Almaty – Karabach 1:2 (kon.) | Flora – Famagusta 2:2 (kon.) | Alkmaar – Kluž 2:0 (kon.)
Gent – Partizan 1:1 (kon.) | Linz – Alaškert 2:0 (kon.) | Lincoln – Slovan Bratislava 1:4 (kon.)
Tel Aviv – Helsinki 3:0 (kon.) | Omonia Nikózia – Bazilej 1:1 (kon.) | Randers – Jablonec 2:2 (kon.)
Zorja Luhansk – CSKA Sofia 2:0 (kon.) | AS Rím – Bodö/Glimt 2:2 (kon.) | Solún – Kodaň 1:2 (kon.)
Rennes – Mura 1:0 (kon.) | Slavia – Haifa 1:0 (kon.) | Tottenham – Arnhem 3:2 (kon.)
Union Berlín – Feyenoord 1:2 (kon.)
koniec
AS Rím
2:2 (0:1)
Bodö/Glimt
cz Štvrtok 04.11.2021, 21:00 • Stadio Olimpico, Řím • Európska konferenčná liga • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    88
    Střídání na straně hostí. Morten Konradsen a Amahl Pellegrino jdou z placu, místo nich přichází Joel Mugisha s Hugem Vetlesenem.
     
    88
    Střídání v týmu FK Bodo/Glimt: ze hřiště odchází ko, přichází .
     
    88
    Stephan El Shaarawy si dnes odvedl svou práci, těsně před koncem základní hrací doby přepouští místo na hřišti pro Nicolu Zalewského.
     
    87
    Brede Moe zajel do soupeře a vidí žlutou kartu.
     
    84
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Borja Mayoral nacentroval míč do malého vápna, kde nejvýše vyskočil ROBER IBAŇEZ. Nejprve to vypadalo, že Nikita Chajkin zastavil míč těsně na brankové čáře a ze všech záznamů nevypadala situace ani tak či onak. Ale technologie brankové čáry potvrdila, že gólman Bodo/Glimt vyrazil míč už těsně za čárou. Asistence: Borja Mayoral.
     
    83
    Krásná rána El Shaarawyho z hranice vápna, navíc z obtížné pozice a ještě k tomu z první. Nikita Chajkin se musel natáhnout, aby míč vytěsnil na rohový kop. Výborný zákrok!
     
    81
    Tammy Abraham přepouští na závěr místo pro Borju Mayorala.
     
    80
    Ola Solbakken se hodně zlobí, že sudí neodpískal faul Ibaněze. Hra pokračovala a forvard Bodo se tak zlobil, že chytil míč do rukou a mrskl s ním o zem. Sečteno a podtrženo, za hru rukou a nepřístojné gesto žlutá karta.
     
    78
    Roger Ibañez v souboji o míč zcela zbytečně podkopl Hagena a vidí zaslouženou žlutou kartu.
     
    75
    Hosté pak uklidili míč do bezpečí. Při odkopu od branky si dostal Bryan Cristante do potyčky s Nikitou Chajkinem a oba vidí žlutou kartu.
    75. Mancini zatloukl míč jen do břevna
     
    75
    Rohový kop propadl na zadní tyč k Gianluca Mancinimu, který se opřel hlavou do míče a trefil břevno!
     
    67
    Domácí reagují třetím střídáním. Dolů jde Nicolo Zaniolo, přichází Eldor Šomurodov.
    65. Erik BOTHEIM - 1:2
     
    65
    Bodo/Glimt právě vstřelilo branku! Celá akce pokračovala po pravé straně, odkud přišel centrovaný míč Sampsteda do vápna. Těžko říct, co domácí obránci dělali, nicméně dali moře prostoru pro ERIKA BOTHEIMA, který měl dostatek času zatlouct míč hlavou do branky mimo dosah Ruie Patrícia, jenž si dnes ještě nepřipsal ani jeden úspěšný zákrok. Dvě nechytatelné střely, dvě branky. Asistence: Alfons Sampsted.
    54. Stephan El Shaarawy - 1:1
     
    54
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Spolupráce Zaniola a Shaarawyho zafungovala. Domácí útočník si po přihrávce Zaniola pohlídal ofsajdovou pozici a po levé straně si navedl míč do vápna. Zde udělal zásek na pravou stranu, čímž oklamal obránce Sampsteda a poté zamířil naprosto přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Nicolò Zaniolo.
     
    46
    Dalo se čekat, že sestava AS projde změnami. Neviditelný Henrich Mchitarjan jde dolů spolu s Ebrimou Darboem, na plac se přesouvají Gonzalo Villar a Carles Pérez.
    45+1. Ola SOLBAKKEN - 0:1
     
    45+1
    Bodo/Glimt právě vstřelilo branku! Nádherný fotbalový moment. Hosté podnikli útok do rozhozené obrany soupeře. Hagen na hranici vápna přihrál pro OLU SOLBAKKENA, který bleskově a hlavně tvrdě vystřelil, přičemž se trefil přesně k pravé tyči zkoprnělého brankáře Ruie Patrícia. Asistence: Elias Hagen.
     
    37
    Nechybělo mnoho, aby Nicolo Zaniolo ve velkém vápně procpal míč na volného El Shaarawyho. Jenže dobře mu tento úmysl přečetl Marius Lode, který zablokoval míč. Pokračující akce končí rohem AS.
     
    25
    Po Veretoutově rohu z pravé strany propadl míč na vápno znovu pro Shaarawyho, kterému tentokrát zblokoval střelu Morten Konradsen. Míč zamířil vedle levé tyče a je z toho další roh AS.
    24. Shaarawy se po Zaniolově přistrčení neprosadil
     
    24
    Další zajímavý moment. Shaarawy hezky narazil míč pro Zaniola, který byl možná trošku postrčen, ale nejednalo se o nic vážného. Rozhodně ne penaltově. Ale v pádu přiťukl míč pro El Shaarawyho, jehož střela z hranice penaltového puntíku byla zblokována na roh.
     
    22
    Dva metry chyběly Tammy Abrahamovi, aby z otočky zpoza vápna poslal míč do vzdálenější pravé šibenice. Hezký fotbalový moment a zatím asi nejvýraznější šance utkání.

    Tomáš Lysý

    Góly: 54. El Shaarawy (Zaniolo), 84. Ibañez (B. Mayoral) – 45+1. Solbakken (Hagen), 65. Botheim (Sampsted)

    Karty:   75. Cristante (ASR), 78. Ibañez (ASR) – 75. Chajkin (BOG), 80. Solbakken (BOG), 87. Moe (BOG)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 10:2. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:9.
    AS Rím: Patrício – Karsdorp, Mancini (C), Cristante, Ibañez – Darboe (46. Villar), Veretout – Zaniolo (67. Šomurodov), Mchitarjan (46. C. Pérez), El Shaarawy (88. Zalewski) – T. Abraham (81. B. Mayoral).
    Náhradníci: Fuzato – Villar, C. Pérez, Calafiori, Šomurodov, Reynolds, B. Mayoral, Kumbulla, Diawara, Bove, Missori, Zalewski.

    Bodö/Glimt: Chajkin – Sampsted, Moe (C), Lode, Björkan – Fet, Hagen, Konradsen (88. Vetlesen) – Solbakken, Botheim, Pellegrino (88. Mugisha).
    Náhradníci: Smits – Höibraaten, P. Berg, Vetlesen, Kongsro, Moberg, Nordäs, Kvile, Pernambuco, Mugisha, Koomson.

    Rozhodca: Anastasios Papapatrou – Tryfon Petropoulos, Iordanis Aptosoglou (vš. Řecko)