Bochum – Bayern 4:2 (kon.) | Frankfurt – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Freiburg – Mainz 1:1 (kon.)
Fürth – Hertha 2:1 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 3:2 (kon.) | Leverkusen – Stuttgart 4:2 (kon.)
koniec
VfL Bochum
4:2 (4:1)
Bayern Mníchov
cz Sobota 12.02.2022, 15:30 • Rewirpowerstadion, Bochum • Nemecká Bundesliga • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    75
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na 2:4 a k vidění bude velké drama! Po centru Kimmicha z volného kopu se Patrick Osterhage snažil odhlavičkovat míč, ale ten poslal jen proti noze ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, který vypálil tvrdě k pravé tyči, kdy si brankář sáhl na balón, ale nevyrazil jej!
     
    44
    Bochum právě vstřelil branku!
    Co se to děje? Tohle je naprosto neskutečné, neboť Bochum jde do vedení 4:1! GERRIT HOLTMANN nasadil jesle Upamecanovi a míč se mu se štěstím odrazil zpět do cesty a posléze z hranice vápna vypálil excelentní ránu do pravé šibenice a Sven Ulreich už nemůže věřit vlastním očím! Tento zápas je opravdová pohádka a sen pro domácí fanoušky.
     
    40
    Bochum právě vstřelil branku!
    Je to fantastická branka a domácí mužstvo jde do vedení 3:1! CRISTIAN GAMBOA nejprve nasadil jesličky soupeři, posléze si vyměnil míč se spoluhráčem a následně vypálil neskutečnou ránu do levé šibenice, se kterou Ulreich nemohl nic dělat a na stadionu nikdo nevěří tomu co se právě děje!
     
    38
    Bochum právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí vývoj utkání a vedou 2:1! K pokutovému kopu se postavil JÜRGEN LOCADIA, který zakončil razantně k levé tyči, kde sice šel také brankář Ulreich, ale na balón nedosáhl!
     
    14
    Bochum právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 1:1! Gerrit Holtmann nabral rychlost na levém křídle a posléze našel svým centrem na hranici vápna CHRISTOPHERA ANTWI-ADJEIHO, který si pohrál se Sülem a zakončil fantasticky k levé tyči. Asistence: Gerrit Holtmann.
     
    9
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají brankový účet utkání a vedou 1:0! Thomas Müller poslal skvělý centr do vápna na hlavu Comana, který z první poslal míč k ROBERTU LEWANDOWSKÉMU, jenž si dokázal balón zpracovat a zakončit k pravé tyči. Asistence: Kingsley Coman.

    Michal Raška

    Góly: 14. Antwi-Adjei (Holtmann), 38. Locadia (pen.), 40. Gamboa (Osterhage), 44. Holtmann – 9. Lewandowski (Coman), 75. Lewandowski

    Karty:   58. Gamboa (BOC), 74. Rexhbecaj (BOC) – 90. Pavard (BAY)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 5:18. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:7.
    VfL Bochum: Esser – Gamboa (72. Stafylidis), Bella-Kotchap, Leitsch, Soares – Osterhage, Losilla (C), Rexhbecaj (90. Mašović) – Antwi-Adjei (80. Asano), Locadia (80. Polter), Holtmann (80. Pantovič).
    Náhradníci: Ernst – Asano, Bonga, Lampropoulos, Mašović, Pantovič, Polter, Stafylidis, Tesche.

    Tréner: Thomas Reis

    Bayern Mníchov: Ulreich – Pavard, Süle, Upamecano (46. Tolisso), Lucas Hernández – Kimmich – Gnabry, T. Müller (C) (64. Choupo-Moting), Sané, Coman (75. Sabitzer) – Lewandowski.
    Náhradníci: Früchtl – Choupo-Moting, Nianzou, O. Richards, Roca, Sabitzer, Tillman, Tolisso, Wanner.

    Tréner: Julian Nagelsmann

    Rozhodca: Schröder – Neitzel-Petersen, Seidel