Montpellier – Nice 0:0 (kon.) | Troyes – Nantes 1:0 (kon.)
koniec
ESTAC Troyes
1:0 (1:0)
FC Nantes
cz Sobota 12.03.2022, 21:00 • Stade de l'Aube, Troyes • Ligue 1 Uber Eats • 28. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (23:01:23)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:16.
     
    Troyes po obrátce udrželo těsné vedení a nad Nantes slavilo vítězství. Po remíze s Marseille a výhře nad Bordeaux tak načíná opravdu hodně slušnou sérii. Tyhle tři body jsou do boje o záchranu o to cennější, protože do této chvíle Kanárci měli jednu z nejlepších forem napříč celým pelotonem Ligue 1. Ale dnes selhali, dnes byli horší. V obraně zkrátka domácí působili nedobytným dojmem, takticky vše zvládli s velkou bravurou. A nutno podotknout, skalp bretaňského soka si na vlastní půdě v Grand Est zasloužili.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+3. další šance Kouamého
     
    90+3
    Nantes ještě udržuje šance na zisk cenného výsledku nad vodou! Kouamé se akrobaticky snažil prosadit na vzdálenější tyčce, avšak o kousek bránu minul, dokonce snad i meruna lízla brankovou konstrukci. Velká škoda pro ESTAC, opravdu už mohlo mít klid a nemuselo se strachovat o výhru.
     
    90+2
    Troyes hraje na soupeřově polovině, v blízkosti rohového praporku. Šetří cenné vteřinky. Takticky skvěle.
     
    90
    Celkem pět minut se bude hrát ve druhém poločase navíc.
    90. nebezpečné podnikání Kouamého
     
    90
    Troyes se dobře daří zachytávat rozehrávku soupeře. A samozřejmě že vzadu začínají vznikat mezery poté, co Nantes začíná sázet vše dopředu. Nebýt nyní Lafonta, možná by podnikající Kouamé mohl definitivně zlomit odpor bretaňského výběru.
     
    88
    Kanárci se přece v posledních dvou, třech minutách usadili na soupeřově polovině. A snaží se najít skulinky v obraně Troyes. Jde to ztuha. A nic se nezměnilo ani po centru Simona.
     
    86
    Geubbels se nyní pokoušel nebezpečně operovat na bližší tyčce po pasu od Merlina, nicméně jeden z obránců Troyes dostal míč do zámezí. Další rohový kop vykazoval známky lesku ze strany Nantes, ale ani ten k vyrovnání nevedl.
     
    84
    Najde Nantes síly na zvrat v utkání? Zatím podává jeden z nejhorších výkonů za uplynulých několik týdnů. Naopak Troyes je evidentně po remíze s Marseille a výhře nad Bordeaux ve velké pohodě.
     
    83
    Larouci se loučí u tribun s diváky. Dnes odvedl opravdu moc dobrou práci, pevný dozadu, aktivní dopředu. Hlavně v první půli působil dost nebezpečně. Moderní krajní bek, jak se sluší a patří.
     
    82
    Střídání v týmu ESTAC Troyes: ze hřiště odchází Yasser Larouci, přichází Oualid El Hajjam.
     
    80
    Kolo Muani musel zaútočit na Gallona, aby ho donutil sebrat míč do rukavic. Jinak by domácí gólman držel balón u své kopačky asi dlouho. Troyes nikam nepospíchá, takticky jede na výbornou.
    78. hlavička Geubbelse
     
    78
    Střídající Geubbels alespoň umí střílet na bránu, jako v tomto případě. Obávaní Kolo Muani nebo Simon do této doby pouze strádali v této disciplíně. Tak jako tak se tahle hlavička prostě neujala a skončila v zámezí.
     
    77
    Střídání v týmu ESTAC Troyes: ze hřiště odchází Ike Ugbo, přichází Tristan Dingomé.

    Patrik Sandev

    Góly: 43. Ugbo (Chavalerin)

    Karty:   47. Conté (TRY) – 63. Simon (NAT)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:16.
    ESTAC Troyes: Gallon – Salmier, Palmer-Brown, Larouci (82. El Hajjam) – Kaboré, Kouamé, Tardieu, Conté – Mothiba (59. Ripart), Chavalerin – Ugbo (77. Dingomé).
    Náhradníci: Renot – Camara, Hamdi, Lefebvre, El Hajjam, Dingomé, Ripart, Gassama, Chambost.

    Tréner: Irles

    FC Nantes: Lafont – D. Appiah, Castelletto, Pallois (15. Ch. Traoré, 66. Cyprien), Merlin – Moutoussamy, Girotto (55. Bukari), Chirivella – Blas (66. Geubbels) – Kolo Muani, Simon.
    Náhradníci: Petrić – Ch. Traoré, Cyprien, Sylla, K. Coulibaly, Pereira De Sa, Doucet, Bukari, Geubbels.

    Tréner: Kombouaré

    Rozhodca: Frappartová – Berchebru, Mouysset