Žižkov – Jablonec 5:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 2:2 (kon.) | Vyškov – Slovan Bratislava sk 2:2 (kon.)
Žilina – Považská Bystrica 7:0 (kon.) | B. Bystrica – Spiš. N. Ves 8:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
7:0 (4:0)
MŠK Považská Bystrica
Streda 17.01.2024, 15:00 • Štadión MŠK Žilina • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    74
    Žilina dala gól! Domáci sa naďalej bavia futbalom a v krátkom slede pridávajú už siedmy gól v v zápase, keď Essomba prenikol do pokutového územia a naservíroval loptu na malé vápno PATRIKOVI IĽKOVI, ktorý sa už nemohol mýliť!
     
    73
    Žilina dala gól! Veľký nápor domácich, ktorý hostia jednoducho neustáli a TIMOTEJ JAMBOR sa už tentokrát nemýlil po tom, čo si spracoval presnú prihrávku v pokutom území hostí a trafil k vzdialenejšej tyči!
     
    62
    Žilina dala gól! Domácim sa podarilo vykombinovať hosťujúcu defenzívu a rozhodujúca bola Iľkova prihrávka do pokutového územia na nabiehajúceho KRISZTIÁNA BARIHO, ktorý z ľavej strany tvrdou ranou prestrelil Hodála!
     
    39
    Žilina dala gól! Domácim vychádza všetko na čo siahnu, tentokrát prenikol do šestnástky Sauer a ešte poslal prudkú loptu do malého vápna, kde ju najprv tečoval Bile a následne HENRY ADDO do hosťujúcej brány, ktorý tak zaznamenal druhý gól v zápase!
     
    35
    Žilina dala gól! Ďalšia prihrávka na Ďuriša do pokutového územia hostí, ktorý bol tesne bránený, ale udržal loptu a ešte vymyslel prihrávku na hranicu malého vápna, kde bol pripravený MÁRIO SAUER a ten nemal problém prekonať Hodála!
     
    29
    Žilina dala gól! Domáci sa opäť presadzujú po rýchlej kontre, keď DÁVID ĎURIŠ si v pokutovom území zasekol protihráča a zamieril presne do pravého horného rohu!
     
    10
    Žilina dala gól! Pekná rýchla akcia domácich sa končí úvodným gólom, keď HENRY ADDO už zakončoval len do prázdnej bránky po tom, čo jeden z domácich hráčov obišiel hosťujúceho brankára Hodála a naservíroval mu gól na zlatom podnose!

    Filip Kosnáč

    Góly: 10. Addo, 29. Ďuriš, 35. Sauer, 39. Addo, 62. Bari, 73. Jambor, 74. Iľko


    MŠK Žilina:
    MŠK Považská Bystrica: