mitaš a Tomáš Krasňan.
     
    84
    Ďalší strelecký pokus hostí zo strednej vzdialenosti, ktorý však nemieril do priestoru domácej brány a nevystrašil Belka.
     
    83
    Hostia sa aspoň v týchto momentoch nadychujú k ofenzívnejšiemu prejavu, ale pár minút pred koncom, keď prehrávate o sedem gólov je už trochu neskoro.
     
    81
    Kováčov center bol odvrátený domácou defenzívou, ale k odrazenej lopte sa dostal Sloboda, ktorý však spoza šestnástky nemieril presne.
     
    80
    Hostia si vybojovali zaujímavú štandartnú situáciu na pravej strane, tak uvidíme, či sa im podarí zaznamenať aspoň čestný zásah.
     
    74
    Žilina dala gól! Domáci sa naďalej bavia futbalom a v krátkom slede pridávajú už siedmy gól v v zápase, keď Essomba prenikol do pokutového územia a naservíroval loptu na malé vápno PATRIKOVI IĽKOVI, ktorý sa už nemohol mýliť!
     
    73
    Žilina dala gól! Veľký nápor domácich, ktorý hostia jednoducho neustáli a TIMOTEJ JAMBOR sa už tentokrát nemýlil po tom, čo si spracoval presnú prihrávku v pokutom území hostí a trafil k vzdialenejšej tyči!
     
    71
    Domáci sa pokúsili o útok po pravej strane, ale Jamborov center skončil len v rukaviciach Hodála, ktorý výkopom chcel založiť brejk hostí, avšak pískal sa ofsajd.
     
    69
    Jambor mohol pridať šiesty gól domácich, keď mu Gidi z ľavej strany prihral na hranicu šestnástky, ale z otočky tesne minul pravú žrď hosťujúcej brány.
     
    68
    Hosťom pomáha aspoň útočný faul domácich a môžu tak na chvíľu podržať loptu, pretože sú inak neustále pod tlakom.
     
    65
    Napriek tomu, že celkom zmenená zostava domácich poľavila v ofenzívnej snahe v druhom polčase, tak hostia inkasovali ďalší gól a sú zrelí na uterák.
     
    62
    Žilina dala gól! Domácim sa podarilo vykombinovať hosťujúcu defenzívu a rozhodujúca bola Iľkova prihrávka do pokutového územia na nabiehajúceho KRISZTIÁNA BARIHO, ktorý z ľavej strany tvrdou ranou prestrelil Hodála!
     
    59
    Pekný pas na Bariho až do pokutového územia hostí, ale príliš mu nevyšlo krížne zakončenie po zemi, ktoré letelo pár metrov vedľa pravej žrde.
     
    57
    Hra sa zatiaľ častejšie kúskuje ako v prvom polčase, preto tempo výraznejšie upadlo, ale niet sa čomu čudovať za súčasného stavu.
     
    55
    Hostia prenikli po kombinácii až do pokutového územia, ale Nosáľove zakončenie z ľavej strany bolo veľmi nepresné.

    Filip Kosnáč

    Góly: 10. Addo, 29. Ďuriš, 35. Sauer, 39. Addo, 62. Bari, 73. Jambor, 74. Iľko


    MŠK Žilina:
    MŠK Považská Bystrica: